Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.118
Cevap
14
Favori
96.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Aferin büyük basari trolluk başlatman. Varsa başka başarıların anlat da dinleyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 25 Şubat 2016; 10:21:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı mesajlarını şikayet ettim enjoy vac ban iyi tatiller tatilde bol bol whatsapp gruplarında konuşursun artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üff şahin senelerden beri aynısın,aynı jargon hep. Seni de mi gruba aldılar, tam bulmuşsunuz ha birbirinizi. Gruptakilere ozel mesaj atın boss çıktı diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pabliato

    quote:

    Orijinalden alıntı: KaraAy_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaraAy_

    Son 2 senedir penalti disinda ayagina top degmeyen , Real madrid teklifini reddeden (efsane) , kadro disi kalmis.

    Vallahi uzun zamandir gordugum en iyi haberlerden biri. Spaletti degisimi erken baslatti.

    Totti bizim efsanemizdir. Bu kadar net. Emin ol sen memnun ol diye de yapmadı bunu Spaletti. Bu sorunu siz değil, biz düşünelim. Yerli yersiz yorumlarınızı kendinize saklayın.

    Konuya geliyorum , fikrimi belirtiyorum bana gore dogru olani yapti diyorum. Konudan agir tabirle defol git diyorsun.

    Benim bilmedigim bir sure zarfinda baska takim taraftarlari baska takim konusuna yazamaz diye bir kural mi geldi ?

    Bu kadar alingan olma , gerek yok bir (efsane) icin. Yersen tabi



    Spaletti hocam dogru yolda ilerliyor , yine galibiyet aldi. Rudiden sonraki lale devri devam ediyor bakalim ne olacak. 3. yarisi bayagi hareketli.



    Gelip burda komiklik niye yapmaya çalışıyorsun, bir takım vatsapp gruplarına mi üyesin yoksa ?


    Hani senin atıldığın şu whatsapp grubu mu?

    kötü oldu keşke hiç açmasaydınız o konuyu :(





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pabliato

    Atılmak mı ? ZuahahhhahhahHhhahahh ulan işin gücün kolpa lan, sonradan dahil olduğun şeyi kendin açmış gibi sahiplendin, gelmiş burada kolpa yapıyor. Senin olduğun yerde olmam ben abisi , atılmış miyim, çıkmış mıyım asil arda İbrahim abi söylesin. Şakşakcılarını geç . Tuna'yi da ben attım diyorsundur zyahhahababahaha.

    Asil,arda gruptan ben cikmadim mi ? Erkek gibi söyleyin


    Simdi yanlis anlasilmaya maal vernek istemiyorum Kavga dönemi ben grupta yoktum. Ertesi gün Ondan sonra gökhan bana mesaj attı dedi ki cihan X adlı yönetici tarafından atıldı (O dönem Tuna'da miydi Adminlik yoksa Diğerlerinde mi bilmiyorum)sende dön gruba dedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Abi sana saygım ve sevgim çok, bunu biliyorsun o yüzden yanlış anlamanı istemiyorum ama büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorsun. Cihanla tartışmıştınız diğer üyelerden de yine destek gelmişti sana ve Cihan o şekilde çıktı gruptan, o zaman da tek admin bendim o yüzden net hatırlıyorum. Hatta Cihan'ı sonradan ikna etmeye çalıştım özelden geri gelmesi için. Çıkan diğer üyelere de aynı şekilde davrandım (Çağan abi vs. hatırlamıyorum şuan kimler çıkmıştı). Sonuç olarak uzun süre önce olmuş şeyler abi bunlar, birbirinizi kırmaya gerek yok bu tarz olaylar üzerinden.

    Diğerleri için de geçerli tabi bunlar. Cihan'a grupta da böyle topluca anlaşıp yüklendiğiniz için çıkmıştı beyler. Keşke o en başta kurduğum grup gibi ortam olsa da tekrar gelsem, artık o kadar güzel değil bildiğim kadarıyla. En başta muhabbetler çok iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwartevis -- 25 Şubat 2016; 12:56:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çıktın. Bazıları egosunu tatmin etmek için atıp tutuyor. Klasik...
  • Eyvallah tunacigim güzel kardeşim, bunların işi gücü kolpa. Yancilik çoğaldı diye çıktım, atılmışım gibi triplere girmiş zuahhahahah. Neyse senle asil bana yetersiniz a birisi de 1 seneden beri yanciliktan vazgeçmemiş karakteri oturmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 25 Şubat 2016; 14:43:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. kullanıcısına yanıt
    yancı toplamak için whatsapp gurubu kurmuş zuahhahaha. Eyvallah asilcigim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hiç birinizle kişisel husumetim yok. Buraya yorum yazan herkesi forumdan az çok tanırım. Hepimiz bu bölümün müdavimiyiz. Lütfen kişisel tartışmalarımızı bu konu üzerinden yapmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KaraAy_ Cahillik akıyor resmen.

