'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 34495 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
önceki yarışmada da anakartı kazanan arkadaş sattı, apaçık belli ki amaç anakart sattırmak, biz de salağız uyanmadık.
o kadar delikanlılarsa forum yönetimince seçilecek 3-4 kişiye bedava anakart göndersinler, en iyi incelemeyi yapanın anakartı kendisinde kalsın.
bana saçma gelen nokta yarışmaya katılacak olan kişide o anakart olmalıymış.. ben ne anladım o zaman bu işten..
bu arada bu saatten sonra ref. tasarım gtx680 alınmaz sabret fazla birşey kalmadı özel tasarımlara..unutmassam piyasaya girmeden önce sana haber veririm..
Ses açısından referans GTX680 nin kötü bir yanını göremedim. Isılarda beklediğim gibi. Birde yeni nesilde overclock durumları ortada özel tasarımlar pek fark yaratmıyor gibi.Ama yok ben kartın görüntüsüne bakarım o yüzden özel tasarım olmalı diyorsanız o sizin bileceğinz iş
önceki yarışmada da anakartı kazanan arkadaş sattı, apaçık belli ki amaç anakart sattırmak, biz de salağız uyanmadık.
o kadar delikanlılarsa forum yönetimince seçilecek 3-4 kişiye bedava anakart göndersinler, en iyi incelemeyi yapanın anakartı kendisinde kalsın.
bana saçma gelen nokta yarışmaya katılacak olan kişide o anakart olmalıymış.. ben ne anladım o zaman bu işten..
bu arada bu saatten sonra ref. tasarım gtx680 alınmaz sabret fazla birşey kalmadı özel tasarımlara..unutmassam piyasaya girmeden önce sana haber veririm..
Bir de fiyat boyutu var... Muhtemelen aradaki performans farkından daha fazla bir fiyat farkıyla piyasaya girecekler. Bu sebeple de aslında pek tercih edilebilir olmayacaklar.
Abi geçen bahsettiğin şu meditasyon konusunu biraz açsan.
Burda değil şimdi lavaboya doğru gitti Zaten 11 dk sonra çıkıp sevrise gidecek. 580'i getirdim ona evde biraz oyalansın çocuk Tutturmuş illa da 680 alcam diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 26 Nisan 2012; 17:21:17 >
Ben ilgilenmediğini düşünüp, üstüne yazmadım. Bu akşam müsait olur muyum bilmem, ama yarın kesin konuşuruz. yazıyla olmaz. Uzun uzadıya anlatmam lazım. Bana bir ara tel.ini atarsın. İstersen aikido ile ilgili biraz dolaş internette. Bilmem uzakdoğu sporlarıyla ilgilendin mi hiç. Ancak şunu söyleyeyim, Aikido diğerlerine benzemez vurdu kırdı yoktur.
İlgilenmemek değil de, beynimi ona hazırlamak diyeyim. Yoksa hiç çıkmamıştı aklımdan.
abi aikido sana zindelik kazandırır ama senin kas ve kemik yapısı olarak güçlenmen gerek, protein, aminoasit ve vitamin desteği alman gerek. bu yüzden sana yarı-profesyonel bir salonda bilgili bir hoca eşliğinde vücut geliştirme yapmanı öneririm, en fazla 1-1.5 ay zorlanırsın, sonra taş gibi olursun Allah'ın izniyle.
Benim tanıdığım Onur abi Sabertut için o işe kalkışmaz
İyi tanımışsın valla
İhtiyacı olan alsın diye katılmam. Çok mütevazi biliyorum Bir de bunu kim değerlendiriyor o var. Onu bilmeden gerek yok. Z77'i kim n'apsın ayrıca, lens falan verseler döktürürdüm Uğraşıp uğraşıp tükenmez kalem almakta var bir de, tam fiyasko
Arkadaşlar şu teknobiyotik Vatan bilgisayarı geçmeye başladı ama fiyat konusunda. Eskiden en ucuz parçaları teknobiyotik satardı şimdi eser yok. http://www.teknobiyotik...ti-gv-n680d5-2gd-b.html 1400 tl gtx 680
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 26 Nisan 2012; 19:59:13 >
İlgilenmemek değil de, beynimi ona hazırlamak diyeyim. Yoksa hiç çıkmamıştı aklımdan.
abi aikido sana zindelik kazandırır ama senin kas ve kemik yapısı olarak güçlenmen gerek, protein, aminoasit ve vitamin desteği alman gerek. bu yüzden sana yarı-profesyonel bir salonda bilgili bir hoca eşliğinde vücut geliştirme yapmanı öneririm, en fazla 1-1.5 ay zorlanırsın, sonra taş gibi olursun Allah'ın izniyle.
