Şimdi Ara

MSI yeni netbook modeli Wind U160MX'i yaptığı resmi açıklamayla duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • MSI netbook ürün gamına yeni bir model daha ekliyor. Firma ilk tanıtmını aylar önce yaptığı yeni modeli Wind U160MX'i resmi olarak duyurdu. MSI tarafından "rüya makine" olarak tanımlanan netbook, tasarımı ve hafif yapısı ile dikkat çekmeyi başarıyor. 10.1-inç büyüklüğünde ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan sistem, Intel Atom platformunu temel alıyor ve 1.66GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom N455 işlemcisiyle geliyor. 2GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunan netbook, 250GB ve 320GB olmak üzere iki farklı disk seçeneği ile tercih edilebiliyor.


    ECO Egine ve TDE gibi güç tasarrufu ve performans odaklı MSI teknolojilerine sahip olan netbook, aynı zamanda Easy Viewer fotoğraf yönetim ve Easy Face biometrik güvenlik yazılımı ile sunuluyor. Ekran kartı olarak işlemciye entegre GMA3150 IGP'sini kullanan dolayısıyla 3D grafik ve Full HD video oynatımı konusunda çok fazla iddiası bulunmayan Wind U160MX'te, kablosuz iletişim için 802.11n WiFi ve Bluetooth 2.1+EDR özelliklerine yer veriliyor. Diğer özellikleri arasında çok formatlı kart okuyucusu, 0.3MP çözünürlüğünde kamera, D-Sub portu, Gigabit Ethernet LAN ve üç adet USB 2.0 portu gibi detaylar sunulan Wind U160MX'in ağırlığı ise üç hücreli pil ile 1Kg.


    Windows 7 Starter işletim sistemiyle gelen ve 8.5 saate kadar pil ömrü sunabildiği belirtilen netbook'un fiyatı ise açıklanmadı.


    Kaynak; http://www.msi.com/news-media/news/1188.html












  • Allah iyiliğini versin MSI. Yıl olmuş 2011, Atom N455 işlemcili netbook için rüya tanımını yapıyorsun Full HD konusunda pek değil, hiçbir iddiası yok. Müneccim olmaya gerek yok bunu söylemek için.
  • lan bu amd fusion platformlarını kaça satıyor
    anakart üretilir fiyatı 150 euro olur netbook üretilir fiyatı 500 dolar olur ne ayak bu fusion anlamadım ben
  • netbooklarda artık dönem fusion dönemi.. atom platformu ile nasıl rüya makine olurmuş anlamış değilim..
  • eee ben bu netbook'da diğerlerinde olmayan bir özellik göremedim?
  • Uff. Uyandırmayın sakın. Çok iyi ekran kartı, inanılmaz uzun pil ömrü var.

    Biri beni çimdiklesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.