Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (3298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67.041
Cevap
78
Favori
1.101.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32963297329832993300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Amazon'dan satın aldığım Logitech G27 direksiyon bulunmakta. PS 4 için satın almıştım fakat destek gelmediği için kullanamadım. Aldığım günden beri PCde toplamda 10 saat oyun oynamamışımdır. Sıfır ayarında, full kutulu.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101309174

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh arkadas bf:hardline nin sistem gereksinimlerine bak oha

    http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_Hardlinein_Sistem_Gereksinimleri_Belli_Oldu-76627.htm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Dün çoğu arkadaşım akıcı şekilde oynadı hocam mevcut sistemleri ile. Eğer bf 4 rahat oynaya biliyorsan hardline da sıkıntı yaşamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

    Yok abi daha neler sen gel yeter ki Bak bu benim kanalım yarın saat 22:00'da 8vs8 maçımız var seyret istersen. Ortamımız güzel taktiklerimiz oturuyor tecrübeli Avrupa takımlarını alaşağı ediyoruz sen bize lazım olursun jet düşse infantry oynarsın.

    Buda clan tanıtım konumuz

    http://forum.donanimhaber.com/m_101828900/tm.htm

    maç olunca mesajımı alıntılarsanız izlerim. Severim böyle izlemeyi.




  • suan malesef yeni bilg. icin para biriktirme asamasindayim.haberlerde gezinirken dikkatimi cekti sasirdim yani gtx 770 760 hatta yeni cikan gtx 960 serisi kartlari alanlar bu oyunu akici sekilde oynayamazsa cok oyuncu magdur olur gibime geliyor @ILoseYourSelf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demircibu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gerginix

    Bu benim forumdaki son mesajım :) Kesinlikle gerek yok. GT530 OC yapılsın diye üretilmiş bir kart değil. Tüm foruma forum düzeyinde elveda. Bundan sonra beni Teknoseyir'de bulabilirsiniz. Ulan bu 3. ve son ban isteğim oldu. Ben forumda eksileyim, zibidilik çoğaldı iyice, yönetiminden üyesine kadar, ortalık konu dışkısından geçilmiyor. TEknoseyir farklı işliyor ve burayla kıyaslanamaz düzeyde az bilgi var. Forum zaten bana en fazla ikinci el düzeyinde lazım olur ki ihtiyaç olduğunda aranızdan birilerini rahatsız eder ilan açmak için ricada bulunurum. Artık yeter tamam...

    Bu arada GT530 elde kalmaz ama meraktan yapılır, yapılır da verim alınmaz, alınmadığı gibi kart gereksiz zorlanır.

    nasılki leonarda da vincinin buluşlarını ilk kağıda dökmesinin üstünden geçen yıllardan sonra şimdi her bir satır yazısı milyon dolar ederken.. yazıtları italyadaki floransada banka kasasından daha güvenlikli kütüphanede korunurken nasıl tablolarına paha biçilmezken sessiz sedasız giden gerginixdede aynısını yaşayacağız bu adam forumdan gidiyorsa bir nedeni vardır ya burasıda türkiye gibi balon içi çürümüşdür yada abdyi biz keşfettik tekrardan... konu dışındaki gelen hitin önemimi yada burda 1000konu dışı üyesinin bilgisinde ama hitinde olmayan bilginin önemimi kısa vadade forum kazanır uzun vadede sonu pcnet chip dergisi gibi olcaktır... son 2yılda forumdaki eski ama bilgili tecrübeli üyeler neden konu açmıyor neden inceleme yapmıyor diye sormuyoruz evet beynimizin yüzde5ini kullanıyoruz
    yunuslar yüzde20sini keşke hepimiz yunuslar gibi olsak...
    ben ssdimi yakarak bu olayı protesto ediyorum...






  • dostlar abiler kendime gittim bugun bu siteden tasinabilir hdd ler icin docking station aldim nasildir kalitesi cok iyi degil tahminim ama gene de isimi gorurmu?

    http://www.incehesap.com/frisby-fhd-u352s-hdd-kutusu-fiyati-22927/#close

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha gta v hababam versiyonu cikmis :D

    http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Grand_Theft_Auto_Vin_Hababam_Sinifi_Uyarlamasi-76676.htm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.twitch.tv/levelbf buradan seyrede bilirsin saat 22:00'da sunuculu yayın olacak kendi kanalımda yayın yapmayacağım bu maç için.
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    760 üzeri akıcı şekilde oynarlar 6850 ile oynayan var minimum ayarlarda
  • GT840 M hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim nası bi karttır ?
  • Ekran kartinda alirken bakmamiz, dikkat etmemiz gereken şey nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar abiler hdd bolumunde de yazdim ama cevap alamadim eger yardimci olursaniz size bir sey danismak istiyorum.

    bundan yaklasik 4 seneye yakin bir zaman once turknettin kampayasi dahilinde toshiba tasinabilir hdd hediye gelmisti 2.5".yalniz gecen elimden kayip dustu tv ye bagladigimda okuyor ama dosyalari acmakta zorlaniyor hatta acmiyor bile.

    acaba ben bunu yurtdisina gondersem garantiye alirlarmi garantisi olup olmadigina nereden bakiyoruz.hdd uzerindeki hangi kodu girecegiz.bazi arkadaslar rma olayindan bahsetti acaba tam olarak bana izleyecegim yolu anlatirsaniz cok sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Modele göre 1 yıl ile 3 yıl arasında değişen garanti sunmaktalar sen ise 4 yıldan bahsediyorsun bu yüzden garanti sürecin sona ermiş olmalı. Toshiba çok leş bir customer supporta sahiptir. Garantin dolduğu için zaten garanti hizmetinden faydalanamazsın. Dolmamış olsaydı bile işin zordu. Ha ola ki garantin hala devam ediyorsa buradan kontrol et sahip olduğun modeli.

    http://support.toshiba.com/sscontent?docId=4001732

    Hediye olarak gelen yeri arayıp onlardan yönlendirme yapmalarını istedin mi peki ? Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama denemekten de zarar gelmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brockman

    GT840 M hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim nası bi karttır ?

