Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.633
Cevap
324
Favori
1.614.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ORJİNAL PARFÜM SATAN MAĞAZALARLA BAŞLAYALIM
    1-YKM
    2-BOYNER
    3-TEKİN ACAR
    4-SEVİL
    5-PİNO
    6-DOUGLAS
    7-WATSONS


    ORJİNAL PARFÜM SATAN TÜRKİYE'YE KARGOSU OLAN YABANCI İNTERNET SİTELERİ

    1-WWW.STRAWBERRYNET.COM => TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ tr.strawberrynet.com
    2-www.extrascents.com
    3-www.cheapsmells.com

    İNDİRİMLİ ORJİNAL PARFÜM SATAN TÜRK İNTERNET SİTELERİ
    1-WWW.mizu.COM
    2-WWW.misspera.COM
    3-WWW.hizlial.COM
    4-WWW.Hepsiburada.com
    5-www.balerin.com
    6-www.aktifreyon.com
    7-www.724tikla.com
    8-www.e-tekinacarkozmetik.com


    İNDİRİMLİ PARFÜM SATAN KAMPANYA FIRSAT SİTELERİ
    1-WWW.markafoni.COM
    2-WWW.TRENDYOL.COM
    3-WWW.limango.COM



    NOT: Aklıma gelmemiş olan markalar olabilir hatırlatırsanız sevinirim.
    NOT2:Sıralama yapılırken rastgele sıralama yapılmıştır kalite fiyat bazında sıralama yapılmamıştır.

    Orijinalden alıntı: trakia_

    Arkadaş konu başlığı Orjinal Parfüm Tavsiyeleri ve Değerlendirmeleri olarak değişti hala DP,Bargello,Sansiro muhbetleri yapmayın.Açık parfüm ile ilgili sorularınızı lütfen ilgili başlıklarda konuşun.Ayrıca sevgili genç arkadaşlarıma da tavsiyem evlilik programına yazar gibi kendinizi tanıtmayın.Parfümün boy,kilo ve kıyafet rengi ile ne alakası var hala çözebilmiş değilim.Oldu olacak birkaç fotoğrafınızı da yükleyin ona göre tavsiye isteyin.

    Parfümün ten rengi ve cilt yapınız ile alakası olur.Kiminin cildi kuru kiminin ise yağlı olur.Bir de esmer ve beyaz tenliler arasında cilt yapısından kaynaklanan kalıcılık farklılıkları olabiliyor.Esmer tenlilerin cildi daha yağlı ve tuzlu olduğundan parfüm kalıcıklıkları ve kokuları değişebiliyor.

    Lütfen aşağıda söylediklerimi dikkate alın ve forumu böyle mesajlarla kirletmeyin

    Sevgilerle....

    1) Yağlı cildin özellikleri: Aynı vücut kıllarının size uygun kolonyanın kokusunu tutması gibi, yağlı cilt de kolonyanızı dağıtır ve yayar. Nem ve yağlı ciltlere hafif narenciye bazlı kokular daha iyi gelir çünkü bu maddeler vücudunuzun ortaya çıkardığı doğal kokuları daha güçlü bir şekilde dengeler. Daha taze bir his için ferah ve "yazlık" kokular kullanın.

    2) Kuru cildin özellikleri: Koku bazen bir yere tutunmak ve kurumak ister ve kuru veya hassas cilt yağlı cilt kadar uzun süre kokuyu tutmaz. Herkesçe bilinenin aksine, her bir kokudan biraz sürmek çözüm değildir. Bunun yerine, tütün ve misk otunun alt tonları ile daha ağır ve yoğun kokuları sürün; bunların harika bir duruşu vardır ve daha hafif bir kokudan çok daha uzun süre üzerinizde kalacaktır.

    Doğru parfümü seçmek her zaman bir dergide hoş kokan birşeyle ilgili değildir.Parfümünüzü ararken seçeneklerinizi daraltmak için yaşam tarzınızı da göz önünde bulundurmanız gerekir. Örneğin, baharatlı yiyecekleri tercih eder misiniz? Düzenli olarak çok fazla miktarda alkol tüketir veya sigara kullanır mısınız? Midenize indirdiğiniz herşey sürdüğünüz parfüm ile karışarak sindirimle derinizin yüzeyine çıkar ve etrafınızda oluşacak kokuya dahil olur.

    Parfümünüzü seçerken genellikle gözden kaçırılan bir nokta da neyi nerede süreceğinizdir. Gece klüplerini gezerken sürdüğünüz parfüm ofis için uygun olmayabilir. Eğer bir parfümü günlük olarak kullanmayı düşünüyorsanız, o zaman tüm yaşam tarzınıza uyacak dengeli bir koku aramalısınız.



