Şimdi Ara

Turbobit,Filenext,Rapidgator,VPN,Görsel Vb. Premium Üyelik Hizmeti (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
78
Favori
84.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar42

    Rapidshare ne zaman kapandi iste ozaman biraktim siteye ozel pre almayi 3 aylik uyeligim vardi elimde patlamisti debrid kullaniyom onun icin site indirme sitelrinden biri patlasada sorun degil

    dedrid siteleri cıkalı fazla olmadı hocam:) rapid bittiğinde fileserve vardı wupload felan..o zamanlar dedrid diye bişey yoktu.
    dediğim gibi oralarda günde 2-3 5 gb kısıtlamalar koyuyorlar popüler sitelere çogu o yuzden tercıh etmıyor burda alanlar gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    insan utanır mahcup olur sen hesap verdim sözde 2 gb dizi indirmiş diyosun hala bana yalancı muamelesi yapıyorsun. uploadedden 2 gb indirmedim 200 gb indirdim diyelim ne olur ? Ben diğer arkadaştan aldığım premiumla 2 tb download yaptım birşey olmadıda senden aldığım hesap sabahında şifre değişiyorsa benim sorunum mu ?

    1 sene uploaded aldım arkadaşın uploaded hesapları hep sorunlu ve ben birdaha uploaded falan istemiyorum ya benim kalan 7 aylık paramı iade ediceksin yada letitbit vericeksin ben 2 günde bi senin gibi saçma saçma konuşan bir adamla muhattap olmak zorunda değilim sana hakkımıda paramıda yedirmem. Burdaki herkes verdiğin ıdleri yazsa kaç kişiye aynı ıd yi vermişin görürüz hesabı tek sana verdim ayakları yapma bu hesapların zaten bide asıl sahipleri var. Adamın canı ister şifre değişir bu hesapların nasıl nerden geldiği belli. Hakkımı alana kadar ben burdayım.


    arkadasım derdin varsa daha şikayet konusu aç.yönetim ne derse onu yapcam ben.kim ne haklı görelim.burda laf yetiştirecek değilim bu son mesajım.
    burası sohbet yeri değil. uploded sınırsız değildir hesabına göre trafik değişir..şifre değişiyorsa 1 gün içinde evet o senin sorunundur..kurallar ortada hesaplar'da kiralıktır alan kişi hariç kimsede değişmez..letbit verme durumu söz konusu değil para iadeside..hakkın felan yok anlıcan..
    hem hakaret edilip hem hak aranmaz cok komik.önce uslubunu düzelt.adam gibi bana derdini söylüyene hep kapımız acık olmustur..
    bundan sonra yazmıcam




  • Evet verdiğin hesabın şifresi ertesi gün değişti bu benim sorunum tabi ya ben 1 senelik hesap alcam şifre değişicek senin sorunun dicen sıyrılıcan oldu ben hakkımı alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Evet verdiğin hesabın şifresi ertesi gün değişti bu benim sorunum tabi ya ben 1 senelik hesap alcam şifre değişicek senin sorunun dicen sıyrılıcan oldu ben hakkımı alırım.

    ilk hesabini verdikten 5 ay sonra atilan bir hesap bir gunde bu duruma geliyorsa..sucu saticiya atamassin.acemi satici degiliz..3 aylik sifreydi attigim..hatta ondan sonra zor durumda kalma diye vercektim.son konusmalarinda uslubunu bozdugun icin ortada bisey yokken.olan hakkinizi yitirdiniz..hak aramak icin hakli olmalisin benim icin uploded vermk yksa srn dgl.herkese vryrm sorun oldugunda arkadasim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığım günden beri 50 kere hesaplarında sorun yaşıyorsam mecbursun hakkımı vermeye. Ya para iadesi yaparsın yada letitbit falan sorunsuz bir hesap verirsin 2 günde giden uploadedlerini istemiyorum ben başka yerden alırım uploaded. Salak dedin paranın üstüne yatıyorum ayaklarını bırak ben hakkımı alana kadar burdayım.
  • JeaLeusy@
    kardeşim yazdıklarımı iyi okuyup idrak edemiyorsun sanırım.benim için uploded yenileme sorun değil diyorum.ama sen beni ayar ettin.herkesde gördü kendinde söylüyorsun nasıl konustugunu daha fazla komik duruma düşme aynı şeyleri söyleyip.
    Hakkın yok bende vermiyorumsenin gibi birine hiç bir şekilde yardımcı olmam.bana gelip desin hesap patladı uploded gladyo yenilemedi demez çünkü hepsinin sorunu çözmüşümdür ben sattıgım hesabı biliyom.nerde nasıl sorun cıkarıp cıkarmıcanı rahat ol sen.adam gibi konussan yeniliceğimi sende biliyordun
    şimdi vermiyorum anladın ?? ticaret ahlakı kazan ondan sonra gel forumda rezil etme kendini. git başka yerden al çok güvendiğin sevenden' al.senle iş yapmaya meraklı değilim ben.
    ayrıca sürenin tamamını iptal etmedim. mart sonuna kadar kullancan hesabı verdim.
    dahada mesaj yazılmıcaktır anlıyan anlamıstır olayı
  • Sen bana ters konuştun hesabını vermiyorum deme lüksün yok ters konuşma sebebim senden devamlı sorun yaşıyor olmam olabilir mi ? uploaded aldım ben zaten senden uploaded almak istemiyorum 2 günde bir sana gelemem ya para iadesi yapacaksın yada onun fiyatı kadar istediğim premiumu alma hakkım var. Senin keyfine göre olmaz bunlar.
  • 2 haftalık turbobit alınmıştır ;)
  • 6 Aylık 3 Site premium alınmıştır
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Güvenilir ve ilgili satıcı , satın alırken hiç şüpheniz olmasın. Ben senelerdir hesap alıyorum kendisinden , şimdiya kadar hiç sorun yaşamadım.
  • arkadaştan yıllardır hesap alıyorum.herhalde 50 yi geçmiştir.hesapta sorun olursa 5 dk içinde çözüyor.ben memnunum.
  • 3 adet 6 aylık hesap alınmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isleri bitireyim alacam...pm atacak olan vısor
  • 1 adet 6 aylık hesap alınmıştır. Hesap bilgileri bekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler atılmıstır iyi kullanımlar
  • ARKADASLAR SATİSLAR AKTİFTİR KONUYU DUZENLİYEMİYORUM SADECE BİLGİNİZ OLSUN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir 3 aylık 3 aylık alır dururum, bazen ben daha farketmemişken yazar skypeden patlayan hesabın yeni hesap bilgilerini, eskidende msnden yazardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce arkadaştan almıştım şimdi yeniden lazım oldu havale ıle aldım teşekkur ederım
  • pm
  • Arkadaşın verdiği hesap ve passwordda bir sıkıntı oluşmuştur. kendisi mail adresime yenisini göndermiştir. Fakat gönderdiği '' kiralık '' hesabın da limiti dolmuş ölü hesap yani. Şimdi bir dosya indiricem turbobitten sözde premium var ya şifre değiştirilmiş güvenlik sebebiyle haberimiz yok. Güvenlik açısından değiştirirken banada mail atabilirdi. Neyse kendisi durumdan haberdar olunca yeni hesap veriyor bana '' kiralık'' her an şifresi değişebilir yada kotası dolabilir ki 2 kez vermiş olduğu başka bir hesabın da kotası dolmuş sözde benden başkası kullanmayacaktı. Kim kullandı kotayı ilginç. İşiniz gücünüz zamanınız çoksa alın uğraşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan_80 -- 30 Haziran 2014; 21:28:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.