Şimdi Ara

Kingston'dan Intel'in Bloomfield platformu için HyperX T1 Black serisi üç yeni bellek kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Dünyanın en büyük bellek üreticilerinden Kingston, Intel'in Bloomfield platformu için üç yeni bellek kiti hazırladı. Tamamı üç kanal formunda olan HyperX T1 Black serisi bellek kitleri, Siyah renkli özel soğutucu tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyorlar. Intel'in XMP teknolojisiyle uyumlu olan DDR3 bellek kitlerin tamamı 1600MHz'de çalışıyor ve CL 9-9-9-27 zamanlamalarıyla geliyorlar.


    Ömür boyu garanti ile sunulan yeni kitler, modeline göre 6GB (3x 2GB), 12GB (3x 4GB) ve 24GB (6x 4GB) kapasite sunuyorlar. Sandy Bridge tabanlı yeni nesil işlemcilerini geçtiğimiz aydan itibaren kullanıma sunmaya başlayan Intel, en yüksek performans segmentinde bir süre daha mevcut çözümleriyle devam edeceği için firmaların Bloomfield platformuna olan yatırımları devam ediyor. Anakart üreticileri X58 çipsetli yeni anakartlar lanse ederken, bellek üreticileri de platforma özel kitler hazırlamayı sürdürüyorlar.


    Kingston'ın HyperX T1 Black serisi yeni bellek kitleri, kapasitesine göre 104$, 190$ ve 379$ seviyesinde fiyatlarla pazara giriyorlar.




  • 2000 e çıkarmı acaba?
  • fiyatlar gayet uygun gözüküyor. Performans ne alamde? ve eski seriye çıkması biraz zorlama gibi.. Sonuçta bir kaç ay içerisinde SB'lerin yeni B3 rev. anakartları gelecek...
  • 24 gb ne kadar tutar acaba :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    fiyatlar gayet uygun gözüküyor. Performans ne alamde? ve eski seriye çıkması biraz zorlama gibi.. Sonuçta bir kaç ay içerisinde SB'lerin yeni B3 rev. anakartları gelecek...


    15 Mart' ta ASUS kartlar geliyor bile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.