    Geçen sene Totti'nin attığı 10 golün 4'ü penaltıdan. Takımın penaltıcısı olduğu için çok doğal zaten. 7 tane de asisti var. Nerde ayağına "penaltıdan başka top değmeyen" Totti?
    Zaten o yaştaki bi futbolcudan kimse Altın Ayakkabı alacak kadar çok gol çıkarmasını beklemiyor. (2007'de o almıştı.) Zaten Roma'nın as santraforu da değil, 90 dakika oynamak gibi bir beklentisi de yok, kimsenin yok.
    Bu sezon çıktığı 5 maçından (3'ü ilk 11) tek golü olan Sassuolo maçındaki golü de penaltıdan değil bu arada. Ve o gol vuruşunu o rahatlıkta yapabilecek Serie A'da başka santrafor da çok zor bulursun.

    Ben burada Totti-Spalletti mevzusunu konuşmuyorum farkettiysen. O başka bir tartışmanın konusu.

    Senin bilip bilmeden konuşmaların ise dağları taşları aşıyor. Yahu hiçbir şey bilmiyorsan bilehttp://www.transfermarkt.co.uk/ diye bir site var, en azından bir şeyler yazmadan önce aç biraz istatistik bak da rezil olma. Ya sakatmış, ya kulübeden girip penaltı atıyormuş... Geçen sene Totti'nin kaç maçta ilk 11 başladığını, kaç maçı 90 dakika çıkardığını bi girip baksan pişman olursun zaten. Ha 39 yaşında bir futbolcunun 90 dakika oynatılması hoşnut olunacak bir durum olduğu için söylemiyorum, Doumbia'nın sakatlanacağı tahmin edilemedi, Destro satıldı ve santraforda sadece Totti kaldı. Şimdi ekşisözlük'ü açıp Totti'ye nefret içeren sıradan bi mesaja baksan senin söylediğin aynı klişe lafları görürsün. Basmakalıp lafların doğru bile değil.

    Mesajında 250 demişsin, Totti 593 maç ile Serie A'nın aktif olarak oynayan en çok maça çıkan oyuncusu. Neyin 250'si o anlamadım? Genelde ise Maldini ve Zannetti'nin ardından 3.
    250 maçta 1 Scudetto demişsin. Yahu futbol bireysel bir spor mu da sen takımının kupasıyla adamı yargılıyorsun? Bu kadar cahil bir eleştri olabilir mi. Totti'den önceki 66 yıllık tarihinde sadece 2 kez şampiyon olmuş bir takımdan kaç kez şampiyon olmasını bekliyorsun? Ama şunu da unutmayın ki Totti önderliğinde Roma 8 kez 2. olmuştur. Bugün Eusebio Portekiz'le Dünya Kupası kazanamadığı için eleştirilmez bilakis 66'da yarı finale çıkardığı için takdir alır. Kimi hangi takımla yargıladığına dikkat et.

    "Sadece Roma taraftarının gözünde efsane futbolcu." Bu da gündemin popüler lafı oldu. Bunu yazan elemanlar 90 doğumlu olsa 2001 şampiyonluğunda 11, 2006 Dünya Kupasında en fazla 16 yaşında oluyor. Sen kimin efsaneliğini neye göre yargılıyorsun araştırmadan etmeden? Birkaç söz paylaşayım Totti'yle ilgili. Öyle çok değerli bilgiler falan değil, Google'a yazsan tak diye çıkıyor.
    Maradona
    Totti dünyanın bir numarası.
    Totti İtalyan futbolunu temsil ediyor.
    Real Beckham'ı değil, Totti'yi almalıydı. Onunla birlikte yenilmez olabilirlerdi.
    Buna karşılık Real Madrid başkanı Florentino Perez:
    Hayatım boyunca Real Madrid gibi güçlü bir takım kurmak için bir sürü para harcadım, ama benim isteğim... her zaman Roma'nın kaptanı, Francesco Totti'yi beğendim. Malesef, ona ulaşmak imkansızdı çünkü Totti her zaman kulübünde ve şehrinde kalmak istedi.
    Beckenbauer
    İtalya'da birçok yıldız var ama Bayern Munich'e tek getirteceğim Totti olurdu. Onu çok iyi tanıyorum ve Balon dOr'u almayı hak ediyor.

    Bu yorum ise 70'te Dünya Kupası finaline çıkan İtalya kadrosunun önemli oyuncularından Gigi Riva ve Rivera ile karşılıklı-beraber oynamış ve teknik direktörlük kariyeriyle tanıdığımız Fabio Capello'dan:
    İtalya'da sadece Gigi Riva topa onun gibi vurabilirdi. Ama sadece sol ayağıyla. Totti her iki ayağını da kullanabiliyor ve topa birçok farklı şekilde vurabiliyor... ...Totti'nin vuruş kalitesi benzersiz ve ömür boyu bozulmayacak.
    Rivera
    Totti Baggio'dan ve Del Piero'dan, hatta benden bile daha iyi.

