Şimdi Ara

navitech qx 432 primo 1.0 versiyonu yükseltlebiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar navitech qx 432 navigasyon cihazı aldım ancak yazılımdan hiç memnun değilim hiç hoşuma gitmedi. primo 1.1 yada 1.2'ye yükseltmek mümkün müdür? parası neyse vermeye razıyım.

• Hayır değil
  • böyle şey olur mu ben bu yazılımı kullanmak zorunda mıyım? klavuz hariç hiçbir yerinde primo 1.0 versiyonu olduğu yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chipura -- 18 Şubat 2011; 22:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipura

böyle şey olur mu ben bu yazılımı kullanmak zorunda mıyım? klavuz hariç hiçbir yerinde primo 1.0 versiyonu olduğu yazmıyor.
    Bilemem firmaya sorun bunu,kutuda vs. yazmalı.Ayrıca kullanmak zorundasınız.Nasıl bir araba alıp motorunu değiştiremiyorsanız bununda farkı yok,zaten primonun versiyonu yazmaz bir yerde.Eğer varsa primo yazar o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bilemem firmaya sorun bunu,kutuda vs. yazmalı.Ayrıca kullanmak zorundasınız.Nasıl bir araba alıp motorunu değiştiremiyorsanız bununda farkı yok,zaten primonun versiyonu yazmaz bir yerde.Eğer varsa primo yazar o kadar.

Alıntıları Göster
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, firmaya mail attım cevabını bekliyorum, gelince paylaşırım acaba 1.0 ile 1.1 arasındaki fark çok önemli mi yeşil rota olduğunu okumuştum fazladan bunun dışında bir farklılık var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voyageer

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, firmaya mail attım cevabını bekliyorum, gelince paylaşırım acaba 1.0 ile 1.1 arasındaki fark çok önemli mi yeşil rota olduğunu okumuştum fazladan bunun dışında bir farklılık var mıdır?

Primo 1.1de artı olarak arazi için UTM koordinat girişi,rota karşılaştırma,yeşil rota gibi özellikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Voyageer

Primo 1.1de artı olarak arazi için UTM koordinat girişi,rota karşılaştırma,yeşil rota gibi özellikleri var

Alıntıları Göster
    İşte farklar.
    Bu arada primo 1.2 versiyon çıktı diyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

İşte farklar.

Bakalım primo1.2 yi Türkiyede satılan cihazlarda, ilk hangi firma kullanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

İşte farklar.

Bakalım primo1.2 yi Türkiyede satılan cihazlarda, ilk hangi firma kullanacak

Alıntıları Göster
    aslında primo 1.2 duyurulalı iki aydan fazla bir zaman olmuş, ama ülkemizde henüz kullanan firma yok. herhalde fiyatı biraz pahalı

http://igomyway.com/?s=1.2 2010-12-09
    iGO primo® Now Connected
    http://igomyway.com/primo/1049

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

aslında primo 1.2 duyurulalı iki aydan fazla bir zaman olmuş, ama ülkemizde henüz kullanan firma yok. herhalde fiyatı biraz pahalı

http://igomyway.com/?s=1.2 2010-12-09
    iGO primo® Now Connected
    http://igomyway.com/primo/1049

Alıntıları Göster
    Duyurma ile çıkması farklı şeyler ama Primo 1.2'nin Türkiye için pek bir esprisi yok,connected servisler,TTS gibi şeyler Türkiye'de zaten desteklenmiyor.Getiren firma bence gene ilk kullanan olacaktır

• quote:

Duyurma ile çıkması farklı şeyler ama Primo 1.2'nin Türkiye için pek bir esprisi yok,connected servisler,TTS gibi şeyler Türkiye'de zaten desteklenmiyor.Getiren firma bence gene ilk kullanan olacaktır

o duyuruda zaten Primo 1.2'nin donanım üreticilerinin kullanımana hazır olduğu da ifade edilmiş

quote:

"The latest version of iGO primo® is now available to hardware partners worldwide."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 21 Şubat 2011; 16:07:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

o duyuruda zaten Primo 1.2'nin donanım üreticilerinin kullanımana hazır olduğu da ifade edilmiş

quote:

"The latest version of iGO primo® is now available to hardware partners worldwide."

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınızı izlemey devam ediyorum. Primo'ya geçme arefesindeyim ama burada anlatılanlar çok canımı sıktı. Tam da QX432 almayı düşündüğüm anda

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Yazdıklarınızı izlemey devam ediyorum. Primo'ya geçme arefesindeyim ama burada anlatılanlar çok canımı sıktı. Tam da QX432 almayı düşündüğüm anda

Alıntıları Göster
    Şu an ülkemizde mevcut durumda satılan
    QX-B432 ve QX-B512 ler Primo 1.0 mı yoksa bir kısmı 1.1 mi olduğunu nasıl öğreneceğiz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipura

dostlar navitech qx 432 navigasyon cihazı aldım ancak yazılımdan hiç memnun değilim hiç hoşuma gitmedi. primo 1.1 yada 1.2'ye yükseltmek mümkün müdür? parası neyse vermeye razıyım.

cihazı nereden almıştınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndmrc

QX-B432 ve QX-B512 ler Primo 1.0 mı yoksa bir kısmı 1.1 mi olduğunu nasıl öğreneceğiz peki?

Navigasyonda iken Diğer-Ayarlar-Hakkında kısmına bakın

8.5.9.xxxxx ise 1.0 'dır
    8.5.11.xxxx ise 1.1 'dir
  • quote:

quote:

Navigasyonda iken Diğer-Ayarlar-Hakkında kısmına bakın

8.5.9.xxxxx ise 1.0 'dır
    8.5.11.xxxx ise 1.1 'dir

Alıntıları Göster
    Güzel bilgi, teşekkürler :)

• quote:

QXB432 ile QXB512'lerde hangi yazilimlar yuklu.Eger farkli versiyon yazilimlar kullanıyorlarsa cok fark varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonade

quote:

QXB432 ile QXB512'lerde hangi yazilimlar yuklu.Eger farkli versiyon yazilimlar kullanıyorlarsa cok fark varmidir?

Alıntıları Göster
    Hayır kullanımı etkileyen farklar yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lemonade

quote:

Alıntıları Göster
    QX-B512'de Primo v1.1 olduğunu kendi cihazımdan biliyorum. Bütün Primo sürümleri arasındaki fark yukarıdaki tabloda belirtilmiş. Arzu eden oradan kıyaslama yapabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

QX-B512'de Primo v1.1 olduğunu kendi cihazımdan biliyorum. Bütün Primo sürümleri arasındaki fark yukarıdaki tabloda belirtilmiş. Arzu eden oradan kıyaslama yapabilir...

Alıntıları Göster
    bende qx-b432 aldım elime dün geçtigerçekten güzel bir yazılım yapmışlar (1.1)
    Ancak navigasyonda canımı sıkan tek şey hızlı tekrar rota hesaplaması.; yanlış yola girdikten 40 m sonra tekrar rota hesaplıyor..
    onun dışında gayet iyi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.