Şimdi Ara

SKODA YETI KULUBU (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
77
Favori
549.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • corova kullanıcısına yanıt
    Selam!

    Bence 2012 Yeti'yi kullanmaya devam et. Gavurun doları hızla yükseliyor ve seçimlerden sonra krizin patlayacağına dair dedikodular var. Saydığın markaların suv'larına şöyle bir göz attım; hepsi de çok tipsiz şeyler. Aslına bakarsan yeti'nin yeni modellerini bile beğenmiyorum. Bizim Yeti'lerimizin çok daha özgün bir tasarımı var
  • Bu fiyat aralığında Yeti rakipsiz duruyor.


    Isıtmalı koltuk genelde deri koltuklu araçlarda etkili oluyor, kumaş koltuklarda etkisi hissedilmiyor. Soğuklardan şikayet edenlerin Webasto bağımsız ısıtma sistemi opsiyonuna yönelmeleri her açıdan daha mantıklı olur. Skoda ne kadar fiyat istiyor bilmiyorum ama xenon far için 3-4 bin TL lerin hunharca harcandığı bir ortamda bence 3-4 bin TL Webasto için hiç bir şey.

    Yeti'nin yolda güven verdiğine katılıyorum ama yol tutuşunu pek matah bulmuyorum.

    Cam tavan konusunda kullanan biri olarak hiç bir sıkıntı yaşamadığımı belirtmek isterim. Cam tavan açıp gezmek için de değil. Öyle yola gidemezsiniz zaten. Yazın akşam üzeri dağ yollarında gezerken belki tabi ama asıl konu aydınlık ve ferahlık hissi. Tam olarak klostrofobi olmasa da bazı insanlar ferah ortamları sever. Kapalı iken ses yapması mümkün değil, açıkken de ancak bozuk yollarda ses duyabiliyorsunuz. Öyle bir yerde de sessizlik arayamazsınız. Aracın orada her yerinden ses geliyor. Ne kadar ekstra o kadar sorun fikrine katılırım, orası ayrı.


    Benim biraz daha geniş bir araca ihtiyacım var ve Vito Tourer düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yüzde80

    Selam!

    Bence 2012 Yeti'yi kullanmaya devam et. Gavurun doları hızla yükseliyor ve seçimlerden sonra krizin patlayacağına dair dedikodular var. Saydığın markaların suv'larına şöyle bir göz attım; hepsi de çok tipsiz şeyler. Aslına bakarsan yeti'nin yeni modellerini bile beğenmiyorum. Bizim Yeti'lerimizin çok daha özgün bir tasarımı var

    Ben de yeni tasarımını beğenmedim. Yeti'ye has o yuvarlak farlar heba edilmiş. Zaten arabayı 1 yıl sonra değişeceğim, bakarsın 7 koltuklu falan çıkar sahiden. 7 koltuk önemli benim için. X-Trail de bu yüzden seçeneklerden biri haline geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi geceler,

    Stepneyi söküp attım bagaj nasıl genişledi :) lastik tamir kitlerinden almak istiyorum. Kullanan memnun olan şu marka iyidir diyen var mı ?

    Saygılarımla
  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Yerinizde olsam öncelikle yetkili servisten orijinalini almaya çalışırdım. Yapıştırıcı macunu hiç kullanmadım ancak hava kompresörünü kullandım ve çok kaliteli olduğunu gördüm. Kimi yetkili servisler, çeşitli gerekçelerle orijinal yerine yan sanayi ürünleri satıyorlar; buna dikkat edin, orijinalini isteyin.

