Şimdi Ara

LG E2360V-PN 23'' FullHD LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce arızalanan Lg W2284F model monitorüm servise gitti onarımı yapılamadı... yurtdışından parça beklendi ama gelmedi sonuçta servis rapor tutup Lg Türkiye 'ye gönderdi değişim onaylandı fakat bana gönderilecek monitörün LG E2360V model olduğu söylendi bu model hakkında ayrıntılı bilgide bulamadım şimdi kabul edip-etmeme arasında kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Mart 2015; 18:27:28 >

• ben kullanıyorum hocam fena değil genede mağzalara bakıp sen görüp karar versen iyi olur
  • Bende öneririm arkadaşım. Bu pazar bimeks den aldım %24 indirim vardı 382 liraya geldi. Aslında ACER'ın S232HLABID modelini alacaktım. Oraya gidince LG yi gördüm karşılaştırınca LG görüntü kalitesi olarak kesinlikle daha güzel. Acer da 375 liraydı bu arada. Tabi karar senin git incele sadece masaüstündeki resimlere bakma film oynatmalarını falan iste. Umarım istediğin monitörü alırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquila-1903 -- 3 Mart 2011; 2:00:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Mart 2015; 18:27:39 >
  • hocam ms ye kafayı takma hepsi 5 ms gtg 2 ms diyorlar modellerde, fark göremezsin bundan önceki kullandıgım 2ms di mesela oyunlarda bi fark görmedim.

Orijinalden alıntı: Love_For_You

hocam ms ye kafayı takma hepsi 5 ms gtg 2 ms diyorlar modellerde, fark göremezsin bundan önceki kullandıgım 2ms di mesela oyunlarda bi fark görmedim.

evet arkadaş doğru söylüyor için rahat olsun
  • Bende bu fiyat aralığı bi monitör alacam acer monitörü hakkında kötü şeyler yazılmış hele film performans ı hakkında ki ben monitörü hem film hemde oyun için alacam. şu an 17 inç krt kullanıyorum . Lg nin modeli daha pahalı acaba rica etsem monitörü kullanan arkadaşlardan film performan si ve oyun performan si hakkın da bi kullanıcı incelemesi yapabilirler mi . Bu monitör hakkında hiç inceleme bulamadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Lg servisi tarafından Monitör bana teslim edildi çok memnunum :) 1920x1080 çözünürlüğüne alışmak çok zor olacak yazı karakterleri simgeler vs... çok küçük geliyor :)
    (30 gün boyunca kasaya 82 ekran LCD tv bağlayıp kullanmıştım)
    5 Ms tepki süresi tek endişelendiğim noktaydı Crysis 2,Moh gibi oyunlarda denedim en action sahnesinde bile gölgelenme oluşmuyor,filmlerde görüntü tek kelimeyle muhteşem özellikle arşivimde bulunan 720 filmlerle denediğimde sanki 3-4 defa izlediğin filmi ilk kez izliyormuşsun gibi oluyor :)) kasası gerçekten çok ince şık dizaynı var..Arka panelde DVI-HDMI-Analog girişler bir kulaklık çıkışı var ....
    monitörün altında mavi led ışık ayaklığın aynalı kısmından yansıyor pc kapalı olduğu zaman bu renk kırmızıya dönüşüyor...
    kutudan kullanım klavuzu,driver cdsi HDMI kablo ve analog kablo çıkıyor DVI kablo çıkmıyor kullanım klavuzu Türkçe çıktığı halde monitörün ayarlar kısmında Türkçe dil seçeneği olmayışı tek eksiği
    tabii ölü piksel çıkmayışıda ayrı bir sevinç oldu...
    Lg nin servisi,desteği ve müşteri memnuniyetinden çok memnunum

LG E2360V-PN
    Panel : TN
    ekran Boyutu : 23"
    Maximum Çözünürlük : 1920 x 1080 Full HD
    Görüntü Oranı : 16:9
    Parlaklık Oranı : 250 cd/m²
    Kontrast Oranı Tipik : 5.000.000:1 Digital Kontrast
    Tepki Süresi : 5 ms
    Yüzey İşlemesi : 3H, Anti-Glare
    Renk Derinliği : 16.7 M
    Yatay Tarama : 30 - 83 Hz
    Dikey Tarama : 56 - 75 Hz
    Yatay Görüş Açısı : 170°
    Dikey Görüş Açısı : 170°
    Bağlantı Şekli : 1x D-Sub , 1x DVI-D , 1x HDMI , 1x Kulaklık Çıkışı
    Voltaj : 100V ~ 240V, 56/75Hz
    Maks. Güç Tüketimi : 30W (Maks.)
    Güç Tasarrufu / Uyku Modu : <1W (Maks.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Mart 2015; 18:28:01 >

• ghosting için pes ve fifada denemelisin hocam hayırlı olsun

Gigabyte GA-X58A-UD3R -- İ7 950 -- Asus 7870 DCUII V2 -- Corsair 12GB XMS 1600 CL9 -- Enermax Modu82+ 625 Watt -- Thermaltake Element T -- Gelid Tranquillo -- Philips 244E1SB 24" Full HD
  • Fifa da ve pes de gostig var mi yoksa bu monitör acer in 23 inç modelinden vazgeçecem 30 daha fazla vermeye deyecek galiba
  • fifada peste hepsinde oluyor orta saha cıkıslarında 2 ms 5ms farkmaz. ferhatonair farketmissindir black sorunu sıfır bu cihazda
  • Fifada pesde hepsinde derken bütün oyunlarda mi ? Bi de bu gosting ne bilmiyorum açıkçasi araştırırken yorumlarda gördüm :) kötü bişe Diye ama 2ms 5ms bütün hepsinde oluyorsa benim 17 inç crt de oluyor dur heralde de ben anlamiyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

fifada peste hepsinde oluyor orta saha cıkıslarında 2 ms 5ms farkmaz. ferhatonair farketmissindir black sorunu sıfır bu cihazda

Evet hocam siyahlar tam siyah karanlık ortamda test ettim şimdi...gölge sorunu o oyunların kendisinde var sanırım
    hatta ghosting test programlarıyla test ettim monitörü gölge sorunu falan yok :)
    http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/ghosting-test.html
    oda kapkaranlık monitör çalışırken hiç bir yerinde (ekran yan kenarları vs...) tek bir ışık süzmesi kaçağı yok bulut oluşması vs.. led lambalar çok iyi konumlandırılmış..
    720p filmlerde alt ve üstlerde kenar bantları çıkmıyor 16:9 olduğu için benim önceki monitörde (16:10) siyah bantlar oluşuyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Mart 2015; 18:28:23 >

• LG E2360 NEDEN DİĞER HARFLER YOK LG E2360V-PN BUN GİBİ SADCE E2360 YAZIYOR

Orijinalden alıntı: legend_cem

arkadaşlar bende mönitörden almayı düşünüyorum ama tv olarak kullanmak istiyorum sizce hd uydu alıcısını direk hdmi dan bağlasam görüntü alırmıyım?

bende bunu merak ediyorum işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_cem -- 10 Mart 2011; 16:01:00 >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.