Şimdi Ara

Astra 1.3 CDTI Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
24.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakın zamanda bu aracı almayı dusunuyorum, kullanan arkadaslar var mı? internette arastırdım ama herhangi bir sikayet veya öneri bulamadım. Trafikte bir sürü görüyorum ama yorum bulamıyorum bu aracla ilgili.
    Benim korkum motoruyla ilgili; 1.3 bu aracı kaldırabilir mi? Kullanan veya konu hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
    Herkese tesekkurler...

• o motor o aracı kaldırır
    her işini görür
    ancak fazla performans bekleme
  • amaç sadece kaldırmaksa, evet kaldırır ,ama o kadar...
    corsa 1.0 lara bile el sallarsın.
  • yok yaf o kadarda değil
    astranın motoru 1.3 90hp
    bizim 1.3 70hp idea 1200 kilo ve şehir içi harika şehirlerarası ise yarış falan etmiyorsan sollamalarda seni üzmez
    3.viteste 5bin devire çok rahat çıkıyor
    astra daha ii çıkar herhalde
  • idea kullandım ben ama seriliği bana o kadar parlak gelmedi ,punto çok daha seri gibi geldi.
  • ağırlık farkı okadar olcak
    demek istediğim araç yeterli
    1000cc corsa ile kıyaslama bence diesel farkı var yani tork yüksek
    1.3 cdti astranın, 14 corsa ile bile kıyaslanacağını düşünmüyorum en fazla kalkışta geçer
  • sağolun arkadaşlar,
    peki kullanan arkadaşlar varsa veya çevresinden duyan, tecrübelerini yazabilirler mi?
    şu anki fiyatı: elegance+xenon paket 39000 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata daha ii tercihler olabilir
    mesela megan dci
  • megan dci neymiş yawww alanların çogu memnun degil orasından burasından ses geliyor malzeme kalitesi kötü diyorlar opel astra da o kadar iyi olmasada meganden iyidir...
  • doğru, megane dci sorunlu galiba çok şikayet duydum onunla ilgili.
  • TOYOTA D-4D....hiç düşünmeden
  • focus trend hb TDCI + ?(stil paketi)
  • Citroen C5 43 Milyar istersen bak. 1.6 Dizeli
  • Ben 1.6 astra kullanıcısıyım. Motor hakında pek bir yorum yapamayacağım ama kağıt üzerinden göründüğü kadarıyla yeterli olur gibi. Astra hakkında bir kaç yorum istersen yol tutuşu gerçekten mükemmel çok hızlı girdiğim virajlarda ve ani şerit değiştirmelerde bile esp nin devreye girdiğini görmedim daha. Sadece bir kez kendim bilerek kaydırdım ve çalışıp çalışmadığını kontrol ettim:). Ayrıca yüksek hızlarda çok güven veriyor. Kullanması gerçekten zevkli bir araç. 130 kmden sonra rüzgar sesi biraz artıyor ama rahatsız etmiyor.
    İç mekana gelirsek tasarım olarak çok hoş ve sportif (gerçi elegance taki ahşap görünüm sportifliği bozuyor bence). Ayrıca çok kaliteli duruyor. Fakat çok bozuk yollarda tıkırtılar gelebiliyor. Gerçi servise sormadım belki benim aracıma özgü bir şey olabilir. Müzik seti çok güzel mp3 çalarlı olması çok büyük bir artı. Tek eksikliğini hissettiğim şey cep telefonunu koyabileceğim bir göz bile olmaması.
    Bi-xenon farlar sayesinde gece uzun farlar yanıkken mükemmel bir görüş sağlıyor. Fakat karşıdan araba gelirken dikkat etmek lazım:)
    Benim otomobilimde bir kaç sorun çıktı. Sanırım direksiyondan ses gelme sorunu astraların kronik bir sorunu çünkü 4-5 kişiden daha duydum. Ama servis alışmış olsa gerekki sesi bile duymadan teşhisi koyuyor:) Şu anda araçla ilgili bir sorunum yok tavsiye ederim.

Fakat bu forumda da var focus dizelle ilgili çok iyi yorumlar duyuyorum. Hem motoru astraya göre gerçekten güçlü. Bir kaç donanımdan fedakarlık ederek (xenon far gibi) onu da düşünebilirsin bence.