    Mancini onun hala İtalya'nın en iyisi olduğunu söylüyor. (2010-2011 civarlarında)
    Luis Enrique sadece Roma'nın değil, dünyanın kralı olduğunu söylüyor. Ayrıca ilişkilerinden övgüyle bahsediyor.

    "Bilmemkaç maç oynadı olaylarının modern futbolda yeri yok." demişsin. Ne alaka, ne demek istedin anlamadım? Bu da yeni moda, bir şey söyleyip "Artık buna modern futbolda yer yok." Onu da becerememişsin. Hani modern futbolu sadece Barcelona'nın (total futbol orijinli) tiki taka'sıyla özdeşleştiriyorsunuz ya, o takımın hocası Luis Enrique'nin sözleri sana en güzel cevabı verir heralde.

    İnanır mısınız Totti 2006'da Serie A sezonun golü seçilen golü sol ayağıyla attı. Hem de öyle sol ayağını kullanamayan adamın yapabileceği türden bir vuruş değildi yani. Yukarıdaki Capello'nun yorumunu da birleştirince aşağı yukarı bir tablo çıkıyor karşımıza. Şimdi ekşisözlük'e girip Totti başlığında bir iki sayfa geçin ve şu yorumu göreceksiniz: "Totti'nin bir tek sağ ayağı var." İşte o mesajı yazanlarla seninki aynı zihniyet. Bir oyuncuyu/takımı bilmemek, takip etmemiş olmak cahillik değil, hobi meselesidir ama bilmediğin bir konuda bu kadar atıp tutmak ayıptır, kendini rezil etmektir.

    Senin mantığınla Gerrard da "loserin teki". Onun 1 tek lig şampiyonluğu bile yok. Belki şu konu hakkındaki görüşlerin birçok kişiyle ortak olsa bile söylediklerin herkesin tepkisini çekecek türden.
    Hala "Rudi bunu yapamadı, Spalletti yaptı." diyorsun. Hükümetin "Vesayeti kaldırdık." sloganı gibi, şaka gibisin... Totti bu sezonun ilk iki maçında bile 90 dakika yedekte oturdu sen daha neyden bahsediyorsun. Kulüpte hiçbir hocanın Totti'yi oynatmak konusunda baskı altında kalmadığını daha iki gün önce Riise röportaj verip söyledi.
    Eurosport spikeri, İtalya'yı iyi takip eden Emre Özcan'ın şu ifadelerini de bir okumanda fayda var:
    https://twitter.com/parmamaniac/status/701382548992225280
    https://twitter.com/parmamaniac/status/701382802554675200
    Bu işin kuru duygusallıkla alakalı olmadığını, zaten üstteki "90 dakika oynamamalı, öyle bir beklentimiz de yok" ifademden anlarsın umarım. Anlamazsan da keyfin bilir.

    Yazının başında çok güzel bir şey demişsin: "Ne konuşursanız konuşun, ne istatistik çıkarırsanız çıkarın, fikrim değişmeyecek."
    Karakterini çok güzel özetlemişsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: O Rei

    @KaraAy_ Cahillik akıyor resmen.

    Geçen sene Totti'nin attığı 10 golün 4'ü penaltıdan. Takımın penaltıcısı olduğu için çok doğal zaten. 7 tane de asisti var. Nerde ayağına "penaltıdan başka top değmeyen" Totti?
    Zaten o yaştaki bi futbolcudan kimse Altın Ayakkabı alacak kadar çok gol çıkarmasını beklemiyor. (2007'de o almıştı.) Zaten Roma'nın as santraforu da değil, 90 dakika oynamak gibi bir beklentisi de yok, kimsenin yok.
    Bu sezon çıktığı 5 maçından (3'ü ilk 11) tek golü olan Sassuolo maçındaki golü de penaltıdan değil bu arada. Ve o gol vuruşunu o rahatlıkta yapabilecek Serie A'da başka santrafor da çok zor bulursun.

    Ben burada Totti-Spalletti mevzusunu konuşmuyorum farkettiysen. O başka bir tartışmanın konusu.

    Senin bilip bilmeden konuşmaların ise dağları taşları aşıyor. Yahu hiçbir şey bilmiyorsan bilehttp://www.transfermarkt.co.uk/ diye bir site var, en azından bir şeyler yazmadan önce aç biraz istatistik bak da rezil olma. Ya sakatmış, ya kulübeden girip penaltı atıyormuş... Geçen sene Totti'nin kaç maçta ilk 11 başladığını, kaç maçı 90 dakika çıkardığını bi girip baksan pişman olursun zaten. Ha 39 yaşında bir futbolcunun 90 dakika oynatılması hoşnut olunacak bir durum olduğu için söylemiyorum, Doumbia'nın sakatlanacağı tahmin edilemedi, Destro satıldı ve santraforda sadece Totti kaldı. Şimdi ekşisözlük'ü açıp Totti'ye nefret içeren sıradan bi mesaja baksan senin söylediğin aynı klişe lafları görürsün. Basmakalıp lafların doğru bile değil.

