'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 34461 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
dostum bence cross yap, genel olarak seninkinden performanslı ama tessellation anlamında senin kart ya aynıdır yada daha iyidir, cross yaparsan hem genel performansta hem de tess. anlamında çoşturursun.
6850cf zaten üst düzey performans verir, 7xxx serisinin en üst segment tek gpu'lu kartı kadar performans verir diye düşünüyorum. ucuza 6850 bulursan hiç kaçırma.
Hazır siz topanmışken sorayım, 9800GT'im var. Bazen oyun oynarken (zaten 1 oyun oynuyorum CSS) kernel hatası gibi bişey çıkıyor. Oyun donuyor ekranda kırmızı çizikler çıkıyor ve restartlamak durumunda kalıyorum. Bi kaç kere donduğunda masaüstüne döndüm, görev çubuğunda "nVidia 260.99 kernel Grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bu durumdan başarıyla kurtuldu." gibi bişeyler yazıyor sorun ne olabilir.
Driverlarım güncel. Sildim tekrar yükledim, bi değişiklik olmadı. Ayrıca aynı sorunu bu ekrandaki çizikler Firefox 4 Beta sürümün kurunca da yaşadım, yine ekranda kırmızı çizikler falan oluşuyor. (Onu programın beta oluşana bağladım ama bilemiyorum.)
Hazır siz topanmışken sorayım, 9800GT'im var. Bazen oyun oynarken (zaten 1 oyun oynuyorum CSS) kernel hatası gibi bişey çıkıyor. Oyun donuyor ekranda kırmızı çizikler çıkıyor ve restartlamak durumunda kalıyorum. Bi kaç kere donduğunda masaüstüne döndüm, görev çubuğunda "nVidia 260.99 kernel Grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bu durumdan başarıyla kurtuldu." gibi bişeyler yazıyor sorun ne olabilir.
Driverlarım güncel. Sildim tekrar yükledim, bi değişiklik olmadı. Ayrıca aynı sorunu bu ekrandaki çizikler Firefox 4 Beta sürümün kurunca da yaşadım, yine ekranda kırmızı çizikler falan oluşuyor. (Onu programın beta oluşana bağladım ama bilemiyorum.)
eski driver'a dönmeyi deneyin hocam, firefox'la çakıştığına göre sorun yazılımsal.
eski driver'a dönmeyi deneyin hocam, firefox'la çakıştığına göre sorun yazılımsal.
Onu bir deneyeyim o zaman. Sorunun ne kadar eskiye dayandığınıda hatırlamıyorum 1400*900 yapınca da bu hata oluşuyordu tek hatılaradığım o. 257.21'i indiriyorum bakalım ne olacak
fazla ısınmadan dolayı aynısı benim eski 8600gt de de oluyordu
fazla ısınmadan dolayı aynısı benim eski 8600gt de de oluyordu
Log dosyalarını inceledim bi ara hatadan sonra max. 51-52 dereceye çıkmış. Aslında ilk aklıma gelen ısınma olmuştu ama Firefox ile çakışması kafamı karıştırıyor.
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası bende de oldu birkaç kez ısı ile alakalı değil. ben driver değişimi ile çözdüm şuan 11.2 kurulu bir sıkıntı yok.
Dahili bileşenler bölümünden kovulunca soluğu burada aldık , liseli olmayan veya liseli olupta karakteri oturmuş herkesle, her türlü geyiği bu başlık altında yapabiliriz.
usta sen donanım bölümünde takılıyodun benim banlanan üyelik muhimmat vardı beraber sistem yapıyoduk yeni alacaklara avatarın bile aynı
öncelikle herkese hayırlı geceler.konuyu açan arkadaşa üzüyorsun beni elinde 5970 var ve satıyorsun. biz elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz.(hd 3300 on board idare ediyor bizi çok şükür)
|Chuck| |The It Crowd| |Fm| |Supernatural| |How I Met Your Mother| |Lost| |Csi:ny| |Merlin| |The Big Bang Theory| |The Vampire Diaries| |Pushing Daisies| |Monk| |House| |It's Always Sunny in Philadelphia| |Lie to me| |The Mentalist| |Friends| |Suits| |Game Of Thrones|
dahili bileşenlerdeki konuyla ayrılması bir bakıma daha iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriguneXtreMe -- 27 Şubat 2011; 1:43:54 >
'' His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.'' Mehmet Akif Ersoy (1913)
dahili bileşenlerdeki konuyla ayrılması bir bakıma daha iyi oldu.
teşekkürler hocam.
@-Rsan- hocam kovulma durumu yok ta, geceleri ben ve birkaç malum arkadaş konu dışı takılıyorduk, topik olarak uyarıldık. esprisine yazdım kovulduk diye
Bulldozerler'den ses seda yok, ciddi masraf bekliyor bizi, anakart, ram, işlemci; 1500 tl olur gibi ne dersiniz?
dostum, amd yine f/p çizgisini bozmazsa 400 civarı iyi bir anakart ve 600 civarına da iyi bir işlemci ile 2x4GB dual kit dediğin gibi 1500 civarına gelir.
Bulldozerler'den ses seda yok, ciddi masraf bekliyor bizi, anakart, ram, işlemci; 1500 tl olur gibi ne dersiniz?
dostum, amd yine f/p çizgisini bozmazsa 400 civarı iyi bir anakart ve 600 civarına da iyi bir işlemci ile 2x4GB dual kit dediğin gibi 1500 civarına gelir.
@Bach hocam takılıyoruz, yassah mı?
Umarım öyle olur, 2600K' larıda düşünmüyor değilim ama zırt pırt soket değişimi hiç hoş değil...
geçenlerde AMD'nin de intelin tick-tock stratejisi benzeri bir yol haritası izleyeceğinden bahsediliyordu, intel'den soket değiştirme huyunu da kapmasın da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 27 Şubat 2011; 2:43:32 >
ati 6870 ekran kartım 6 çekirdek işlemcim var..(AMD)
fakat SSD desteğim olmadığı için editingde rahat edemiyorum (edius/kurgu)
oyun olarak bu ekran kartı ile hangi oyunda sorun YAŞARIM ?
merak ettimde...
SSD desteği nasıl olmaz hocam anakartınızda sata girişi yok mu?
ekran kartınız güzel maşallah hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsınız.
teşekkürler dostum..dostum SSD desteği olmayışı benim acemiliğimden kaynaklandı..WD caviar black 500gb bana yeter dedim...evet, 250 gb bile yeterdi ama SSD olayım olmadığı için editingde kasılıyormuşum..ram 4gb (2x2) ama film kurgularken kasıyor..yani görüntü kasıla kasıla oynatılıyor motion penceresinde:)
acemiliğim işte..ilk defa pc topladım..bi bu ssd olayında batırmışım sanırım=)
ram ucuz onu halledersiniz, 8GB'a tamamlarsınız. caviar black'ların raid0 performansları iyidir, aynısından bir adet daha alıp raid0 yaparsanız sistem büyük ölçüde rahatlıycaktır, raid0 ve 8GB ramle.