Şimdi Ara

Samsung'un Tegra 2'li Süpertelefonu: GT-I9103

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Samsung yarın sona erecek Mobil Dünya Kongresi'nde, kendi geliştirdiği çift çekirdekli Exynos 4210 işlemcisini kullanan yeni telefonu Galaxy S II ile birlikte Nvidia'nın Tegra 2 platformuna yer verdiği yeni tableti Galaxy Tab II'yi resmi olarak duyurdu. Samsung ayrıca Nvidia ile birlikte yeni bir "Süpertelefon" hazırlığında olduğunu da açıklamış ancak detaylar hakkında bilgi vermemişti. Son gelen bilgilere göre GT-I9103 kod adına (Galaxy S II'de GT-I9100) sahip olduğu anlaşılan telefonla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.


    Dünya çapında 10 milyondan fazla satan Galaxy S modelinin yerini alacak olan Galaxy S II ile Samsung, daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağını öngörüyor. Telefonla ilgili ilk tepkiler de Samsung'un hedeflerine ulaşacağı yönünde önemli bir gösterge oldu zira Galaxy S II şimdiden beklentileri arttırmış durumda. Öte taraftan Galaxy S II'ye güç verecek Exynos 4210 işlemcisinin üretimi henüz başlamadı ve Samsung, hacimli üretimin önümüzdeki ay içerisinde başlayacağını belirtti. Yani görünen o ki, Galaxy S II'nin global ölçekte yaygınlaşması yılın ortalarını bulacak. İşte haberimize konu olan iddia da tam burada devreye giriyor çünkü Samsung'un, gelen talebi karşılayabilmek adına bazı bölgelerde Tegra 2 tabanlı Galaxy S II modelini sunacağı ifade ediliyor ve her iki versiyonun da benzer performans sonuçlarına imza atacağı belirtiliyor.


    Kafa karışıklığı yaratmamak adına Mobil Dünya Kongresi'nde bu konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındığı tahmin edilen Samsung, ortaya atılan iddialarla ilgili olarak sessizliğini koruyor. Haberimize konu olan bu gelişmenin yanı sıra detaylarını daha önce belirttiğimiz farklı bir iddia daha bulunuyor ve geliştirilen Süpertelefonda, Nvidia'nın yeni Tegra 2 3D platformuna yer verileceği öne sürülüyor.











  • Olması gereken bu yani Galaxy S2 de Tegra 2 olması lazımdı. Tegra 2 ile satılırsa en ufak bir şüphe olmadan alınabilecek bir telefon olur kendimce.
  • baya güzel olmuş pazar git gide kızıştı zaten bakalım apple iphone 5 de nasıl bir atak yapacak :)
  • modellerde bu kadar farklılık yapmasınlar birinden birini seçip onu piyasaya sürsünler
    zaten çok azı ülkemize ulaşabiliyor
  • hayret

    birileri iğrenç bir tasarım dememiş
  • artık okumuyorum böyle haberleri kapatıcam gözlerimi galaxy S 2 çıktığı gibi alıcam ve kurtulucam yoksa böyle habire gelecek telleri beklemekten yoruldum
  • arada bi durup nefes alsınlar da biz de artık bi telefonu alalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 16 Şubat 2011; 21:12:42 >
  • Daha çikmamiş telefonun pabucunu dama atiyorlar... bi durun arkadaşim yeni tel.aliyoruz(galaxy s) 2ay olmadi yenisi tanitiliyor... galaxy s 2 cikicak tegra 2 li olaniçikicak, ondn snra yok 4çekirdek.bilmem ne... birakin bunlari yaa... galaxy s aldm daha 2ay olmadi yenisi çikicak.ama yenisi alsan daha yeni ciki ak va. Gözünü kapatican istediğin telefonu değiştircen olcak bitçek kendinizi.kasmayin yenisi.çikicak.diye... şuanda satişta olan dhd sgs gibi telefonlar yeterde artar..
  • Terfi edebileceğim telefonlar listesinin başına bir anda oturdu bu cihaz :)

    DH sapıttı yine, aynı mesajı 3. gönderişim :@
  • bence bu bir tuzak. Galaxy S II yi tegra lı yapmadı. bunu tegralı yapıyor. insanlar istediklerini alsın mantığında.Galaxy S II den bi farkı olmaz bunun kesin
  • bari ülkemize tegra lı olan modeli gelse galaxy s2 in .
  • Bari ismini GT-I1903 yapsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde performanslı qwerty klavyeli model seçenekleri çıkarsalar süper olacak. Bakıyorum klavyeli modellerin özelliklerini kısıyorlar. Anlamış değilim.
  • işletme mezunundan sıfır ayarında c7 satılıktır.
    galaxy S II için para lazım. :)
  • aha telpanın nezaman yurkiyeye bu telefon gelecek mesajıma attıgı cevap..
    acaba i9003 den kasıt i9103 mu??


    Samsung i9003 modelinin satışa çıkış tarihi henüz belli olmamaktadır. Aşağıdaki linkte bulunan ürünler için "geldiğinde haber ver" butonuna basınız ve iletişim bilgilerinizi giriniz. Ürün geldiğinde size bilgi mesajı gönderilecektir.
    http://www.telpa.com/?s=gelecek

    Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

    Saygılarımla
  • Tahminimce buraya Exynos lu cihaz gelecek. Kore li abilerimiz de Tegra nın keyfini çıkaracak.
  • i9003 e baktım.....makyajlı galaxy s1 miş....:(
  • ya kardesim ne alicamizi sasirioruz,en sonunda gidip 6303 alip onu kullanicam)
  • samsung durmadan telefon cikarma konusunda nokia yi gecti ya
  • Samsung un köprüden önce son çıkış yolunda bence;



    kendi ürettiği orion(Exynos) platformu ile nvidia nın tegra 2 sini kapıştıracak, galip çıkan (ki burda samsung kendisinin galibiyetini planlıyor olmalı) yoluna o platform(samsung işlemciler ile) devam edecek; bir nevi Nvidia yı ezme stratejisi bence. Telefonun 9103 kodunu kullanacak olması ayrı dava :( yani eğer samsung hem nvidia ve hem kendi işlemcileri ile farklı telefonlar üretecekse son kullanıcının iyice kafası karışacak :(



    sgs alma planımı sgs II yi almak için iptal etmiştim fakat galiba yanıldım, işler iyice karşıyor. sgs II yi reklam anlamında da çok şişirdiler; 1800 tl den aşağı tr ye gelmez. Ayrıca tr ye 16 gb lık exynos versiyonun geleceğini tahmin ediyorum. 32 gb lık 3D tegra 2 versiyonu da daha ucuza Avrupa ve Amerikan pazarına süreceklerdir kesin! :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.