    Mesajında 250 demişsin, Totti 593 maç ile Serie A'nın aktif olarak oynayan en çok maça çıkan oyuncusu. Neyin 250'si o anlamadım? Genelde ise Maldini ve Zannetti'nin ardından 3.
    250 maçta 1 Scudetto demişsin. Yahu futbol bireysel bir spor mu da sen takımının kupasıyla adamı yargılıyorsun? Bu kadar cahil bir eleştri olabilir mi. Totti'den önceki 66 yıllık tarihinde sadece 2 kez şampiyon olmuş bir takımdan kaç kez şampiyon olmasını bekliyorsun? Ama şunu da unutmayın ki Totti önderliğinde Roma 8 kez 2. olmuştur. Bugün Eusebio Portekiz'le Dünya Kupası kazanamadığı için eleştirilmez bilakis 66'da yarı finale çıkardığı için takdir alır. Kimi hangi takımla yargıladığına dikkat et.

    "Sadece Roma taraftarının gözünde efsane futbolcu." Bu da gündemin popüler lafı oldu. Bunu yazan elemanlar 90 doğumlu olsa 2001 şampiyonluğunda 11, 2006 Dünya Kupasında en fazla 16 yaşında oluyor. Sen kimin efsaneliğini neye göre yargılıyorsun araştırmadan etmeden? Birkaç söz paylaşayım Totti'yle ilgili. Öyle çok değerli bilgiler falan değil, Google'a yazsan tak diye çıkıyor.
    Maradona
    Totti dünyanın bir numarası.
    Totti İtalyan futbolunu temsil ediyor.
    Real Beckham'ı değil, Totti'yi almalıydı. Onunla birlikte yenilmez olabilirlerdi.
    Buna karşılık Real Madrid başkanı Florentino Perez:
    Hayatım boyunca Real Madrid gibi güçlü bir takım kurmak için bir sürü para harcadım, ama benim isteğim... her zaman Roma'nın kaptanı, Francesco Totti'yi beğendim. Malesef, ona ulaşmak imkansızdı çünkü Totti her zaman kulübünde ve şehrinde kalmak istedi.
    Beckenbauer
    İtalya'da birçok yıldız var ama Bayern Munich'e tek getirteceğim Totti olurdu. Onu çok iyi tanıyorum ve Balon dOr'u almayı hak ediyor.

    Bu yorum ise 70'te Dünya Kupası finaline çıkan İtalya kadrosunun önemli oyuncularından Gigi Riva ve Rivera ile karşılıklı-beraber oynamış ve teknik direktörlük kariyeriyle tanıdığımız Fabio Capello'dan:
    İtalya'da sadece Gigi Riva topa onun gibi vurabilirdi. Ama sadece sol ayağıyla. Totti her iki ayağını da kullanabiliyor ve topa birçok farklı şekilde vurabiliyor... ...Totti'nin vuruş kalitesi benzersiz ve ömür boyu bozulmayacak.
    Rivera
    Totti Baggio'dan ve Del Piero'dan, hatta benden bile daha iyi.

    Mancini onun hala İtalya'nın en iyisi olduğunu söylüyor. (2010-2011 civarlarında)
    Luis Enrique sadece Roma'nın değil, dünyanın kralı olduğunu söylüyor. Ayrıca ilişkilerinden övgüyle bahsediyor.

    "Bilmemkaç maç oynadı olaylarının modern futbolda yeri yok." demişsin. Ne alaka, ne demek istedin anlamadım? Bu da yeni moda, bir şey söyleyip "Artık buna modern futbolda yer yok." Onu da becerememişsin. Hani modern futbolu sadece Barcelona'nın (total futbol orijinli) tiki taka'sıyla özdeşleştiriyorsunuz ya, o takımın hocası Luis Enrique'nin sözleri sana en güzel cevabı verir heralde.

    İnanır mısınız Totti 2006'da Serie A sezonun golü seçilen golü sol ayağıyla attı. Hem de öyle sol ayağını kullanamayan adamın yapabileceği türden bir vuruş değildi yani. Yukarıdaki Capello'nun yorumunu da birleştirince aşağı yukarı bir tablo çıkıyor karşımıza. Şimdi ekşisözlük'e girip Totti başlığında bir iki sayfa geçin ve şu yorumu göreceksiniz: "Totti'nin bir tek sağ ayağı var." İşte o mesajı yazanlarla seninki aynı zihniyet. Bir oyuncuyu/takımı bilmemek, takip etmemiş olmak cahillik değil, hobi meselesidir ama bilmediğin bir konuda bu kadar atıp tutmak ayıptır, kendini rezil etmektir.