Bunu da listeye yazayım.
@MyCoDeR:
Çift VGA kullanmadıktan sonra iki anakart arasında bariz bir fark görünmüyor. GD65'in farkı, X16 slotları arasındaki fark 3 slot olduğu için çift VGA kullanımında ciddi anlamda avantaj sağlayacaktır ama tek kart kullanacaksan arada kayda değer bir fark olduğunu sanmıyorum. Önceki sayfada Asus olanın inceleme linkini yazmıştım. Digitaldrop Asus demiş. Ben ve diğer arkadaşlar MSI. Ama hangisini alırsan al, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Bunu da listeye yazayım.
@MyCoDeR:
Çift VGA kullanmadıktan sonra iki anakart arasında bariz bir fark görünmüyor. GD65'in farkı, X16 slotları arasındaki fark 3 slot olduğu için çift VGA kullanımında ciddi anlamda avantaj sağlayacaktır ama tek kart kullanacaksan arada kayda değer bir fark olduğunu sanmıyorum. Önceki sayfada Asus olanın inceleme linkini yazmıştım. Digitaldrop Asus demiş. Ben ve diğer arkadaşlar MSI. Ama hangisini alırsan al, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Ya abi benim asus'a sıcak bakma nedenim 1. çizgi elektronik 2. rog serisi özel anakart ve özel yazılımlar. Kafama takılan tek nokta ekran kartı slotu işlemci yuvasıyla yakın duruyo sanki yük altında sıcaklıkla boğuşurmuyum diye düşünüyorum tabi bide bu anakart daha türkiyeye gelmedi ne yapıyolarsa getirmiyolar.
back plate li bir 680 lightning olucak diyorlar biz öyle duyduk
580 Lightning'i elime ilk aldığımda, arka plakasının olmadığını görünce çok şaşırmıştım. Böyle üst seviye bir kartta nasıl olur da arka plaka kullanmazlardı?
Aslında ben sıvı soğutmacı gözüyle baktigim icin benim icin farklı kartlar :) Fan hızlarının ProbeII ile kontrol ediliyor olması, bir de bunu grafikle yapıyor olması benim bayildigim bir ozellik. 30 derece iken %70'te calistir, 35 olunca %75 yap gibi. Kasa ve cpu fanlarını da ayrı ayrı yapıyorsun, mis gibi. Renk olayı zaten kırmızı takıntılıyım, sistemin fanları, hortumu, sıvısı bile buna göre alındı. Rog serisinin biosu bambaşka zaten, msi biosları bana fazla karmaşık geliyor neyin ne olduğu belli değil. Benim kazmalığım da olabilir tabi. Kücük olması da ilerde kasayı kücültme konusunda, atıyorum Htpc yaparım gibi rahatlık vereceği için o yönü de sempatik geliyor. Yazılım ve bios yönünden Asus ciddi anlamda önde. Çizgi ve 3 yıl garanti olayı da son kullanıcı için en büyük artısı zaten.
Gene-v'yi genelev diye okumam ise tamamen yaşlılık belirtisi sanırım
Asus R4E, 3930K@4.5ghz @1.22v, Ocz Vertex4 256gb, Wd Caviar Black 1tb, Corsair Dominator 4x4gb Cl9 2133mhz@1.5v, Gtx680+Ek Acetal, Silverstone 1000W, Cm Haf-X, custom sıvı soğutma
Bu arada Machinarium'u seven varsa, Botanicula diye bir oyun çıkmış şiddetle tavsiye ederim, ben beğendim Battlefield gençliği komik bulabilir ama Battlefield ihtiyarları sevebilir
Bu arada Machinarium'u seven varsa, Botanicula diye bir oyun çıkmış şiddetle tavsiye ederim, ben beğendim Battlefield gençliği komik bulabilir ama Battlefield ihtiyarları sevebilir
Hacı o kadar x79 3930K alıyon gidiyon 2d oyun mu oynuyon
Hacı o kadar x79 3930K alıyon gidiyon 2d oyun mu oynuyon
Ben zaten oyun oynamak için donanım almıyorum o apayrı bir konu ama bu bu bakış açısını sizin yaş grubu kolay kolay anlamaz bence, o yüzden Bf gençleri sevmez yazdım Sevmeniz için bir neden yok çünkü, basit geliyor size. Biz basitliği seviyoruz biraz belki, 10 disketlik oyunu alıp onlardan biri bozuk çıkınca tekrar bir hışımla bilgisayarcıya koşmuş olmak, arj dosyası nedir onu bilmek, ses kartsız pc speaker'dan Lotus'ta çıkan müziklerden keyif almış olmak, atari salonunda deli gibi oynadığımız Golden Axe Pc'de çıktı diye koltuktan zıplamış olmak, 33mhz'lik işlemci kullanmış olmak vsvsvs. 10 sene sonra Bf3'ü eleştiren gençler olduğunda aynı şeyleri siz de söylüyor olabilirsiniz
X79 aldım diye Windows Calculator'da açmayayım mı yani ?
