Şimdi Ara

Battlefield 3'ten Şok Edici Bir Video Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      FPS dünyasında rekabeti çok daha ileri bir adıma taşıyacağına kesin gözüyle bakılan yeni Battlefield oyunu için yeni bir video daha yayınlandı. Baştan söylemeliyiz ki Battlefield 3'ün bu videosu bizim gibi sizin de ağızlarınızı açık bırakabilir.

Serinin önceki oyunlarına nazaran hikaye modunun da çok daha önemli bir yere sahip olacağı Battlefield 3'ün bu yeni videosu hikaye detaylarını veren kısa bir açıklama ile açılışını yapıyor. Videonun açılışındaki bu kısa bilgilendirmede 2014 yılında olduğumuzu ve koalisyon devletlerinin Irak/İran sınırı ve bölge istikrarını sağlamak için buraya bir birlik gönderdiğini anlıyoruz. Tabi bu birliğin Amerikan askerlerinden oluştuğunu açıklamama gerek yok sanırım.

Bu kısa açıklamadan sonra birliğimiz bir araç içerisinden iniyor ve İran sınırı yakınlarında bir bölgede olduğumuz belirtiliyor. Komuta merkezinden operasyon bilgilerini aldıktan sonra ise yola çıkıyoruz. Daha bu ilk kısımda film gibi işleyişi ile oyunun bu videosu bizi kendisine hayran bıraktırıyor.

Özellikle kapının ilk açılıp koştuğumuz yerde tam anlamıyla bir film sahnesi içerisindeymişiz gibi hissedebiliyoruz. Silah tutuş şekli, koşmadaki animasyonlar oyunun atmosferini fazlasıyla tamamlamış. Özellikle diğer yapay zeka tarafından kontrol edilen askerlerin de koşma animasyonları ve yerleşim hareketleri oyunun animasyon ve yapay zeka bakımından da iyi bir örneği olmuş.

Gelelim oyunun grafiklerine; Battlefield 3 grafiksel olarak Frosbite Engine 2'nin gücünü tam anlamıyla ortaya koyuyor. Çevredeki görüş alanı, silah üzerindeki detaylar ve çatışma anları oyunun grafiksel olarak ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermiş. Hele ki ışıklandırma efektlerinin göz kamaştırıcı olduğunu da söylemeliyim. 

Hikaye modu ile de başarılı bir görünüm çizeceğe benzeyen Battlefield 3'ün bu videosu tamda heyecanın doruk noktasında tamamlanıyor. Neyse ki yeni bideo için fazla beklememize gerek yok. Zira videonun sonunda devamının 16 Mart'ta yayınlanacağı da belirtilmiş. Battlefield 3'ün bu müthiş videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

• müthiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 2 Mart 2011; 12:16:17 >
  • Şu anda söyleyeceğim o kadar çok şey varki ama bunları tek bir cümle ile özetlersem HAYRAN KALDIM diyebilirim..

--Oha abi grafikleri gördün mü
    --Evet muhteşem bir oyun geliyor olum
    --Aynen abi çıksın direk alıcam ;)
  • Harika Grafikler, harika sesler ve harika bir oyun geliyor :)

bu arada sonda çalan ufak müziğin ismi varmı yoksa trailer özelmi?
  • Video çok iyi olmuş ama abartı grafik göremedim konsollar çok rahat kaldırır bu grafikleri iş yapımcıda bitiyor.
  • Kimi yerlerde grafikler hoşuma giderken bazı yerlerde de şu an piyasadaki oyunlardan daha kötü grafikler olduğunu fark ettim. Örnek verecek olursak 2 binanın arasından koşarken ki çevre detayları ve akıcılık hatta havlayan köpeğin haretleri bile hoş olmuş.:))) birde akabinde bina içine gidiklerindeki ışık efektleri güzel baya. Genel olarak ışık efekleri güzelken karakterin yüzlerinde ki boş bakış ve silah grafikleri bence cod killzone ve crysis serilerinin altında gibi.
  • kesinlikle müthiş bir oyun bizi bekliyor
  • Pre-alpha sürümünden olmasına rağmen etkileyiciydi.
  • Eğer bu pre-alpha sürümüyse gerçekten DICE bizimle kafa buluyor :)
  • FPS kralı
  • umarım gerçekten oyun içi oynanışından alınmıştır bu video yoksa böyle çok gördük ilkten sanki oynanış videousuymuş gibi video verip de sonradan teknoloji videosu çıkanları :(
  • Codcuyum ama tabikide sadece COD hayranı değilim. Bu oyunu dört gözle bekliyorum .Bütün BF oyunlarınıda oynadım.
  • sanki gerçek filim gibi geldi okadar guzel olmuski sesler desen baska grafik guzel sonunda patlamadan geriye dogru gidisimiz çok guzel olmus

ya battlefield 3 yada modern warfare 3 2 sinden birini alacagim...
  • Gerçekten çok güzel bir oyun geliyor.Videoyu ağzım açık izledim
  • Bakın bana yüklenmeyin. :)
    Şu videoda gördüklerimi söyleyeyim. Grafikler güzel ama Killzone 3 kadar güzel değil(Daha çıkmasına çok var o zaman olabilir ama şu durumda KZ3 daha iyi). BF: Bad Company 2'deki boğukluk hala var. Umarım onu oyun Gold olana kadar hallederler. Ama ışıklandırmaya ve karakter animasyonlarına bayıldım. Eşşiz görünüyor. Müthiş olmuş... Ne kadar övsem azdır.
  • Tek kelime ile ''Muazzam''
  • 16 marti iple cekiyorum sesler mükenmel girfikler şahane ve sistem gereksimmi iyi şimdi sizler nerden biliyosun sistem gereksimini diceksiniz nekadar doru bilmiyorum ama

http://enterbf3.com/battlefield-3-minimum-requirements.php işte lik bakin görün umaraim bu kadari yeterli olur mütiş bir oyun geliyor
  • @Pinky_Demon
    Adam mesajına direk konsolları savunarak giriyo.Adama bak ya :D
    Tam bir konsol FanBoy :D :D
    Oyun bomba olarak geliyor.Grafikler gerçekten çok hoş.Hele Rpg sahnesine bayıldım.
    Fakat adam havaya uçabilmek için bilerek oraya gitti galiba :D
    Belkide oyun oraya kendi götürtüyordur.
    Ama oyun gerçekten bomba olucak...
  • Offffffff oyuna bak bu oyun cıkmadan ekran kartı almam lazım + oyunada para bırıktırmem :D
  • grafikler ve animasyonlar iyi ve çok iyi uyum sağlamışlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.