    Senin mantığınla Gerrard da "loserin teki". Onun 1 tek lig şampiyonluğu bile yok. Belki şu konu hakkındaki görüşlerin birçok kişiyle ortak olsa bile söylediklerin herkesin tepkisini çekecek türden.
    Hala "Rudi bunu yapamadı, Spalletti yaptı." diyorsun. Hükümetin "Vesayeti kaldırdık." sloganı gibi, şaka gibisin... Totti bu sezonun ilk iki maçında bile 90 dakika yedekte oturdu sen daha neyden bahsediyorsun. Kulüpte hiçbir hocanın Totti'yi oynatmak konusunda baskı altında kalmadığını daha iki gün önce Riise röportaj verip söyledi.
    Eurosport spikeri, İtalya'yı iyi takip eden Emre Özcan'ın şu ifadelerini de bir okumanda fayda var:
    https://twitter.com/parmamaniac/status/701382548992225280
    https://twitter.com/parmamaniac/status/701382802554675200
    Bu işin kuru duygusallıkla alakalı olmadığını, zaten üstteki "90 dakika oynamamalı, öyle bir beklentimiz de yok" ifademden anlarsın umarım. Anlamazsan da keyfin bilir.

    Yazının başında çok güzel bir şey demişsin: "Ne konuşursanız konuşun, ne istatistik çıkarırsanız çıkarın, fikrim değişmeyecek."
    Karakterini çok güzel özetlemişsin.

    Selam yine ben , bazi noktalarda hak vermekle birlikte , katilmadigim bir kac sey var. Hatta yazima baslamadan bunu sormak istiyorum.

    1- Totti kim ? Roma dan baska hic bir gercek futbol takipcisinin efsane demedigi , Lazio tribunlerinin onunde selfie ceken , kulube son 5 senede verdigi katki verdigi zarardan az olan kisi. Bu adam futbolu birakinca aynisini kasapliktan baska hic bir meziyeti olmayan De rossiye de yapacaksiniz cunku ovunecek baska birsey yok.
    2- Ben bu adami neden takip edeyim ? Bana totti fani olmak icin 5 tane gecerli sebep soylesene , elimden geldigince fransada adini soylesem bomba diyeceginz takimdaki oyunculari takip ediyorken , tottiyi takip etmememin mantikli bir aciklamasi vardir elbet.

    Simdi gelelim katilmadigim yonlerine , dedigim gibi katildigim yerler var. O acidan bakmadigim.


    "Geçen sene Totti'nin attığı 10 golün 4'ü penaltıdan. Takımın penaltıcısı olduğu için çok doğal zaten. 7 tane de asisti var. Nerde ayağına "penaltıdan başka top değmeyen" Totti?
    Zaten o yaştaki bi futbolcudan kimse Altın Ayakkabı alacak kadar çok gol çıkarmasını beklemiyor. (2007'de o almıştı.) Zaten Roma'nın as santraforu da değil, 90 dakika oynamak gibi bir beklentisi de yok, kimsenin yok.
    Bu sezon çıktığı 5 maçından (3'ü ilk 11) tek golü olan Sassuolo maçındaki golü de penaltıdan değil bu arada. Ve o gol vuruşunu o rahatlıkta yapabilecek Serie A'da başka santrafor da çok zor bulursun. "

    Su videoda bahsettigimiz cakma efsanenin 2014-2015 golleri gorulebilir , 1. cok gol disinda oyle mukemmel bi gol goremiyorum. Free kick disindaki gollerin tamamini Turkiye ligi forvetleride atabilir.
    Ama sen bu gollerin coguna guzel diyeceksin cunku efsanen atti. Bana gorede lampardin veya drogbanin attigi goller klas goller. Sasirmiyorum o yuzden. https://www.youtube.com/watch?v=GEQGQyczFws


    "Ben burada Totti-Spalletti mevzusunu konuşmuyorum farkettiysen. O başka bir tartışmanın konusu. "

    Bu konuda tartisacak herhangi bir sey yok zaten , Spaletti 5 sene once yapilmasi gereken seyi yapiyor. Bunu yedirip yedirememek size kalmis , dedigim gibi tarafsiz bir futbolsever olarak tottinin artik oynamamasi hosuma gidiyor.