    Orijinalden alıntı: trakia_

    Sevgili parfüm seven arkadaşlar;

    Öncelikle kendimce önemli bulduğum bir konuyu belirtmek istiyorum.

    İnternetten satış yapan bir çok site bulunmakta ancak bu sitelerin bir çoğu sattıkları ürünleri ithalatçı distribütör firmalardan temin etmektedirler.İnternet üzerinden aldığınız ürünler size ilk geldiğinde ithalatçı firmanın orjinal bandrolü veya adının bulunduğu bir etiket olacaktır.Aldığınız ürünlerde bunların olmasına dikkat edin.

    İkinci yapacağınız şey ise size gönderilen şişedeki seri numarası ile ürün kutusundaki seri numarasının tutması.Bunda da bir problem yoksa eğer gelelim aldığınız ürünün kontrolüne.

    Eğer aldığınız ürün Avrupa Birliği ülkelerinden birinde üretilmşse(Fransa gibi).Ürününüzü gs1.tobb.org.tr adresinden barkod numarasını girerek nerden ithal edildiğini görebilirsiniz.Faturalı ve ithalatçı firma ibreli tüm ürünlerin TOBB'da kaydı bulunmaktadır.Avrupa birliği dışındaki yerler için malformed ibaresi çıkmaktadır.

    Ayrıca yine aldığınız ürünü checkcosmetic adresinden de kontrol edebilirsiniz.

    Birkez daha belirtmek isterim ki internet üzerinden aldığınız ürünlerinde çıkan problemlerin bir çoğu distribütör firmalarla ilgilidir.Şikayetlerinizi burada belirtirken .... markanın ..... adlı ürününü ....... sitesinden aldım.Ürün ..... firma tarafından ithal edilmiş şekilnde belirtirseniz biz de böylelikle aldığımız ürünlerdeki tihalatçı firmalara dikkat ederek daha doğru bir şekilde problemli firmaları ve bu firmalarla çalışan siteleri öğrenebiliriz.

    Sevgilerle....




    Öne çıkan üyelerden tavsiyeler:

    Yaz için öne çıkan, denenmesi gereken kokular : Bvlgari aqva ve aqva marine, Polo blue, D&G light Blue, Davidoff echo, Paul smith story, Fahreinht Summer, Kenzo Leaupar, Kenzo Leaupar İndigo, Givenhcy ultramarine, Kenzo Pour Home, Yves Laurent La nuit,212
    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    Gökhancığım, bir çok arkadaşımız gibi ben de son 1-2 senede epey yol aldım.

    Tabi bunda forumun kurucusu olarak başta senin, sonrasında da parfüm konusunda tam anlamıyla bir duayen olan Qgambler üstadın, forumun tartışmasız en çok gelişme kaydeden elemanı olan ve kaliteli bir çok kokuyu sayesinde temin ettiğimiz Efendy'nin, sevgili deeply11'nin, Arda kardeşimizin, esmen kardeşimizin ve ismini sayamadığım diğer forum dostlarının çok büyük katkıları var.

    Bu vesileyle hepsine teşekkürlerimi sunarım.

    Hepimizin birbirimizden aldığı/öğrendiği değerli ve çok yararlı bilgiler ve öneriler var, forumun başlangıcındaki seviye ile şu anki seviyesi arasında (Qgambler Üstad hariç, zira üstad kapsam dışı, zaten ilerleyeceği kadar ilerlemiş ) hepimiz açısından ciddi farklar ve ilerlemeler var, umarım böyle de devam eder.

    Keşke elimizdeki kokular onlarca yıl bozulmadan durabilse de hiçbirini elden çıkarmayıp, Qgambler üstadın dediği gibi koleksiyon yapabilsek. Ancak bu sırf parfümlerin dayanma süresi ile de iligili değil, işin bir de ekonomik boyutu var, içimizde öğrenci olan arkadaşlarımız da var, kolay değil bunca kokuyu denemek ve alabilmek. Belli ve düzenli bir gelire sahip olmama karşın benim de maddeten çok tıkandığım zamanlar oluyor, parfüm oldukça pahalı ve işin içine girdiğinde vazgeçmesi çok zor olan bir zevk, kaç kez bu kokuyu aldıktan sonra uzunca bir süre koku almayacağım dedim ama beceremedim, 25 yıldır başbelam olan sigaradan vazgeçmem ne kadar zorsa parfüm sevdasından vazgeçmem de bir o kadar zor.

