Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II'nin fiyatı netleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
28.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un resmi tanıtımını Mobil Dünya Kongresi'nde yaptığı Galaxy S II, Amazon Almanya tarafından fiyat listesine alındı. 10 milyondan fazla satan Galaxy S modelinin yerini alması beklenen i9100 kod adlı Galaxy S II, sahip olduğu donanım özellikleriyle heyecan yaratmayı başarıyor. 4.3-inç büyüklüğünde Super AMOLED Plus ekrana sahip olan telefon, Samsung tarafından geliştirilen ve 1GHz'de çalıştığı belirtilen çift çekirdekli Exynos 4210 işlemcisinden güç alırken, Tegra 2'li bir versiyonunun olacağı da iddia ediliyor.


    Android 2.3 işletim sistemine, Full HD video kaydedebilen 8 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya ve görüntülü konuşma için 2 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan telefon, kendi segmentinde yani Android tabanlı üst seviye telefon arenasında liderliğin en güçlü adaylarından birisi olarak gösteriliyor.


    Samsung tarafından önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen Galaxy S II'nin 16GB kapasiteli versiyonu Almanya'da 600 Avro seviyesinden listelere girmiş durumda.


    Fiyat bilgileri için; Amazon.de, Geizhals.at











  • Bir telefona 600 avro vermek çok gereksiz.
  • Almanya da 600 avro ise Türkiye de yaklaşık olarak 1550 1700 lira olucağı kanısındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 2 Mart 2011; 17:09:08 >
  • amazonda yazıyordu bir zamandır bu fiyat ama ön sipariş yazıyordu sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Bir telefona 600 avro vermek çok gereksiz.



    Muhtemelen gerekli olduğunu düşünen insanlar vardır , siz merak etmeyin , yıllık 150milyar dolar ihracat yapan bir firma hem sizin hemde benim yerime düşünmüştür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realteco


    quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Bir telefona 600 avro vermek çok gereksiz.



    Muhtemelen gerekli olduğunu düşünen insanlar vardır , siz merak etmeyin , yıllık 150milyar dolar ihracat yapan bir firma hem sizin hemde benim yerime düşünmüştür.

    Hay ağzına sağlık.. yada klavyene mi demeliydim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtr57

    Almanya da 600 avro ise Türkiye de yaklaşık olarak 1550 1700 lira olucağı kanısındayım daha fazlada olabilir az bi ihtimalle.Samsung wave almanyada 267 avro iken türkiyeye garantili olarak 999 liraya gelmişti.

    Sapla samanı fena karıştırmışsınız 1-2 düzeltme yapayım.

    1. Bu fiyatlar pre-order (ön sipariş) fiyatlardır. Wave in pre-order fiyatı 429Euro dur.
    Bknz.http://www.gsmdome.com/samsung/samsung-wave-s8500-bada-os-phone-debuts-in-germany-for-eur-429_15756
    Amozonda falan da bu 429Euro yu görebilirsiniz.

    2. Wave in Avrupada piyasaya çıkış fiyatı 349Eurodur. Ve Wave de müthiş bir Samsung promosyonu vardır tüm Avrupada, tek amacı da Bada yı yaygınlaştırmaktır. Bu da başarılmıştır. 5 Milyon üzerinde satışla bu fiyatlarda satılmasa, bu satış rakamını yeni bir OS le yakalamak imkansızdır. Şunuda unutmayalım Türkiye de bu promosyon Avrupadaki kadar agresif değildir. Bunda Distribütörlerin payı maalesf çok büyüktür.

    3. Bahsedilen 290 veya 267Euro fiyatlar Wave in tükenme aşamasında Wave II nin çıkış aşamasında oluşmuş 8GB Class 6 kart hediyesi olmayan fiyatlardır.

    Sözün özü Wave konu edilerek Galaxy SII yorumu yapmak son derece anlamsızdır. Wave bambaşka bir amaç için son derece promosyonlu satılmış bir cihazdır. Badalı cihazların bir çoğunda bu promosyon Wave kadar olmasa da bulunmaktadır.

    Kolay Gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 2 Mart 2011; 17:08:42 >




  • K bakma hocam düzelttim
  • Enteresan telefona 600 avro verilmez dememe muhalif insanlar çıkıyor. sanki telefon sizin eseriniz. Iphone kullanıyorum büyük ihtimallede hayatımda bir daha bir telefona bu kadar para vermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Enteresan telefona 600 avro verilmez dememe muhalif insanlar çıkıyor. sanki telefon sizin eseriniz. Iphone kullanıyorum büyük ihtimallede hayatımda bir daha bir telefona bu kadar para vermem.



    Hem iphone kullanıp hemde bir telefona 600euro vermek gereksiz yazıyosunuz , bence önce düşünüp sonra yazın , yazdıktan sonra düşünmeyin.
  • sen boşver onu o arada öyle saçmalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dennjS

    sen boşver onu o arada öyle saçmalar.

  • netleşse ne olacak ki 1750 lira gibi bir fiyat isterler ki bu da bir çok kişinin verebileceği bir ücret değil
    ayrıca bu kadar üstün performansa çok az kişinin ihtiyacı olur
  • Muhalefet edecekseniz mantıklı şeyler üzerinden konuşun. Adam kendi fikrini söylemiş. Tepesine çullanmışsınız. Bir hevesle bir cihaz alınıp da sonra verilen paradan pişman olunamaz mı yani? Ne acayip insancıklar türedi bu forumda... Ayrıca o 600euro yu cebine para geçecek adam belirliyor. Sana bana referandumla seçtirmiyorlar. Piyasa oluşmuş nasıl olsa herkes kaptırabildiğine gidiyor. 200$ maliyetli iPhone lara güzel ülkemde 1000-1200$ verilmiyor mu? O meblağı sen verirsin ben veririm, başkası vermez. Vermiyor veya verilmez dedi diye gereksiz yere yorum yapmanın bir anlamı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al PaC

    Muhalefet edecekseniz mantıklı şeyler üzerinden konuşun. Adam kendi fikrini söylemiş. Tepesine çullanmışsınız. Bir hevesle bir cihaz alınıp da sonra verilen paradan pişman olunamaz mı yani? Ne acayip insancıklar türedi bu forumda... Ayrıca o 600euro yu cebine para geçecek adam belirliyor. Sana bana referandumla seçtirmiyorlar. Piyasa oluşmuş nasıl olsa herkes kaptırabildiğine gidiyor. 200$ maliyetli iPhone lara güzel ülkemde 1000-1200$ verilmiyor mu? O meblağı sen verirsin ben veririm, başkası vermez. Vermiyor veya verilmez dedi diye gereksiz yere yorum yapmanın bir anlamı yok.


    Hukuk fakültesi mezunumusunuz?
  • Hayır Mantık Fakültesi.
  • Başlangıç için fiyat yüksek gelebilir ama 1-2 ay içinde normalleşir.
  • 200$ iphone???
  • Türkiyeye 600 Eurodan gelsin Peynir ekmek gibi satar ama nerde. En az 2000.
  • pre-order fiyati bu. piyasaya geldikce fiyati yavas yavas duser.
    ama hala galaxy s'in 1500tlden satildigi ulkemde, s2yi makul fiyatlardan alabilcegimizi hic sanmiyorum.

    acikcasi ben yurtdisindan getirtecem. yemisim garantisinide servisinide. bozulursa bozulur. aradaki fiyat farkina biraz daha ekler yenisini alirim. sanki turkiyedeki servis garantili mal bozuldugunda adam gibi tamir edip degistiriyorda, garantisine bu kadar fark verecem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.