Şimdi Ara

Bankamatik Kartımdaki Tüm Para Çekilmiş(Banka-Savcılık-Emniyet'e gittim))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
59.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Bugün yapı kredi bankamatik kartımla yemek alcaktım, bakiye yetersiz dedi. Tabi mümkün değil içinde baya var diye hatırlıyodum. İnternet Şubesine giremedim şifre yanlış dedi, unutmuş da olabilirim, değiştirilmiş de olabilir bilemiyorum. Hemen en yakın bankamatiğe gittim. İşlemler listesine baktım ve bugün 530 tl çekilmiş olduğunu gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, kart sahibi olduğumu teyit ettirdim, temsilci 530 lira çekildiğini gördü ve kartımın fiziksel olarak iş bankası bankamatiğine takıldığını ve paranın çekildiğini söylediler. İş Bankası bankamatiği olduğu için nerdeki bankamatiğe takıldığı bilgisine ulaşamadı. Halbuki paranın çekildiği saatte kart cüzdanımda bir şekilde ben yurtta oturuyordum. Sanırım kartım kopyalanmış, nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok, yarın şubeye gidip dilekçe verip işlem başlatcam.Gelişmeleri burdan aktarırım.

    Konuyu açmamım sebebi bilgilendirmedir, bu tarz bişi başımıza gelince nasıl davranmalıdır vs.Gelişmeleri burdan aktarırım.

    17.02.2011

    Banka
    Arkadaşlar tekrar merhaba. Bugün vakit kaybetmeden bankaya gittim ve dilekçe verdim. Bankadaki görevli son 1 ayda 5-6 kişinin bu şikayetten geldiğini söyledi, paramı kurtaracağımı da söyledi. Dilekçe yazdım ve telefonumu verdim bana ulaşacaklarını söyledi. Kartım iptal ve imha edildi. Yenisi gelicek haftaya. Adam daha sonra savcılığa gitmem gerektiğini söyledi.

    Cumhuriyet Savcılığı

    Sabah dersime girdim öğleden sonrakileri astım ve savcılığa bilişim suçlarına gittim. Sağolsun küçük mü ne gördüklerinden çok yardımcı oldular. Orda tekrar dilekçe verdim, bu arada kart bilgilerimi de yazmam gerekiyodu tabiki, ama kartım imha edilmişti ve bilgilerimi bilmiyodum salaklığıma geldi, yine YapıKredi müşteri hizmetlerini aradım bilgilerimi öğrenmek için, çok beklettiler, dünle beraber 20 liranın üstünde kontör gitti müşteri hizmetlerine Dilekçeyi yazdım ve başsavcıya onaylattım, daha sonra ifademi aldılar. Şikayetçi olduğumu, uzlaşmaya yanaşmadığımı belirten olayı detaylarıyla ve bankadan aldığım bilgilerle anlattığım bir ifade verdim. İfadede bankamatikten tam olarak saat kaçta paramın çekildiğide belirttim) Daha sonra işlemlerin çabuk başlaması için evraklarımla beraber emniyetin yolunu tuttum.

    Emniyet

    Emniyette ilk bilişim suçlarına gittim, ordan beni kaçakçılık bürosu mu nedir oraya yönledirdiler(kaçakçılık olduğuna emin değilim tam, kafam allak bullaktı). Ordakilerde gayet cana yakındı olayı anlattım falan adam evrakları aldı, hemen işleme koyuyoruz dediler, beni bi daha hiç aramayadabilirlermiş, ifademi tekrar almak için vs. çağıradabilirlermiş. Dava açılıp açılmayacağı belli değilmiş.

    Bu arada ifademin ve dilekçemin örneği aldım. Avukat birisi söyledi bunlarla beraber bankaya gidersem suç duyurusunda bulunduğumu vs. parayı çabuk alabilirmişim. Zaten kartlarımız sigortalıymış. En büyük artım çabuk davranmak oldu, çünkü bankalar kısa zamanda kamera kayıtlarını silebiliyorlarmış. Yeni kartımı almaya gittiğim zaman bankaya belgeleri götürcem, sigortadan parayı istediğime dair bir dilekçe yazcam sonucu yine haber veririm herkese iyi akşamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 17 Şubat 2011; 21:02:33 >



  • http://www.bankasaatleri.com/benden-habersiz-kredi-kartimdan-para-cekilmis/ bu tip şeylerde nelere dikkat etmeniz gerektiğiyle ilgili bir yazı. mutlaka okuyun.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.