    Öte yandan, düşük fiyatlı (bazıları market kokuları sınıfında olan) parfümlerden fiyat/performans açısından başarılı ve öneriye değer bulduklarımı sıralayacak olsam kabaca şöyle bir liste yapardım:

    1- Tabac Original
    2- Brüt Klasik
    3- Pino,
    4- Oriflame Eclat Sport
    5- Dunlop Chic Sport
    6- Oriflame Architect
    7- Dunlop Summer
    8- Pierre Cardin Revelation
    9- Oriflame Urban Lovers For Him
    10- Banderas Sprit
    11- Pierre Cardin Emotion
    12- Oriflame Voyager
    13- Oriflame Ascendat
    14- Slazenger (Mavi)
    15- Tiaras Calm




    Orijinalden alıntı: Qgambler

    Açık tenliyim, uzun boylu yeşil gözlü, gelirim iyi, terazi burcuyum, arabamın markası Ford, 44 numara giyiyorum, yüzmeyi çok severim, hafta bir halisaha maçı yapıyorum, saçlarım orta uzunlukta, arkaya doğru yatıyorum ama çok jöle surmem, her sabah sinekkaydi traş olurum... Bana göre bir parfüm önerir misiniz?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum:))
    Ha birde, 100 metreden koku belli olsun, bayanlar sürekli parfumumu sorup akşam yemeğe çıkmayı teklif etsinler sonra bikac bayan benim için sacsaca başbaşa kavga edip karakolluk olsunlar. Ev sahibim parfumumu çok beğenip bikac ay kira almasın. Ve bu Kokunun açığını alacağım için bu kokuyu en iyi açık kim yapıyorsa onuda söyleyin...
    Tavsiyelerinizi bekliyorum!

    Arkadaşlar, parfümler karakterlerinizi değiştirmez, yahut statunuzu arttirmaz. Parfüm bir aksesuar gibi sizin sadece tarzinizi oluşturan öğeler arasındadır ve bugüne kadar parfüm kullanmayan biri bugun iki gus sokunca hayatı değişmez. Kişi ne ise odur. Bir parfüm alacaginizda, buraya notumuzu teninizi yazıp öneri istiyorsunuz. Sizin tarzınızı bir Allah birde siz bilirsiniz bana güzel gelen size gelmez. Dolayısı ile gidin parfumunuzu kendiniz deneyin ve sevdiğinizi alın ama unutmayın parfüm kokusunu önce siz sevmelisiniz, yani bayanlar beğendiniz diye parfüm sikilmaz. Örneğin; Dünya da tüm zamanların en çok satan parfumlerinden birkaçı, rochas, angel, pi, öne million, gio, ultramarin, burberry classic dir. Bayanlar da bu parfümleri çok seviyor olabilir ancak hiçbiri benim için parfüm değeri tasimazlar ve kullanmıyorum. Ama buna ben bu kokuları koklayarak karar verdim, kimseye sorarak değil! Çünkü kimse benim neyi begenecegimi bilemez! Eğer ben parfümü birilerine sorarak seçiyor olsaydım, yukarıda saydığım parfümleri yüz kişiden sekseni onerirdi ve bende hüsrana uğrardim. Dolayısı ile lütfen buradan tavsiye istemeyin, yorum yapın, geçmiş sayfaları okuyun ve fikir edinin, gidin hu parfümleri koklayin ama tavsiye istemeyin. Zaten geçmiş sayfalarda neredeyse tüm parfumlere dair yorumlar var. Her sayfada boyunu, kilosunu vs. yazıp öneri isteyenler bence sadece komik oluyorlar, çünkü parfüm zevk işidir ve zevlerle renkler tartışılmaz ve ortusmez!



    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    Oriflame'in hakkında bilgi sahibi olduğum kokuları hakkında biraz kelam edeyim.

    Bizatihi alıp kullandığım kokular: (30 ve 75 ml'lik şişelerde)

    - Voyager, Ascendat, S8, Signature, Giordani Man, Eclat Sport, DeMarco ve Deep İmpact (Deep İmpact; ferah, hoş bir kokuya sahip ama traş kolonyası niteliğinde ve dökme şişede)

    Numunesini temin ederek denediğim kokular: (1-2 ml'lik tüplerde)

    - S8 Night, Eclat, Excite, Architect, Urban Lovers, Giordani Man, Platinum.

    Önce kötü haberlerden pardon kötü bulduğum kokulardan başlayayım. İyileri sonra sıralarım.

    Bir kere "Giordani Man"den kesinlikle uzak durun, bunun bir de "Dolce Vita"sı var (ki bu versiyonu hakkında bilgim yok) onunla karıştırmayın, ben standart "Giordani Man"den bahsediyorum. Hiçbir özelliği olmayan son derece vasat bir koku, çok hafif, kalıcılık yerlerde sürünmekte. Henüz 2 gün önce alıp hayal kırıklığına uğradığım bir koku. Numunesini dikkat çekici bulmadığım halde, katalogta benim gibi gri saçlı orta yaş üstü bir vatandaşın tanıtımını yaptığını görünce numune beni yanıltmış olabilir deyip atladım kokuya, sonuçta yaklaşık 40 TL havaya gitti açıkçası.