Fotoğrafta henüz gösterilmemiş Sb soğutucusuna öyle bir fan koyarlar ki koskoca anakartı bitirebilir Bir de her anakart biosu kadar konuşur abi, Asrock bu anlamda kekeme Hatta abartayım; Msi kapalıçarşı esnafı, Gigabyte şu Survivor Taner (ne halt edeceği belli olmuyor), Asus spiker, Evga da coğrafya öğretmeni desem yeridir (anakart konusunda sadece)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 26 Nisan 2012; 23:57:28 >
Ben zaten oyun oynamak için donanım almıyorum o apayrı bir konu ama bu bu bakış açısını sizin yaş grubu kolay kolay anlamaz bence, o yüzden Bf gençleri sevmez yazdım Sevmeniz için bir neden yok çünkü, basit geliyor size. Biz basitliği seviyoruz biraz belki, 10 disketlik oyunu alıp onlardan biri bozuk çıkınca tekrar bir hışımla bilgisayarcıya koşmuş olmak, arj dosyası nedir onu bilmek, ses kartsız pc speaker'dan Lotus'ta çıkan müziklerden keyif almış olmak, atari salonunda deli gibi oynadığımız Golden Axe Pc'de çıktı diye koltuktan zıplamış olmak, 33mhz'lik işlemci kullanmış olmak vsvsvs. 10 sene sonra Bf3'ü eleştiren gençler olduğunda aynı şeyleri siz de söylüyor olabilirsiniz
X79 aldım diye Windows Calculator'da açmayayım mı yani ?
Esbiri manasında yazdım ama bende zamanında 128mb ram intel celeron kullanmış adamım yani yanlış olmasın
Ekleme: He ekran kartıda onboard'tı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 26 Nisan 2012; 23:58:26 >
Bu oyunu 4mb ram'le nasıl oynanabildiğini telefonda millete anlatıyordum o zaman forum morum yok tabi Gidip alasımız vardı da harçlıkla ram alınamıyordu pek Onur ağa ile masal saati bitti haydi dağılın şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 27 Nisan 2012; 0:11:32 >
Asus'tan ayrılan 2 mühendiz çay içmektedir: (Çin çayı) -Abi şu köşe kac cm? --Yaklaşık 9-10cm aga n'oldu ki ? -1.6cm x2'den hesaplasak ben oraya 12 tane sata portu sığdırırım valla. --Süper fikir la niye daha önce düşünemedik ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 27 Nisan 2012; 0:19:31 >
Asus'tan ayrılan 2 mühendiz çay içmektedir: (Çin çayı) -Abi şu köşe kac cm? --Yaklaşık 9-10cm aga n'oldu ki ? -1.6cm x2'den hesaplasak ben oraya 12 tane sata portu sığdırırım valla. --Süper fikir la niye daha önce düşünemedik ?
.....
şuan 2. elde bir harici ekran kartı olması lazım, kargo sorun olmaz derseniz forumda racer007 nickli bir arkadaş onarım yapıyor.
@Mckhan isocan bir de ışıkta resim eklemeni rica etsem, D14 pencereli kasanın tüm havasını bozuyor, pencereli kasada hydro serisinden bir soğutucu çok daha hoş görünüyor.
aynen dicitallingdropping in kasası dediğim gibi girelim bu işlere dedim 600tl ye mal olur sana dedi ayak üstü sonra radyatördü pompaydı fandı bloktu derken baktık 1000 liraya doğru gidiyor sen otur d14 ile dedi
@Mckhan o ney ya o kasayı satsa araba alır heralde :)
o sitede de "2 gün içinde stoklarımızda olmasını umuyoruz." yazmışlar, nvidia'nın sayacı da son 2 günü sayıyor, levye ile açılan kutudan gtx670Ti çıkmasın.