     SKODA YETI KULUBU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüzde80 -- 11 Mayıs 2015; 19:45:31 >




  • merhaba, yaklaşık 20 gün oldu yetimizi alalı. 400 km yaptık. henüz şehir içinden çıkamadık.
    benim en çok dikkatimi çeken şey, araba rolantideyken ses çıkarıyor motordan ama yoldayken çıt yok. evinizdeki koltuktaymış gibi yumuşak bir his var.
    ametal82,
    otomatik park sistemini ben superb ile denedim beceremedim. geçici olarak onu vermişlerdi bu araba gelene kadar. şimdi yetide geri görüş kamerası var ve arkaya ne kadar yanaştığımızı görebiliyoruz, bu otomatik park sisteminden daha çok beğendiğim bir özellik oldu.
    bu belirttiğiniz özellikleri sorduğunuza göre sipariş verip 2-3 ay beklemeyi göze alıyorsunuz. cam tavan, elektrikli koltuk sistemi ve anahtarsız çalıştırma kesinlikle olmalı. hafızalı elektrikli koltuk sistemi ile iki ayrı sürücünün sürekli koltuğu oynattığını düşünecek olursak, ki muhtemelen siz ve eşiniz beraber kullanacaksınız, bu sistem çok işinize yarayacak. bir tuşla koltuk eşinize göre ya da size göre tekrar konumlanacak. :)
    biz bekleyemedik, geri görüş kameralı camtavanlı yetiyi aldık çıktık. araç hakkaten çok güzel. :)
    inşallah hayırlısıyla alırsınız, güzel güzel binersiniz. şimdiden hayırlı olsun.
    keşke şerit takip sistemi de olsaydı. :)




  • HelvetiKa H kullanıcısına yanıt
    Bir de bildiğim kadarıyla koltuk ayarları iki ayrı anahtara programlanıyor ve eşiniz yedek anahtar ile açtığında koltuk ve aynalar doğrudan onun ayarlarına geçiyor.

    Ayarlamak için;

    1)Ayarlamak istediğiniz anahtarla kapıları açıyorsunuz. ( diğer anahtar araçtan uzakta veya evde.)
    2)Koltuğa oturup kontağı açıyorsunuz.
    3)Koltuk ve aynaları ayarlıyorsunuz.
    4)Set tuşuna basıyorsunuz ve 1 bip sesi duyuyorsunuz.
    5)Kontağı kapatıyorsunuz.
    6)Kapıyı açıyorsunuz.
    7)Kapı açma düğmesine 10 sn içinde basıyorsunuz
    8)Araçtan inip, aracı kilitliyorsunuz.
    9)Sonra aynılarını diğer anahtar için yapıyorsunuz. ( İlk anahtarı araçtan uzaklaştırmaya dikkat ediyorsunuz.)
  • Arkadaşlar merhaba, bende 2012 model temiz 2. el bir yeti arıyorum. Yeni modellerinde var biliyorum fakat 2012 modellerinde yokuş kalkış desteği ve start-stop özellikleri var mı? standart mı? Bir de bu modellerin kronik bir sorunu var mıdır? Araç içeriye biraz fazla ses alıyor diye okumuştum gerçi 2014 ve sonrasında bunuda çözmüşler araç mükemmel olmuş.

    Not: Aracı dizel manuel olarak düşünüyorum.(malum dsg korkusu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninlempis -- 17 Mayıs 2015; 2:28:18 >
  • Yeti Ambition Şeker Beyazı aracımızın ödemesini bugün eft yaptım yarın şirkete ulaşır , Salı ya da Çarşamba günüde teslim edeceklerini söylediler yavaş yavaş heyecan basıyor. :)
  • Selamlar Yeti almayı düşünüyorum da, sizlerden daha iyi bilen olamaz.yakıtı nasıl, tüp ile uyumlu mudur, taktırmaya gerek var mıdır..
  • Merhabalar ben Bursa'dan Nedim bir ay önce Yeti sahibi oldum. 1.6 TDI CR DSG / 105 HP Kapiçino bej.