    Eclat, Excite ve Platinum da vasat ve/veya kötü bulduğum diğer kokular. Bu kokuları hiçbir şekilde önermem.

    Gelelim iyi haberlere, yani iyi olarak nitelediğim kokulara;

    - Voyager, Eclat Sport, S8 Night, Ascendat, Urban Lovers, S8, Signature ve Architect oldukça başarılı kokular, genel beğeniye fazlasıyla hitap etmekteler. Uygun fiyatları gözönüne alındığında pişman ettirmeyeceklerini düşünüyorum.

    Ascendat, Urban Lovers, S8, Signature ve Architect tatlılığı daha ön planda olan ve fakat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 7 Ocak 2013; 18:33:02 >



  • Benim tavsiyelerim:
    1-Givenchy pi=> ixora çok güzel yapmış ağır kışlık koku.. ixora kodu e091 d&p kodu g1
    2-Paco Rabbane One million=> ixora,bargello'da beğendim kışlık ve yaz akşamları için ideal ixora kodu e201 bargello kodu 606
    3-Tom Ford=> ixorada beğendim kışlık bir koku kodu e235 bargello kodu 676
    4-DKNY be delicious=>ixora ve bargelloda denedim d&p de yoktu yaz için ideal ixora kodu e167
    5-Armani Black Code=>d&p güzel yapmış gündelik kullanım d&p kodu a13 ixora kodu e163
    6-Paco Rabbane Ultraviolet=>ixora d&p güzel yapmış gündelik kullanım e111 ixora kodu d&p kodu u1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 16 Şubat 2011; 14:05:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Benim tavsiyelerim:
    1-Givenchy pi=> ixora çok güzel yapmış ağır kışlık koku.. ixora kodu e091 d&p kodu g1
    2-Paco Rabbane One million=> ixora,bargello'da beğendim kışlık ve yaz akşamları için ideal ixora kodu e201 bargello kodu 606
    3-Tom Ford=> ixorada beğendim kışlık bir koku kodu e235 bargello kodu 676
    4-DKNY be delicious=>ixora ve bargelloda denedim d&p de yoktu yaz için ideal ixora kodu e167
    5-Armani Black Code=>d&p güzel yapmış gündelik kullanım d&p kodu a13 ixora kodu e163
    6-Paco Rabbane Ultraviolet=>ixora d&p güzel yapmış gündelik kullanım e111 ixora kodu d&p kodu u1
    açık parfüm ucuz iyi hoş ama asla alma derim içine ne koydukları belirsiz ben saçımada sıkardım bende yara yaptı ve saç döktü bıraktım o yüzden. ucuz ve dolma parfüm alırken 2 kere düşünün.

    ben bu parfümü kullanıyorum üzerinde başka kokulara dönüşüp kötü kokmuyor fazla ağırda değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    açık parfüm ucuz iyi hoş ama asla alma derim içine ne koydukları belirsiz ben saçımada sıkardım bende yara yaptı ve saç döktü bıraktım o yüzden. ucuz ve dolma parfüm alırken 2 kere düşünün.

    ben bu parfümü kullanıyorum üzerinde başka kokulara dönüşüp kötü kokmuyor fazla ağırda değil.


    Alıntıları Göster
    Kokusunu beğenmeyen bir kızla daha tanışmadım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dağılın

    Kokusunu beğenmeyen bir kızla daha tanışmadım



    Alıntıları Göster
    Açık parfüm alırken sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat edin sağlık bakanlığı onaylı olduğu halde o tür şeyler oluyorsa tazminat talebine kadar yolunuz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Açık parfüm alırken sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat edin sağlık bakanlığı onaylı olduğu halde o tür şeyler oluyorsa tazminat talebine kadar yolunuz var.

    Alıntıları Göster
    İxora ve D&P deki ürün kodlarını bana danışabilirsiniz hatta. Eğer diğer firmalar da gönderirlerse onların kodlarını da veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkchild

    Donna karan DKNY - Red Delicious

    Hafif bi koku.. bugüne kadar sevmeyen bir kişi bile çıkmadı... üstünüze boca etseniz de rahatsız etmiyo ve açığını almama rağmen kalıcı... hiçkimse bunu yazmamış ben yaziyim.. parfüm alırken çocuğun teki önerdi.. o günden beri demirbaşlarım arasında...



