Şimdi Ara

Son Zamanların En İyi Lara Croft Cosplay'i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•   Baştan uyarıyım, bu göreceğiniz kesinlikle photoshop değildir. Bu cosplay şovunu yapan Jenn, ünlü oyun kahramanı Lara Croft'un kostümünü giyiyor ve Lara'ya yakışır biçimde Avustralya'nın Victoria bölgesindeki bir şelaleden aşağıya iple süzülüyor. Jenn pozunu da muhteşem yapınca sanki yeni bir Lara Croft oyunu ekran görüntüsüne bakıyormuşuz gibi hissediyoruz.

Tam 165 adımlık şelaleden aşağıya inen Jenn, son zamanlarda gördüğümüz en harika ve en cesaret isteyen cosplay şovunu sergilemiş. Bu arada Jenn'in deviantart'taki profiline girdiğimizde kendisinin bundna önce de defalarca Lara Croft kostümüyle fotoğraflar çekildiğine şahit olabilirsiniz.

• hasta oldum bu kadina ismi ne bunun :D
  • fotoyu görünce aklıma bir video geldi havada..... :D
  • oyunda bile böyle grafik yok :D
  • Kız güzelmiş ama :D
  • gögüslerine biraz destek var gibi ve her ne kadar olmadığı söylensede bence birazda photoshopla resime renk verilmiş oyundaki dokusuna uygun pudralanmış sanki. ama herşeye rağmen kadın o duruşun hakkını vermiş bravo. [:) ]
  • Lara Croft Cosplay'i dediler geldik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadın ipte durmuyor zaten etrafından çok iyi kesildiği belli oluyor silah tutan koluna bakın vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox=360

hasta oldum bu kadina ismi ne bunun :D

lara croft işte
  • Kardeş Onu Ben de İzlemiştim Eğer Düşündüğüm Şeyse :D
  • avustralya victoria mi dedin benim yasadim eyalet adi ne bu selalenin gidip gormem lazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.