    "Senin bilip bilmeden konuşmaların ise dağları taşları aşıyor. Yahu hiçbir şey bilmiyorsan bilehttp://www.transfermarkt.co.uk/ diye bir site var, en azından bir şeyler yazmadan önce aç biraz istatistik bak da rezil olma. Ya sakatmış, ya kulübeden girip penaltı atıyormuş... Geçen sene Totti'nin kaç maçta ilk 11 başladığını, kaç maçı 90 dakika çıkardığını bi girip baksan pişman olursun zaten. Ha 39 yaşında bir futbolcunun 90 dakika oynatılması hoşnut olunacak bir durum olduğu için söylemiyorum, Doumbia'nın sakatlanacağı tahmin edilemedi, Destro satıldı ve santraforda sadece Totti kaldı. Şimdi ekşisözlük'ü açıp Totti'ye nefret içeren sıradan bi mesaja baksan senin söylediğin aynı klişe lafları görürsün. Basmakalıp lafların doğru bile değil. "

    Bahsettigim olay burda zaten , bu adam peak zamanini gecti artik. Eger 5 sene once birakmis olsaydi , ben dahil herkes burda efsane olarak anardi. Nasil ki suan gerrard" slippard" olarak aniliyorsa , tottide hirsiz cukkaci olarak aniliyor. Hakaret etmiyorum , roma fan base sitelerinin disindaki sitelere bakarsan , bunu gorebilirsin zaten. Dedigim gibi isterse 100 maca ciksin sezonda , bu hic birseyi degistirmez ki ?
    Bu adam yuzunden roma kac sene stsiz kaldi , anlasamadigi her oyuncuyu gondertti. Bugun totti yapiyor yarin de rossi yapacak ertesi gun baskasi. Su mantiktan cikin artik. Ben forum takip etmem , ben izledigimi soyluyorum , cahil olarak yadirgamadan once kim oldugumu bilmen daha onemli. Ben sana cahil desem hosuna gider mi ? Eksi sozlukteki ergenler ve cakma sosyalistler ile karistirmanada anlam veremedim dogrusu , artik nasil bir bilgi acligiysa orayida takip edip basmakalip laflari ezberlemissin .


    "Mesajında 250 demişsin, Totti 593 maç ile Serie A'nın aktif olarak oynayan en çok maça çıkan oyuncusu. Neyin 250'si o anlamadım? Genelde ise Maldini ve Zannetti'nin ardından 3.
    250 maçta 1 Scudetto demişsin. Yahu futbol bireysel bir spor mu da sen takımının kupasıyla adamı yargılıyorsun? Bu kadar cahil bir eleştri olabilir mi. Totti'den önceki 66 yıllık tarihinde sadece 2 kez şampiyon olmuş bir takımdan kaç kez şampiyon olmasını bekliyorsun? Ama şunu da unutmayın ki Totti önderliğinde Roma 8 kez 2. olmuştur. Bugün Eusebio Portekiz'le Dünya Kupası kazanamadığı için eleştirilmez bilakis 66'da yarı finale çıkardığı için takdir alır. Kimi hangi takımla yargıladığına dikkat et. "

    250 mac random soylenen bir sayi. Zaten boyle absurt rekorlar olmasa ne ile avunacaksiniz bilmiyorum. Zanetti olacak o , o kadar bilgi olmana ragmen ismini dogru yazamaman sasirtti biraz.
    Evet futbol bireysel bir spor ve eger kupa alamiyorsan basarisizsin.
    Cl de finale cikabilir , yari finale cikabilir ancak kupa alamadiktan sonra bunlarin ne anlami var? Bak kupa yok ortada Rma gitmedi diye 10 yildir avunuyorsunuz. Bireysel degilse Barcelona , daha onceki yillarda l.pool milan nasil domine etti ? Bireysel oyunculari on plandaydi , suan hepsi efsane olarak aniliyor.
    Totti ise kaybeden olarak anlilacak.

    `Ama şunu da unutmayın ki Totti önderliğinde Roma 8 kez 2. olmuştur.`

    Bu zaten acikliyor durumu daha uzerine yazacak bisey yok


    `"Sadece Roma taraftarının gözünde efsane futbolcu." Bu da gündemin popüler lafı oldu. Bunu yazan elemanlar 90 doğumlu olsa 2001 şampiyonluğunda 11, 2006 Dünya Kupasında en fazla 16 yaşında oluyor. Sen kimin efsaneliğini neye göre yargılıyorsun araştırmadan etmeden? Birkaç söz paylaşayım Totti'yle ilgili. Öyle çok değerli bilgiler falan değil, Google'a yazsan tak diye çıkıyor. `

    1991 dogumluyum. 2004 wc kupasindan beri dunya kupalarinda italyayi destekliyorum , yani emin ol neyin ne oldugunun farkindayim. Yasca kucuk olabilirim , ancak Ingilizce , Italyanca ve az almanca bilgimle gerek spor alaninda okunan makaleler , kose yazilari falan kacirmiyorum. Ordan derledigim bilgileri gosteriyorum.