    Demirbaşlarım:


    1. David off- silver shadow
    2. Givenchy insense ultramarine
    3. Armani black code
    4. Estée Lauder Intuition
    5. Calvin Klein- Contradiction
    6. Givenchy - irresistable man
    7. Armani mania
    8. Thierry mugler - cologne (unisex olarak da geçer)
    9. Burbery touch


  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan2200


    quote:

    Orijinalden alıntı: hakan2200

    Bu Konu başlığının nerdeyse tamamını okudum.

    ve Çoğunluğun beğendiğini ve tavsiye ettiğini ürünleri yazıyorum.

    1. Black Xs
    2. Emporio Armani
    3. Ultraviolet
    4. Lolita Life

    5. Ultramarine
    6. Jil sender sun man
    7. Bulgari Aqua
    8. Azzoro crom

    Ben bu ürünlerin testerlerini müsait zamanımda alıp denemeyi düşünüyorum.

    Heralde tanesi 3 TL felanmış. 3x8=24 TL

    Bence sizde öyle yapın.
    Böylelikle bir kere para verin hepsini üzerinizde deneyin.
    Ve sonrasında size en uygun parfümü bulduğunuzda, ondan sonra aynı parfümü kullanın.




    ixora internet sitesinde, Online Destek bölümünde. ilgili kişi ile görüştüm.
    ve 8 adet kalem parfüm alacağımı söyledim. tanesinin 1.5 TL olduğunu söyledi. ve istediğim ürünleri not aldı. daha sonra mevcut olanları söyledi ve siparişi verdim. hesaplarına havale yaptım. ürünlerde bugün elime ulaştı.

    Yalnız kargo ücreti size ait. oda bilginizde olsun.

    Mevcut olanlardan gelen ürünler.
    1. Black Xs
    2. Ultramarine
    3. Jil sender sun man
    4. Bulgari Aqua
    5. Azzoro crom

    Benim Beğendiklerim.
    1. Black Xs
    2. Ultramarine
    3. Jil sender sun man


  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerzavatçı

    açık ten renginde olan esmer olmayan arkadaşlara;

    şekerli kokular önermiyorum..


    armani zeusa bı bakın derım mutlaka

    acqua di gio bakın derim..

    ve hugo boss boss in love


    esmer arkadaşlara ise

    tabiki rochas

    burberry clasic vazgeçilmez kokum ama her tende aynı durmaz rochas gibi..

    daha hafif ama çekici koku isteyenlere 212 men derim


    yanlız kokulara bakarken kolunuza sürülen tester sizi yanıltabılıyor bazen.. oyuzden kararsız kaldıgınız koku olursa bı dısarı cıkın hava alın burun zaten 4 kokudan sonrasını idrak edemiyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: zerzavatçı

    açık ten renginde olan esmer olmayan arkadaşlara;

    şekerli kokular önermiyorum..


    armani zeusa bı bakın derım mutlaka

    acqua di gio bakın derim..

    ve hugo boss boss in love


    esmer arkadaşlara ise

    tabiki rochas

    burberry clasic vazgeçilmez kokum ama her tende aynı durmaz rochas gibi..

    daha hafif ama çekici koku isteyenlere 212 men derim


    yanlız kokulara bakarken kolunuza sürülen tester sizi yanıltabılıyor bazen.. oyuzden kararsız kaldıgınız koku olursa bı dısarı cıkın hava alın burun zaten 4 kokudan sonrasını idrak edemiyor..



    Alıntıları Göster
    açık parfümcüler bir yerde maddi durumu orjinal almaya elvermeyip ama parfüm kullanmakdanda vazgeçemeyenler için kurulmuş ticari müesseselerdir bu yönde bir boşluğu doldurmuşlardır gerçeğine kendilerince en yakın parfümler üretmektedirler kalıcılıklarıda uzun olsun diye içine aşırı yağ koymaktadırlar ama bunların orjinalleri ile uzaktan yakından alakaları yoktur belki % 30 civarında benzeyebilmişlerdir,sağlık açısından bazı arkadaşlar sakıncalı olduğunu yazmışlar ne derece doğrudur bilemiyorum bende otomobilimde kullanmak için alıyorum zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    açık parfümcüler bir yerde maddi durumu orjinal almaya elvermeyip ama parfüm kullanmakdanda vazgeçemeyenler için kurulmuş ticari müesseselerdir bu yönde bir boşluğu doldurmuşlardır gerçeğine kendilerince en yakın parfümler üretmektedirler kalıcılıklarıda uzun olsun diye içine aşırı yağ koymaktadırlar ama bunların orjinalleri ile uzaktan yakından alakaları yoktur belki % 30 civarında benzeyebilmişlerdir,sağlık açısından bazı arkadaşlar sakıncalı olduğunu yazmışlar ne derece doğrudur bilemiyorum bende otomobilimde kullanmak için alıyorum zaten.