     SKODA YETI KULUBU
  • skoda yeti min pazarlığı bitti çarş.teslim.inşallah şeker beyazı 1.6 TDİ DSG ELEGANCE paketi. yeni alan arkadaşlarmıda hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun nedim bey .kaça bitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IstanbulDH

    Yeti Ambition Şeker Beyazı aracımızın ödemesini bugün eft yaptım yarın şirkete ulaşır , Salı ya da Çarşamba günüde teslim edeceklerini söylediler yavaş yavaş heyecan basıyor. :)

    Hayırlı olsun iyi bir karar vermişiniz dsg den yana hiç kuşkunuz olmasın dünyanın en iyilerinden üstelik dizellerde yağlı olduğu için no problem diyebilirim benim 1,2 tsi aracımda arada bir silkeleme titreme karışımı oluyordu çağırıp güncelleme yaptılar problem kalmadı bu şikayetle servise giderseniz eğerki garantiniz doldu ise baskı balata/mekatronik değişimi yapacağız oda birkaç binlerle ifade edilen rakamlar dikkat ediniz böyle bir yanılgıya düşmeyin benim aracım 60.000 e yaklaştı garantisi bitelide çok oldu ama böyle bir problem olursa firmayla temas kurarım ücretsiz yaparlar buna emin olun garanti bitmiş diye servis baştan savar ama ana distribütör es geçmiyor arkasında duruyor ki yağlı dsg lerde böyle sorunlar olmaz yeti bence bu fiyatlar bandında en güzel seçenek 100/110 bin bandındaki suvlardan bile daha kaliteli diyebilirim direksiyona oturunca motor kaputunun o kaslı görüntüsünün zevki bir başka haz veriyor.Ben 2010 yılında cebime 20,000 koyup fabia almaya gitmiştim pazarlığını bitirdim ama o anda showroomda yetiyi görüp direksiyona oturunca bunu almalıyım dedim test sürüşü için araçta yoktu buna rağmen bütçeyi 2 katından fazlaya çıkarıp 42,500 tl ye1,2 tsi active aldım hala fabrika kokusu içinde desem yalan olmaz iyi günlerde kazasız belasız kullanın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: semba

    hayırlı olsun nedim bey .kaça bitti.

    74000 +1350 metalik boya farkı.
  • merhaba arkadaşlar;

    2014 model yeti elegance aracımı mart ayında 2 el olarak aldım. Şu an 3500 km olmasına rağmen sol ön cam otomatiği bozuldu. mekanik bir sıkıntı olmadığı kanaatindeyim yazılımsal diye düşünüyorum. camı elimle açmaya veya kapamaya çalıştığımda sıkıntı yok açılıp kapanıyor ancak otomatik açılmasını istediğimde açılmıyor. internette biraz araştırma yaptım resetlenmesi gerektiğini söylüyorlar. 2 yol önermiş arkadaşlar denedim ama nafile düzelmedi.

    1. yol cam indirme tuşuna bas cam tam olarak inince elini bırakma 5 sn bekle aynı işlemi kapatırken de yap.
    2. yol 4 camıda aynı anda aynı işlemi yap.

    şeklinde idi. dediğim gibi bu 2 işlem sonucunda düzelmedi. Bir bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama kumanda dan yan aynaları kapatmak istediğimde olmuyor kapanmıyor yani. yine kumanda dan tüm camları açmak istediğimde diğer 3 cam açıyor ve kapatabiliyorum. yardımlarınızı bekliyorum muhakkak başına gelen vardır.




  • mhakanhanci M kullanıcısına yanıt
    fabiada benim başıma gelmişti. ama senin araba daha çok yeni. benimki 80 binde meydana gelmişti. halat kopmuştu. yaptırdım. sizinde halat kopmuş olabilir. ama dediğiniz gibi bu kilometrede nasıl olur anlamadım.
  • bu arkada orta kesimdeki çıkıntı(petekler,küllük vs.) kötü olmuş ortaya oturanın ayağı takılıyor o kadar çıkntı yapılır mı birader
  • tam bir çöp olmuş bence... prototip tasarımlar nerede bu nerde :((

    http://www.otopark.com/2015/05/20/snowman-nurburgringde/

    yeni yeti tasarımı bile buna 10 basar... VW grubu bu adamlara tasarımda ket vuruyorlar bence...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nedimy1

    Merhabalar ben Bursa'dan Nedim bir ay önce Yeti sahibi oldum. 1.6 TDI CR DSG / 105 HP Kapiçino bej.

     SKODA YETI KULUBU

    Maaşallah, güle güle kulanın




  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.