    Eski bir mobil karttır. Üstüne 850-860M modelleri çıktı ve son olarak Ocak ayında 960m tanıtıldı. Baya eski kaldı yani.
  • Arkadaşlar bu bilgisayara 2 gb 667mhz ram alıp ramı 4 gb yapmayı ve ekran kartı olarak da şunu almayı planlıyorum, sizce iyi bir seçim mi yoksa sorunlar yaşar mıyım?
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html#galeri


     Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)




  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    oncelikle yardimlarin icin tesekkur edrrim kardesim

    bugun toshibayi arayip sordum seru numarasindan bulamadilar benim cihazi.yurtici kargo kodu verdiler kendilerine yollamam icin ariza kaydi aldilar hdd kendilerine ulastiktan sonra garantisi varsa garantiden yapacaklar yoksa ucretli olacak galiba oda ne kadar olur bilmiyorum.yeni bir hdd fiyatina gelirse servis ucreti hic yaptirmam gider hdd alirim 0 bir tane ama iste icinde senelerin emegi var film muzik arsivi felan ona takiliyor kafam biraz.100 lirayi da gecmez herhalde masrafi @Nessarien

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    bugun yurtici kargo ile yolladim hdd i yolladigimi da haber vermek icinde musteri hizmetlerini aradim.neyseismime kayid olusturdugum halde ariza kaydinin olusturulmadigini ogrendimbenden sonra seri numarasini istediler bende hddi kargoya verdigimi simdi gidip tekrar nasil seri numarasini alip size vereyim dedim.israrla yurtici kargoyu arayin kargoyu durdurun bize seri numarasini soyleyip tekrar yollayin demezler mi cildirdim sinirlerim tepeme cikti itiraz ettim sizin beceriksizliginiz yuzunden ben tekrar kargo subesine gidip torbadan cikarip bir o kadar o kadar kargo elemaniyla kavga edemem dedim.demezlermi serikodu olmadan islem yapamayiz malesef diye.

    sonra isi cigrindan cikarip iyice beni gerginix moduna soktuklari gibi hala uste cikmaya calisiyorlar demezlermi hemen kargo firmasini arayin arabayi durdursunlar en yakin subeden gidin kargoyu geri alin seri numarasini bize bildirin tekrar yollayin dediler.bana ne zaman alindigini sordu bende biraz cakalliga kacip 2 2.5 sene olmusur dedim bu seferde garantisi dolan aletlere zaten servise sokmuyoruz dediler bende dun kayit olusturan arkadas bunlara banada dedi bende ucretli tamir olsun cunku icindekiler benim icin onemli dedim.arkadasinizda bana kargoyu yollayin arizasi neyse tespit edilir ona gore ucret belirlenir sizin onayinizdan sonra yapilir dedi bende tamam anlastik dedim kapadim.hayir kesinlikle oyle bir sey soz konusu olamaz dedi ee bende dedimki arkadasiniz bana boyle dedi dedim karsimdakide iyice inatlasinca bende tabi o sinirle agzima ne geldiyse saydim.sizin yaptiginiz terbiyesizlik is bilmezlik beceriksizlik dedim.aksam aksam sizin yuzunuzden kargo arabasi kovalayamam dedim suratlarina kapadim telefonu.

    kardesim son carem kaldi yurtdisina toshibanin fabrikasina yollayacagim urunu.garantisi olsun olmasin ilgilenildigini gormek istiyorum.acaba nasil yollucagim adres bilgisini nereden ogrenecegim hangi yollari izliyecegim bana anlatirsan sevinirim.tr de garanti olayi bastan asagi sikinti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 10 Şubat 2015; 17:18:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda linklemiştim sitelerini oradan ürüne ait bilgileri kullanıp onlara mesaj atıp sorman gerekecek. Keşke önce bütün yolları deneyip bilgi edinseydin de sonrasında işi eyleme dökseydin. Buradaki esas mesele ne ? Verileri kurtarmak mı yoksa hddyi kullanılabilir hale getirmek mi ? Ola ki ürünü yurt dışına yolladın yapacakları şey ürün değişiminden başka bir şey olmayacaktır. Bu nokta önemli.

    Yaptığın telefon görüşmesi kayıt altına alınıyor en dandik firmalarda bile. Gerekirse şikayet kaydı oluştur onun dinlenmesini iste orada iş açıklığa kavuşur ve müşteri hizmetleri sana ne söylemişse o görüşme esnasında genel prosedür olmasa bile harfiyen uygulamak zorunluluğu doğar. Bence bunu kullanarak çözüm yoluna git.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    benim icin onemli olan hdd in calisir hale getirilmesi.icinde agzina kadar dolu olan bluray filmler var arsiv olarak depoladigim sorun degil ilerde tekrar indiririz onlari ama bana saglam olarak hdd im geri gelmesi lazim yada degisimden 0 olarak yollarlarsa.

    musteri hizmetlerine dedigini soyledim arkadasinizla yaptigim gorusme kayit altina alindi isterseniz bakin kontrol edin dedim umursamadilar bile.bende ne bileyim kayit olursturdum deyince bende adama guvendim yolladim hddi nereden bile bilirdim ki olusuramadigini adamin

    neyse dedigin yolu izliyecegim yurtdisi toshiba ile irtibata geceyim bakalim onlar ne diyecek.tesekkur ederim ilgi alakan icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 11 Şubat 2015; 10:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32963297329832993300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.