    Alıntıları Göster
    Bnce genelleme yapman yanlış gerçekten kokuyu çok benzeten firmalar var Parfüme 100-200 lira arasında vermek insanımız için gerçekten büyük para 4 ay giden bir parfüm için.Kaliteli olan da var ben daha önce orjinal kullanıyordum 7-8 aydır açık parfüm kullanıyorum bir sıkıntım olmadı henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Bnce genelleme yapman yanlış gerçekten kokuyu çok benzeten firmalar var Parfüme 100-200 lira arasında vermek insanımız için gerçekten büyük para 4 ay giden bir parfüm için.Kaliteli olan da var ben daha önce orjinal kullanıyordum 7-8 aydır açık parfüm kullanıyorum bir sıkıntım olmadı henüz.

    Alıntıları Göster
    Dikkat edersen ben maddi durumu elvermeyip parfüm kullanmayı sevenler için bir alternatif olduğundan bahsettim günümüz şartlarında asgari ücretle çalışıp evli olan birinin zaten orjinal kullanması imkansız gibi görünüyor,daha önce orjinal parfüm kullandığınız için soruyorum açıkla orjinalin kokuları aynımıdır,kullananları tatmin etmektemidir,orjinallerin temizliği ve saflığı varmıdır,misal gerçek adidas ile merdiven altı tabir edilen fason adidas birmidir,ben burada kimseyi savunmuyor kimsenin reklamını yapmıyor kimseyide aşağılamıyorum herkes ayağını yorganına göre uzatır diye bir tabir vardır fakat gerçeklerede gözlerimizi yummayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    Dikkat edersen ben maddi durumu elvermeyip parfüm kullanmayı sevenler için bir alternatif olduğundan bahsettim günümüz şartlarında asgari ücretle çalışıp evli olan birinin zaten orjinal kullanması imkansız gibi görünüyor,daha önce orjinal parfüm kullandığınız için soruyorum açıkla orjinalin kokuları aynımıdır,kullananları tatmin etmektemidir,orjinallerin temizliği ve saflığı varmıdır,misal gerçek adidas ile merdiven altı tabir edilen fason adidas birmidir,ben burada kimseyi savunmuyor kimsenin reklamını yapmıyor kimseyide aşağılamıyorum herkes ayağını yorganına göre uzatır diye bir tabir vardır fakat gerçeklerede gözlerimizi yummayalım.

    Arkadaşım öyle diyorsun da orjinallerin ne kadarı orjinal adamlar tester diye sürekli sahibinden.com da gittigidiyorda hatta burda bile parfüm satıyorlar sence gerçekten tester mı yoksa dubai çin malı mı tester?
    Bazıları da defolu felan satıyorum diyor fakat boş şişeyi hurdacılardan tedarik edip dolduruyorlar.
    Sağlık Bakanlığı görevini yapıyordur burda da herhalde çin ve dubai malı almaktansa sağlık bakanlığı izinli açık parfüm almak şimdilik daha mantıklı.
    2.000-3.000 tl maaşla bile çalışsam bence yine 100-200 tl arası çok para parfüm için.Şu hayat pahalılığında değmez diye düşünüyorum.Ki Temizliğine ve üretimine güvendiğim bir firma ise açık parfüm mantıklı geliyor.Yağlı parfüm yapanları ben de eleştiriyorum.Şimdiye kadar ixora bargello d&p kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Kanserojen felan dersen onu da sağlık bakanlığı müfettişlerinin vicdanına bırakıyorum.Kokular da %30 benzerlik sözün bence doğru değil orjinal kullandığım parfümlerin açıklarını deneyerek alıyorum %90-95 arasında tutanlar var.
    Pazarda kumaşı güzel eşofman altı görüyüm alırım.Adidas nerde(endonozya çin hindistan) ve nasıl üretiyor sonuçta bunu da düşünmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal4c


    Bu parfümlerin ixora kodları nedir. ?

    Vakko
    Tom Ford
    Diesel only the brave.

    Tom Ford E235
    Vakko kodu elimde yokmuş
    Diesel only the brave E236
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    Dikkat edersen ben maddi durumu elvermeyip parfüm kullanmayı sevenler için bir alternatif olduğundan bahsettim günümüz şartlarında asgari ücretle çalışıp evli olan birinin zaten orjinal kullanması imkansız gibi görünüyor,daha önce orjinal parfüm kullandığınız için soruyorum açıkla orjinalin kokuları aynımıdır,kullananları tatmin etmektemidir,orjinallerin temizliği ve saflığı varmıdır,misal gerçek adidas ile merdiven altı tabir edilen fason adidas birmidir,ben burada kimseyi savunmuyor kimsenin reklamını yapmıyor kimseyide aşağılamıyorum herkes ayağını yorganına göre uzatır diye bir tabir vardır fakat gerçeklerede gözlerimizi yummayalım.