    He bu arada , Freddy adu vardi bir ara yeni pele dedikleri , o adamada boyle methiyeler duzulmustu. Hakkinda soz soylenince iyi oyuncu mu oluyor ? Neden boyle ufak seylerle kendinizi avutuyorsunuz , neden olmayan basarililarini anlatmiyorsunuz , neden Lazio tribunu onundeki selfiesini konusuyorsunuz , anlatsana biraz


    "Bilmemkaç maç oynadı olaylarının modern futbolda yeri yok." demişsin. Ne alaka, ne demek istedin anlamadım? Bu da yeni moda, bir şey söyleyip "Artık buna modern futbolda yer yok." Onu da becerememişsin. Hani modern futbolu sadece Barcelona'nın (total futbol orijinli) tiki taka'sıyla özdeşleştiriyorsunuz ya, o takımın hocası Luis Enrique'nin sözleri sana en güzel cevabı verir heralde.

    Evet hala bu lafimda israrliyim. Modern futbolu(En azindan kendi gozlerimle gordugum) LVG getirmis devamida gelmistir zaten. Bugun totti disinda hangi oyuncunun bilmem kac maca cikti da efsane oldugunu soyluyoruz ? Bos isler bunlar.
    Deportivo "da sizin efsane gibi bir oyuncu vardi manuel pablo , adami son senelerinde nasil kovacagini sasirdilar.
    Kume dusunce mecburiyetten geldi yine.

    `İnanır mısınız Totti 2006'da Serie A sezonun golü seçilen golü sol ayağıyla attı. Hem de öyle sol ayağını kullanamayan adamın yapabileceği türden bir vuruş değildi yani. Yukarıdaki Capello'nun yorumunu da birleştirince aşağı yukarı bir tablo çıkıyor karşımıza. Şimdi ekşisözlük'e girip Totti başlığında bir iki sayfa geçin ve şu yorumu göreceksiniz: "Totti'nin bir tek sağ ayağı var." İşte o mesajı yazanlarla seninki aynı zihniyet. Bir oyuncuyu/takımı bilmemek, takip etmemiş olmak cahillik değil, hobi meselesidir ama bilmediğin bir konuda bu kadar atıp tutmak ayıptır, kendini rezil etmektir. `

    Off ne buyuk basari yahu , nasil secilmis onu? Fenerbahceden de bir oyuncu buna benzer bir odul almisti , hadi onuda efsane yapalim yilin golunu atmis. Cumlenin geri kalani icin yorum yapmaya degmez , bosuna parmaklarimi yormiyim eksi sozluk cevabini yukarda verdim. Seninde pek farkin yok herhalde


    `Senin mantığınla Gerrard da "loserin teki". Onun 1 tek lig şampiyonluğu bile yok. Belki şu konu hakkındaki görüşlerin birçok kişiyle ortak olsa bile söylediklerin herkesin tepkisini çekecek türden. ` Ceksin veya cekmesin umurumda degil. Kulube zarar verdigini anladigi saniye , kulupten ayrildi. Bu yuzden saygimi kazandi benim. He gozumde hala slippard. Buda bayrak adam cunku , baska bi halti yok. Clsini ayri tutuyorum. 100 yilda olacak birsey o maca denk geldi.
    ` Kulüpte hiçbir hocanın Totti'yi oynatmak konusunda baskı altında kalmadığını daha iki gün önce Riise röportaj verip söyledi. `

    Bunun aynisi Tr liginde de , italyada da ispanyada da oluyor , cunku eger o roportaji o sekilde vermezsen tottinin emriyle o kulupte daha oynaman mumkun degil. Onunde koskocaman ljacic ornegi var , antremandaki kavgalari vs. Bunu sadece italya yi skor olarak takip eden birine yutturursun , bana degil. Yanlis kapiya cattin.


    Umarim soylediklerim aciklayici ve gozlerinin bir nebze acilmasina sebep olmustur. Lakin eger bu sekilde devam ederse zamaninda konu sahibinin yaptigi gibi mesajlarim silinecek .
    Yine de takdir ettim anlayislisin , umarim gozlerin acilir.

    Konuyu uzatip uzatmamak senin elinde , ancak ne cevap verirsen ver , ne istatistik atarsan at , fikrim degismez.
    Cunku objektif bakiyorum , sanada tavsiye ederim.

    Saygilarimla .




  • @KaraAy_ Manipülasyon konusunda eşsiz bir yeteneğin var. Cümleleri kendine göre yorumlayıp, istediğin kısmını algılayıp, yüzleşmek istemediğinin iyi kenarından dolanmışsın. Güya cevap olarak verdiğin şeylerin hepsinin cevabı zaten yazdığım metnin içerisinde mevcuttur, tekrara lüzum yok.
  • Uzatmaya gerek yok hocam. Boşu boşuna kendini gerersin. 2 konuşur gider. Zamanında çok dalaştım forumda bu arkadaş gibilerle. İnan değmez.
  • Spaletti Totti'yi kadro dışı bıraktı, adamı yuhaladılar ama maçı 5-0 kazandı. Öncesinde de galibiyet serisi yakalamışsın, yenilsen bile Real Madrid'e karşı iyi bir oyun sergilemişsin, Spaletti bunları arkasına alarak bence Totti'yi kadro dışı bıraktı, buna rağmen ıslıklandı. Bu hep böyle gitmeyecek, elbet düşüşler, galibiyet alınamayan seriler olacak, o zaman Spaletti takımı nasıl yönetecek?

