Şimdi Ara

PSP'nin Fiyatı Düşüyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     PSP 2'yi duyuran Sony'den beklenen hamle geldi. Artık Japon devinin bir önceki nesil el konsol diyebileceğimiz orjnal PSP'nin fiyatında indirim vakti geldi.
     
        Sony, 27 Şubat'ta PSP'nin fiyatını 129.99 dolar seviyesine çekeceğini duyurdu. İlk kez 2005 yılında duyurulan PSP, Amerika'da 23 milyondan fazla satmayı başarırken tüm dünyada şimdiye dek 67.8 milyon adet sattı.

        Yeni fiyatlandırmaya ek olarak 13 yeni oyunun da PSP "Greatest Hits" kategorisine dahil edileceği açıklandı. Bu oyunlar, 19.99 dolar fiyat etiketiyle satılacak.

        Ayrıca favori PSP oyunları olan, CRISIS CORE -FINAL FANTASY VII, Daxter, Monster Hunter Freedom Unite, Killzone: Liberation, SOCOM U.S. Navy SEALs: Fire Team Bravo, and Tomb Raider Anniversary 9.99 dolara satılacak.
     








  • güzel bir haber saolun:)
  • İyiki elimden 2 ay önce cıkardım .D yoksa patlardı
  • Çok bekliyor Sony yeni bebesinden. Ama tam gelişme çağında çıkarıyor. Bak diyorum akıllı telefonlar daha iyi grafik verecek.
  • @avatar78
    Kinect duyurulduğunda bazıları Microsoftun elinde patlar falan diyordu.Buda onun ayarında bir laf olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowStep

    @avatar78
    Kinect duyurulduğunda bazıları Microsoftun elinde patlar falan diyordu.Buda onun ayarında bir laf olmuş.


    ama hocam aynısı değil ki. Kinect'in karşısında move vardı. Move'un da kinect'e rakip olması zordu.

    Bu sefer ise psp2 karşısında tegra 3 ve 4 var. Bunlar dişli rakip.
  • Tamamda zaten PSP2'nin tek olayı grafik değil.Save'ini PSP2 ye atıp ev konsolunda oynadığın oyunu taşınabilir bir konsolda oynamanın zevki ayrı olur diye düşünüyorum.PS3 deki bir çok exc. oyunda cabası.Oyun konusunda telefonların Sony'e rakip olacağını sanmıyorum ben.
  • bu fiyat psp2'de de etkili olurmu bnde 3004 var ama çok cazip geliyor buda ya =D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowStep

    Tamamda zaten PSP2'nin tek olayı grafik değil.Save'ini PSP2 ye atıp ev konsolunda oynadığın oyunu taşınabilir bir konsolda oynamanın zevki ayrı olur diye düşünüyorum.PS3 deki bir çok exc. oyunda cabası.Oyun konusunda telefonların Sony'e rakip olacağını sanmıyorum ben.


    hocam açıkçası ps3'üm yok. Yani ev konsolu olmayan biri olarak grafiğe aşırı derecede önem veriyorum. Telefonlar değil de diğer grafik işlemcileri rakip olacak Sony ye. Tegra 3 ve 4 var. Şimdiki gpu'sundan bile güçlü bir tegra 3 var. Çekirdek bakımından kıyaslıyorum.

    - Killzone psp2 gameplay'ı izlediniz mi?
  • Yinede çok farklı bir grafik verceğini düşünmüyorum onlarında.PSP2 nin desteklediği oyun motorları falanda bayağı iyi daha ne grafiği istiyorsun =)

    Ben sadece Uncharted'ı izledim Killzone'u görmedim.
  • Birisi telefon diğeri oyun konsolu. Telefona çıkacak oyunlar genelde oturup 1 saatte bitirilebilecek, sinemada arada oynanacak türden oluyorlar. O yüzden telefonlar biraz zor rakip olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowStep

    Yinede çok farklı bir grafik verceğini düşünmüyorum onlarında.PSP2 nin desteklediği oyun motorları falanda bayağı iyi daha ne grafiği istiyorsun =)

    Ben sadece Uncharted'ı izledim Killzone'u görmedim.



    http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-NGP__See_it_in_Action-1998.htm

    Killzone'daki grafikler pek açıcı değil. Ben ps3 kadarını bekliyordum. İşte bunu tegra 4 ps3 kadar yapar mı yapar hocam kabul edelim.




    PSP'nin Fiyatı Düşüyor!




  • Evet PS3 deki gibi güzel görünmüyor orası kesin ama bu grafiklerlede çıkmayacaktır kesinlikle gelişecektir.PS3 dekine yaklaşır mı? dersen ilk zamanlarda imkansız.Ama dediğim gibi ben PSP2'yi tecih ederim.Killzone olsun çamurdan olsun derim =)
    Ama senin seçimine de saygı duyuyorum tabiki.
  • hocam ben de PSP2 alacağım zaten, ama beğenmeyerek alacağımı söylüyorum. Akıllı telefonlar daha iyi grafik verecek. Sony'ye patlıyorum

    - Uncharted ile bu arasında çok fark var değil mi..
  • Evet bir an önce bir Killzone oyunu gösterelim mantığıyla yapılmış gibi.Özellikle patlama efektleri falan vasat.Dokunmatik ekran olayı hoş duruyor ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowStep

    Evet bir an önce bir Killzone oyunu gösterelim mantığıyla yapılmış gibi.Özellikle patlama efektleri falan vasat.Dokunmatik ekran olayı hoş duruyor ama


    Evet. Sanırım sebebi yapımcısının değişmiş olması. Guerilla yapmıyormuş bu oyunu. Dokunmatik ekran hoş ve en sevdiğim özellik harekete duyarlı olması(aleti sağa yatırınca sağa bakıyoruz ) Bu multiplayer da kesin bir fayda sağlayacak. Dışarıdan da mal gibi görüneceğiz
  • http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sony-NGP/181031228600503

    Lütfen beğenin ve paylaşın((PLEASE JOİN AND SHARE))

    NGP ile ilgili güncel haberler vb. herşey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jakab95

    http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sony-NGP/181031228600503

    Lütfen beğenin ve paylaşın((PLEASE JOİN AND SHARE))

    NGP ile ilgili güncel haberler vb. herşey


    3G'li Hali 349$ mi? O sayfa sağlam değil. Daha fiyat açıklaması yapılmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.