    Arkadaşım öyle diyorsun da orjinallerin ne kadarı orjinal adamlar tester diye sürekli sahibinden.com da gittigidiyorda hatta burda bile parfüm satıyorlar sence gerçekten tester mı yoksa dubai çin malı mı tester?
    Bazıları da defolu felan satıyorum diyor fakat boş şişeyi hurdacılardan tedarik edip dolduruyorlar.
    Sağlık Bakanlığı görevini yapıyordur burda da herhalde çin ve dubai malı almaktansa sağlık bakanlığı izinli açık parfüm almak şimdilik daha mantıklı.
    2.000-3.000 tl maaşla bile çalışsam bence yine 100-200 tl arası çok para parfüm için.Şu hayat pahalılığında değmez diye düşünüyorum.Ki Temizliğine ve üretimine güvendiğim bir firma ise açık parfüm mantıklı geliyor.Yağlı parfüm yapanları ben de eleştiriyorum.Şimdiye kadar ixora bargello d&p kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Kanserojen felan dersen onu da sağlık bakanlığı müfettişlerinin vicdanına bırakıyorum.Kokular da %30 benzerlik sözün bence doğru değil orjinal kullandığım parfümlerin açıklarını deneyerek alıyorum %90-95 arasında tutanlar var.
    Pazarda kumaşı güzel eşofman altı görüyüm alırım.Adidas nerde(endonozya çin hindistan) ve nasıl üretiyor sonuçta bunu da düşünmek lazım.

    Gokhan a kesinlikle katiliyorum . Ben universiteye kadar hep orjinal kullandim one million ve bi cok parfum var bunlarin icinde (babamin parfumleri :D ) universiteye gecince acik kulllanmaya basladim iki senedir acik kulanioum 6 ay dp kullandim alerji yapti. Kisiden kisiye deigisiyor bazilarinda yapmaya bilio ama dp biraz yagli. Son 1 bucuk yildir ixora kullanioum kesinlikle memnunum hic bi zararini gormedim ayrica bazi kokular yuuzde 95 ayni asla ayramazsiniz gerceginden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    Dikkat edersen ben maddi durumu elvermeyip parfüm kullanmayı sevenler için bir alternatif olduğundan bahsettim günümüz şartlarında asgari ücretle çalışıp evli olan birinin zaten orjinal kullanması imkansız gibi görünüyor,daha önce orjinal parfüm kullandığınız için soruyorum açıkla orjinalin kokuları aynımıdır,kullananları tatmin etmektemidir,orjinallerin temizliği ve saflığı varmıdır,misal gerçek adidas ile merdiven altı tabir edilen fason adidas birmidir,ben burada kimseyi savunmuyor kimsenin reklamını yapmıyor kimseyide aşağılamıyorum herkes ayağını yorganına göre uzatır diye bir tabir vardır fakat gerçeklerede gözlerimizi yummayalım.

    Arkadaşım öyle diyorsun da orjinallerin ne kadarı orjinal adamlar tester diye sürekli sahibinden.com da gittigidiyorda hatta burda bile parfüm satıyorlar sence gerçekten tester mı yoksa dubai çin malı mı tester?
    Bazıları da defolu felan satıyorum diyor fakat boş şişeyi hurdacılardan tedarik edip dolduruyorlar.
    Sağlık Bakanlığı görevini yapıyordur burda da herhalde çin ve dubai malı almaktansa sağlık bakanlığı izinli açık parfüm almak şimdilik daha mantıklı.
    2.000-3.000 tl maaşla bile çalışsam bence yine 100-200 tl arası çok para parfüm için.Şu hayat pahalılığında değmez diye düşünüyorum.Ki Temizliğine ve üretimine güvendiğim bir firma ise açık parfüm mantıklı geliyor.Yağlı parfüm yapanları ben de eleştiriyorum.Şimdiye kadar ixora bargello d&p kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Kanserojen felan dersen onu da sağlık bakanlığı müfettişlerinin vicdanına bırakıyorum.Kokular da %30 benzerlik sözün bence doğru değil orjinal kullandığım parfümlerin açıklarını deneyerek alıyorum %90-95 arasında tutanlar var.
    Pazarda kumaşı güzel eşofman altı görüyüm alırım.Adidas nerde(endonozya çin hindistan) ve nasıl üretiyor sonuçta bunu da düşünmek lazım.