• Motoru hakkında niye yorum yapmadın ben 1.6'sının ağır kaldığını ara hızlanmalarının kötü olduğunu duymuştum doğru mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk984

Ben 1.6 astra kullanıcısıyım. Motor hakında pek bir yorum yapamayacağım ama kağıt üzerinden göründüğü kadarıyla yeterli olur gibi. Astra hakkında bir kaç yorum istersen yol tutuşu gerçekten mükemmel çok hızlı girdiğim virajlarda ve ani şerit değiştirmelerde bile esp nin devreye girdiğini görmedim daha. Sadece bir kez kendim bilerek kaydırdım ve çalışıp çalışmadığını kontrol ettim:). Ayrıca yüksek hızlarda çok güven veriyor. Kullanması gerçekten zevkli bir araç. 130 kmden sonra rüzgar sesi biraz artıyor ama rahatsız etmiyor.
    İç mekana gelirsek tasarım olarak çok hoş ve sportif (gerçi elegance taki ahşap görünüm sportifliği bozuyor bence). Ayrıca çok kaliteli duruyor. Fakat çok bozuk yollarda tıkırtılar gelebiliyor. Gerçi servise sormadım belki benim aracıma özgü bir şey olabilir. Müzik seti çok güzel mp3 çalarlı olması çok büyük bir artı. Tek eksikliğini hissettiğim şey cep telefonunu koyabileceğim bir göz bile olmaması.
    Bi-xenon farlar sayesinde gece uzun farlar yanıkken mükemmel bir görüş sağlıyor. Fakat karşıdan araba gelirken dikkat etmek lazım:)
    Benim otomobilimde bir kaç sorun çıktı. Sanırım direksiyondan ses gelme sorunu astraların kronik bir sorunu çünkü 4-5 kişiden daha duydum. Ama servis alışmış olsa gerekki sesi bile duymadan teşhisi koyuyor:) Şu anda araçla ilgili bir sorunum yok tavsiye ederim.

Fakat bu forumda da var focus dizelle ilgili çok iyi yorumlar duyuyorum. Hem motoru astraya göre gerçekten güçlü. Bir kaç donanımdan fedakarlık ederek (xenon far gibi) onu da düşünebilirsin bence.

Evet benim arkadaşta bozuk mu değil mi diye arabayı kaydırmıştı

Adam diyo ya diyo bunda bi sürü meret var yok ABS yok ESP , ya ben ABS nin nimetlerinden ESP nin nimetlerinden daha faydalanamadım. Boşuna para verdik ESP ye diyo adam ne işe yaradığını kendi kaydırdıktan sonra anlayabilmiş deneysel olarak

Bu araç tam kalite ya. Bende o kadar para olsa da alsam
    İç mekanı falan tasarımı herşeyiyle güzel...

90 BG 200NM çok kötü bir değer değil. Gerçi Focus 110 BG ama...

Ya aracın forsu var...

• 1.6 elegancem var , gayet başarılı, o motor çok ekonomik, alt devirlerde biraz nazlı ama 3500 den sonra motor harika resmen çıldırıyor, 180 km yi çok rahat geçtim bassam dahada alırdı sanırım, ço koturaklı bir araba istediğin hızla viraja gir güven hissini yaşatıyor araba, ama arkadaşın dediği gibi cep tel için göz yok, gerçi elegance lerin koltuk arası gözlü kolçağı var

iç ahşap bana göre ağır ve hoş bir hava veriyor zaten eleganceler siyah kadife koltukla, biraz daha kalantor arabası izlenimi doğuruyor ...

quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Motoru hakkında niye yorum yapmadın ben 1.6'sının ağır kaldığını ara hızlanmalarının kötü olduğunu duymuştum doğru mu acaba?
  • O paraya focus alırsın rahat. Motor konusunda da bi endişen kalmaz. Ama astranın görünüşü daha tatlı. Daha hoş duruyo.
    Focus TDCİ Trend 36.000 ytl
    Focus TDCİ Ghia 40.500 ytl
    Paran peşinse bayide iyi bi indirim yapıolarmışş
  • Astra'yı beğenmeme rağmen , listemde gtc modelinin olmasına rağmen.Çok fazla kullanmama rağmen. 1.3 bir Astra'ya 40.000 ytl vermek pek mantıklı gelmiyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

Astra'yı beğenmeme rağmen , listemde gtc modelinin olmasına rağmen.Çok fazla kullanmama rağmen. 1.3 bir Astra'ya 40.000 ytl vermek pek mantıklı gelmiyor bana.

Kesinlikle katılıyorum

1.4 al aradaki farkı faize yatır faiz parasıyla gez...

Ben Astraya o parayı vermem .

1.6 2005 temiz bir elegance full alırım işte araba o dur..

Çok par ao parayı çıkartamazsınız...

Hemde 1.3 cdti ın vergi avantajı var...

YUUH

40 milyara dizel...

Gerçi 38.6 müş o da Elegance hemde full, benzinli 36600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 15 Kasım 2005, 23:19:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.