    Zaten Roma taraftarının ıslıklamasını da çok mantıklı bulmadım. Yukarıda dediğim gibi adam gayet iyi başlamış, Totti'yi kadro dışı bırakma nedeni tartışmaya kapalı bir şekilde haklı -sen efsane olsan b,ile hocanın arkasından TV'de atıp tutmak olmaz-, Totti'nin mevcut kadroya saha içinde katkısı 0 (saha dışında nasıldır, yol gösteriyor mudur bilmiyorum), buna rağmen adam ıslıklanıyor. Totti efsanede olsa taraftarın duygusal değil rasyonel davranması gerekir bence.

    Totti'yle en son böyle sorun yaşayıp, kadro dışı bırakan hoca Luis Enrique'ydi sanırım, onun Roma kariyerinin nasıl bittiği de ortada. Gerçi onun Roma'sı 7.-8.'ydi ve Totti'yle tartışmak için geçerli bir sebebi var mıydı bilmiyorum (olayı hatırlamıyorum pek) ama Spaletti'de durum farklı. Yine de bu ortamda eğer sorun çözülmezse Spaletti'nin uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

    Taraftarın duygusal davranışları kulübe zarar veriyor bence...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Uzatmaya gerek yok hocam. Boşu boşuna kendini gerersin. 2 konuşur gider. Zamanında çok dalaştım forumda bu arkadaş gibilerle. İnan değmez.



    Adam Riise o röportajı vermek zorunda yoksa Roma'da bi daha forma giyemez diyor. Norveçli eski futbolcu John Arne Riise'den bahsediyoruz. Sonra da bunu ancak sadece skor takip edenlere yutturursun diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı

    Spaletti Totti'yi kadro dışı bıraktı, adamı yuhaladılar ama maçı 5-0 kazandı. Öncesinde de galibiyet serisi yakalamışsın, yenilsen bile Real Madrid'e karşı iyi bir oyun sergilemişsin, Spaletti bunları arkasına alarak bence Totti'yi kadro dışı bıraktı, buna rağmen ıslıklandı. Bu hep böyle gitmeyecek, elbet düşüşler, galibiyet alınamayan seriler olacak, o zaman Spaletti takımı nasıl yönetecek?

    Zaten Roma taraftarının ıslıklamasını da çok mantıklı bulmadım. Yukarıda dediğim gibi adam gayet iyi başlamış, Totti'yi kadro dışı bırakma nedeni tartışmaya kapalı bir şekilde haklı -sen efsane olsan b,ile hocanın arkasından TV'de atıp tutmak olmaz-, Totti'nin mevcut kadroya saha içinde katkısı 0 (saha dışında nasıldır, yol gösteriyor mudur bilmiyorum), buna rağmen adam ıslıklanıyor. Totti efsanede olsa taraftarın duygusal değil rasyonel davranması gerekir bence.

    Totti'yle en son böyle sorun yaşayıp, kadro dışı bırakan hoca Luis Enrique'ydi sanırım, onun Roma kariyerinin nasıl bittiği de ortada. Gerçi onun Roma'sı 7.-8.'ydi ve Totti'yle tartışmak için geçerli bir sebebi var mıydı bilmiyorum (olayı hatırlamıyorum pek) ama Spaletti'de durum farklı. Yine de bu ortamda eğer sorun çözülmezse Spaletti'nin uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

    Taraftarın duygusal davranışları kulübe zarar veriyor bence...

    Aynı şekilde düşünüyorum. Orta yol bulunmalı ve mantıksal düşünülmeli. Totti efsaneliğinden birşey kaybetmez. Zaten bu durum düzeldi ve Totti'de kadroya girdi. Uzatmanın lüzumu yok.

    @O Rei
    Yazının birazını okudum, sonra es geçtim. Hakikaten yazmış bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 26 Şubat 2016; 1:28:25 >




  • İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da teknik direktör Spaletti ile sorunlar yaşayan ve süresiz kadro dışı bırakılan Francesco Totti'nin gelecek sezon Premier League'de forma giyeceği iddia edildi.

    Ada basınına yansıyan haberde, bu sezon Premier League'e flaş bir başlangıç yapan ve lider durumda olan Leicester City menajeri Ranieri'nin, tecrübeli golcüyü kadrosunda görmek istediği belirtildi.

    Roma'nın da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Totti'ye yeni sözleşme önermesi beklenmiyor.
  • Madem oynatılması düşünülmüyor, başka bir takıma göndermek yerine, jubile için ikna edilip, Roma'da başka görevler alması sağlanabilir kaptanın. Şahsen başka takımın formasıyla görmeye dayanamam ben.
  • totti romayı bırakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.