    Gokhan a kesinlikle katiliyorum . Ben universiteye kadar hep orjinal kullandim one million ve bi cok parfum var bunlarin icinde (babamin parfumleri :D ) universiteye gecince acik kulllanmaya basladim iki senedir acik kulanioum 6 ay dp kullandim alerji yapti. Kisiden kisiye deigisiyor bazilarinda yapmaya bilio ama dp biraz yagli. Son 1 bucuk yildir ixora kullanioum kesinlikle memnunum hic bi zararini gormedim ayrica bazi kokular yuuzde 95 ayni asla ayramazsiniz gerceginden.

    Alıntıları Göster
    Bu sandal ağacı nasıl bir kokuymuş arkadaş anlamadım içine girdiği her parfümü güzel kılar mı bir koku.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Bu sandal ağacı nasıl bir kokuymuş arkadaş anlamadım içine girdiği her parfümü güzel kılar mı bir koku.

    Alıntıları Göster
    ediz kardeş one million orjinaliyle açık parfümcüde %95 aynı demişsin bunun yorumunu parfümseverlere bırakıyorum,tamam ucuz sirke baldan tatlıdır ama sonuçta sirkedir,parfüm tutkunlarına tavsiyem alacakları parfümün bir koluna orjinalini diğer kolunada çakmasını fıslatsınlar aradaki fark hemen görülecektir öve öve mısıra sultan ettik açık parfümcüleri,insanları yanlış yönlendirmeyelim,saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    ediz kardeş one million orjinaliyle açık parfümcüde %95 aynı demişsin bunun yorumunu parfümseverlere bırakıyorum,tamam ucuz sirke baldan tatlıdır ama sonuçta sirkedir,parfüm tutkunlarına tavsiyem alacakları parfümün bir koluna orjinalini diğer kolunada çakmasını fıslatsınlar aradaki fark hemen görülecektir öve öve mısıra sultan ettik açık parfümcüleri,insanları yanlış yönlendirmeyelim,saygılar.

    Alıntıları Göster
    orjinal ve açık parfüm kullanıyorum, orjinali tenime sürerken , açık parfümü koyu renkli kıyafetlerime sıkıyorum atkıma sıkıyorum kotuma vs heryere sıkıyorum, tek dezavantajı etkisi çok uzun olmuyor orjinal gibi ama o paraya bu kadar diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    ediz kardeş one million orjinaliyle açık parfümcüde %95 aynı demişsin bunun yorumunu parfümseverlere bırakıyorum,tamam ucuz sirke baldan tatlıdır ama sonuçta sirkedir,parfüm tutkunlarına tavsiyem alacakları parfümün bir koluna orjinalini diğer kolunada çakmasını fıslatsınlar aradaki fark hemen görülecektir öve öve mısıra sultan ettik açık parfümcüleri,insanları yanlış yönlendirmeyelim,saygılar.


    arkadaşım asıl sen yanlış yönlendirme yapıosun denedin mi acaba ixora nınkini ? one million ı ixora da sıktır koluna git sonra orjinali sık. % 5 farktan başka bi fark hissedemezsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    ediz kardeş one million orjinaliyle açık parfümcüde %95 aynı demişsin bunun yorumunu parfümseverlere bırakıyorum,tamam ucuz sirke baldan tatlıdır ama sonuçta sirkedir,parfüm tutkunlarına tavsiyem alacakları parfümün bir koluna orjinalini diğer kolunada çakmasını fıslatsınlar aradaki fark hemen görülecektir öve öve mısıra sultan ettik açık parfümcüleri,insanları yanlış yönlendirmeyelim,saygılar.

    Arkadaşım ben bu oranı kafamdan sallamadım deneyerek ulaştım o dediğin şeyi yaparak bir elime orjinalini diğerine açığı çıkıyorum.Orjinale en çok benzettiğimi alıyorum güçlü bir koku hafızam var. Benzetirsem alıyorum orjinalini de kullanmış olduklarım var cidden fark yok bazılarında tamam bazıları benzemiyor olabilir mesele benzeyenini bulmaktabu konu başlığı da bu amaçla var zaten tavsiye vermek amacıyla bir dene diyorum ben sana kalıcılık konusuna gelince 12 saat etki göstersin yeter kaçımız bir giydiğimizi ertesi gün üstümüze giyiyoruz ki.
    dubai çin uzak doğu çekoslavak malı ya da hurdacılardan alınan parfüm şişesi doldurtanlardan daha sağlıklı bu parfümler.Sağlık bakanlığı onayı olmadan bu üretime girişemezler ki ixora'nın bu işi ciddi tuttuğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.