Şimdi Ara

Omni Bus Simulator ( Ufak Çaplı Rehber )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çoğumuzun beklediği bu güzel simulasyon oyunu sonunda ellerimize geçti fakat değil oynayabilmek aracı bile kaldıramayan arkadaşlarımız var.Bende şahsen kendime güzergah belirleyip yolcu alamıyordum ama dün gece bunu çözdüm.Şimdi sizlerle 92 Numaralı güzergahta nasıl sefer yapıp, yolcu alıcağınızı öğreticem.

Oyunu üstte gösterdiğim şekilde başlatıyoruz.

Ardından Yukarıdaki çubukta otobüs resmi üzerinde New işareti olan yere tıklayıp gelen seçeneklerden resimdekilerin aynısını seçiyoruz.

Daha sonrada yine yukarı çubuktaki üzeri yazılı olan kağıt şeklinde simgeye tıklayıp resimdeki ekrana ulaşıyoruz.Burası çok önemli.Şimdi biz Stadgranze'deyiz o yüzden başlangıç noktamız orası olmalı.Line 92 tur sayısı ise size kalmış.Öneml bir ayrıntıda saat kısmı.Current time ile başlangıç saatini denk getiremiyorsanız yine yukarı çubuktaki saat simgesini kullanarak saati değilştirebilir sonra bu bölüme geçebilirsiniz.

Seçtiğimiz otobüsün şöför koltuğunun arkasında bulunan güzergah listesine bakıp altını çizdiğin 210 numaralı 92 no lu hatta ait Spandau - Freudatr rotasının başındaki o 210 numarasını aklımıza kazıyoruz.

Şimdi önümüzdeki cihaza gelip resimdeki sırayla 210 numarasını giriyoruz.

Şimdi ise güzergah numaramız olan 92 yi resimdeki gibi giriyoruz.

Bu numara ve güzergah işlemini en baştada yapabilirsiniz.

Gördüğümüz gibi otobüs hazır.Bulunduğumuz alandan tam tur bir dönüş yaptığımızda karşımıza ilk durak çıkıcak.Burada durduğumuzda ne mi olucak ? İşte bu

Kazamız mübarek olsun

Bu arada birde Route işlemi var onuda ekliyim unutmuşum.İlk kalkarken altta vericeğim resimdeki gibi route'yi 1 yapıyoruz.Daha sonra Freudatr'a vardığımızda son durakta yine route'ye dokunup 2 yapıyoruz ki dönüş seferine çıktığımızı yolcular anlasın ve binsinler

Bu arada gidiceğiniz yeri bulmak için alt'a basıp yine o çubuğu çıkarttığımızda sağa doğru üzerinde soru işareti olan sarı bir ok var, ona basarak yol üzerinde 92 nolu araçların nerden gittiğini görebilirsiniz.Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi oyunlar.

Rehber tamamiyle bana aittir.Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha Itachi. -- 23 Şubat 2011; 14:31:27 >

• Epey uğraşmıssın arkadaşım eline sağlık güzel olmuş.
  • Rica ederim ne demek.Umarım işinize yaramıştır.
  • Sağolasın valla işe yarar bir rehber yolcu almadan öyle takılıyoduk boş boş
  • Eline sağlık çok güzel anlatmışsın
  • Resimler sizlere ömür..
  • Resimlerde bir sıkıntı yok :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

Resimlerde bir sıkıntı yok :S

Dün gece 1-2 tanesi açılıyordu sadece . Şimdi düzelmiş

Rica etsem diğer mapdeki güzergahların nasıl yapılacağınıda anlatabilrmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 1 Mart 2011; 20:04:38 >
  • Güzel açıklamışsın kanka sana puanım 10

Alaman oyunu belli 2 fren yapıyoz başlıyolar homurdanmaya

Herkeze kazasız belasız yolculuklar.
  • Emeğin için teşekkürler , bazı resimler ölmüş tekrar upload edip yenilersen sevinirim
  • hiçbirşey anlamadım daha çok oyunu çözenler için hazırlanmış bir rehber iki saattir arabayı hareket ettiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

hiçbirşey anlamadım daha çok oyunu çözenler için hazırlanmış bir rehber iki saattir arabayı hareket ettiremedim

Dostum rehber sadece rota ayarlamak için
    Otobüsünü seç yüklendikten sonra ilk E ye sonra M ye basıp otobüsü çalıştır Ç ile el frenini indir D ile vitese geçir bas git
  • Acaba şöförün arkasındaki kağıta nasıl bakabilirim ne kadar denersem deneyim küçük bir kısmını görebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Acaba şöförün arkasındaki kağıta nasıl bakabilirim ne kadar denersem deneyim küçük bir kısmını görebildim

Mouse orta tuşu kullanarak kamerayı istediğin yöne çevirebilirsin
  • 13N hattında veya 54 hatlarını nasıl ayarlıcaz çözemedim
  • Oyunu indirdim fakat kurarken serial istiyo serial nerden bulcam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Im_PeRFecT*

Oyunu indirdim fakat kurarken serial istiyo serial nerden bulcam ?

pm
  • Serial sorununu hallettm.Şmdi de oyuna giriyorum arkdşn resimlerde anlattıklarını yapıyorum ama oyuna girince otobüs kendi kendine hareket ediyo.(zıplıyo fln)
  • Bende oyun mevcut ama sorunum farklı oyun açılma esnasında loadingte kalıyor donuyor yanıt vermeyi kesiyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Bende oyun mevcut ama sorunum farklı oyun açılma esnasında loadingte kalıyor donuyor yanıt vermeyi kesiyor ne yapmalıyım?

Patchi denedin mi olmadıysa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.