Şimdi Ara

Porsche hybrid atağına devam ediyor, Panamera S Hybrid Cenevre'de tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<p>Mart'ta başlayacak olan Cenevre Auto Show dünyanın en büyük otomobil üreticileri için çok önemli bir konum teşkil ediyor.2011'in ilk ciddi otomobil fuarı olan Cenevre'de bütün otomobil üreticileri en yeni ve iddialı otomobillerini tanıtacak. Geleneksel içten yanmalı motora sahip modellerle birlikte yeni hybrid ve elektrikli otomobillerin de tanıtılacağı Cenevre Auto Show için Porsche de yeni bir hybrid model hazırladı: Panamera S Hybrid!</p>

    <!--- RESİM BAŞLA --->
    <center><img border="0" src="https://store.donanimhaber.com/86/77/bd/8677bd8b7f9615e90e68d5ad84dde34d.jpg"></center>
    <!--- RESİM BİTİR --->

    <p>Panamera S Hybrid, daha önceki haberimizde sizlerle <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/porsche-buyuk-adimlar-atiyor-cayenne-s-hybrid-kasimda-satisa-cikiyor.htm" data-href="http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/porsche-buyuk-adimlar-atiyor-cayenne-s-hybrid-kasimda-satisa-cikiyor.htm">paylaştığımız</a> Cayenne S Hybrid gibi toplamda 380 beygir güç üretebiliyor. Otomobilde görev alan içten yanmalı motor 3.0 litre hacminde, 6 silindirli ve süperşarj destekli. 333 beygir gücündeki bu motora 47 beygir gücündeki elektrikli motor da eklenince 380 beygirlik Panamera S Hybrid ortaya çıkıyor. 0-100 kilometre/saat hızlanmasını yaklaşık 6 saniyede tamamlayan güçlü otomobil, maksimum olarak ise 269 kilometre/saat hıza ulaşabiliyor.</p>

    8 ileri otomatik şanzımana sahip otomobil; sadece içten yanmalı motoruyla, sadece elektrik motoruyla veya her ikisi devredeyken hareket edebiliyor. Yavaşlama esnasında regeneratif frenleme sistemiyle şarj olan nikel-metal hidrid bataryaya sahip olan Porsche Panamera S Hybrid'in ortalama yakıt tüketimi ise 6.8 litre/100 kilometre olarak açıklanıyor ki bu motor gücü ve ağırlıktaki bir otomobil için mükemmel denilebilir.



    Otomobille ilgili diğer ayrıntılar Cenevre Auto Show'dan sonra açıklanacak. Amerika'daki satış fiyatının 95.000 dolar, İngiltere'deki satış fiyatının 86.000 pound olacağı açıklandı. Hybrid Panamera'nın Türkiye'de satılıp satılmayacağı ise henüz belli değil.



    <!--- RESİM BAŞLA --->
    <center><img border="0" src="https://store.donanimhaber.com/53/6a/e7/536ae7dbf116ed16be96932ef3e2c248.jpg"></center>
    <!--- RESİM BİTİR --->[/html]







  • Çok güzel araç,ziverbeydeki galerilerin birinde normalini görmüştüm beyaz daha çok yakışıyor
  • boşuna yaşıyoruz biz
  • Punto ile geçerim ben bunu. Parası olana süper bir araç.
  • Panamera SUV sınıfında miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Angel

    Punto ile geçerim ben bunu. Parası olana süper bir araç.


    oda bişeymi ben scooterle porş geçtiğimi bilirim şahitlerim var :D
  • Tüketim değeri harika 6.8 litre. Bu hybrid motorlar çok iyi oldu özellikle bu sınıftaki markalarda olması gereken bir teknoloji vazgeçilmez hale gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.