Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.638
Cevap
326
Favori
1.615.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu parfümleri karıştırıp satanlarda vardı canakkaleden 30 tl lik acık parfüm almıştım üstünde issey miyake yazıyodu adam abi karışık üstünde yazana bakma demişti aldım.öyle bir kokusu vardiki yanımdan gecen 5 kişiden ikisi kesin soruyodu parfümü sonra iki şişe daha aldım 6 ay sonra birdaha gittim ckaleye kapanmıştı parfümcü. bende şimdi ufak karışımlar yapıcam :)
  • Arkadaşlar merhaba kışın sürekli Givenchy Xeryus Rouge ve Fandi Fendiyi severek kullanıyorum. Mont Blanc individuel yazlık bir koku mudur?

    http://www.mizu.com/mont-blanc-individuel-edt-erkek-parfum şuan fiyat iyi gibi duruyor.Kışlık ise alacağım.Esmer biri için kışlık kalıcı parfüm tavsiyelerini alabilirim
  • baymore B kullanıcısına yanıt
    3 Parfüm de şuan elimde mevcut.Mont Blanc 4 mevsim kullanılabilecek parfümlerden.Joop'un biraz daha meyveli ve yumuşak hali diyebilirim..Joop tarzı parfümleri seversen deneyebilirsin.Kış da yaz da kullanılabilir.Kalıclığı ve farkedilirliği ortalama üstü parfümlerden.
  • Trakia hocam tekrardan merhaba,

    Dİor Homme Parfum ile ilgili bir soru daha sormak istiyorum. Senin tavisye ettiğin gün deneme fırsatı bulmuştum ve Dior Homme serisinin diğer üyelerine göre çok daha başarılı buldum ve kalıcılık üst düzey hatta gördüğüm en iyisi. Ancak merak ettiğim nokta projeksiyonu nasıldır ? Şahsen parfüm küresi içerisinde gezmeyi ve girdiğim bütün ortamı o parfüm ile doldurmayı sevmiyorum her ne kadar havalar soğuk olsa da üniversite(kütüphane+sınıf) ortamında kullanacağım için çok güçlü projeksiyon hem beni hem de çevremi rahatsız edecektir.

    Ayrıca nereden temin etmemi tavsiye edersin ? İnternet sitelerinde hep 300+ fiyatı var ki bu 4 ml/TL ve daha üstüne denk geliyor(Aventus'u 3,4'ten aldığım düşünülürse çok çok pahalı :) ) Uzay parfümeride buldum ancak güvenilir mi bilmiyorum. Bu konuda bir tecrübeniz var mı ?

    Teşekkürler.




  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Uzay kozmetikten chergui ve lidge aldım guvenilirdir ama hizlialda daha uygun fiyata var bahsettiğiniz parfum 299 liraya.

    http://www.hizlial.com/dior-homme-75ml-edp-erkek-parfumu/10507386?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&source=mobil&v=1.79.4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgunduz26

    Uzay kozmetikten chergui ve lidge aldım guvenilirdir ama hizlialda daha uygun fiyata var bahsettiğiniz parfum 299 liraya.

    http://www.hizlial.com/dior-homme-75ml-edp-erkek-parfumu/10507386?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&source=mobil&v=1.79.4

    Uzay'da mağaza fiyatları daha uygun sanırım. Belki yılbaşı vs gibi sebeplerle burada indirime girer buradan değerlendiririm. Teşekkür ederim.




  • Geçen hafta sonu uzun süredir merak ettiğim Bleu de Chanel EDP aldım denemeden.Koku hayal kırıklığı oldu oysa ki çok övülen bir koku.Tenime de uymadı.Bu koku işleri kesinlikle zevk işi denemeden almamak lazım.İsteyen olursa uygun bir fiyata verebilirim de.
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Projeksiyonu oldukça güçlü.Yani tek fıss bile senin isteğini karşılar zaten ben 2 fıstan fazlasını kaldıramazdım.Hele o ilk açılışı oldukça kuvvetli olduğu için kendimi bile boğacak kadar fazla olabilir.3-4 fıs kesinlike sıkmamak lazım tabi tüm gün soğuk kış günü dışarda bulunmayacaksan.

    O yüzden projeksiyon/verim oranı oldukça yüksek.Çok farkedilmesin diyorsan tek fıs işini görür.

    Temin işine gelince hizlial'dan alabilirsin ama geçende bir parfüm almak istediğimde ürün var gibi görünse de temin edemediler.İptal oldu.Bunu tahminimce bulurlar.Uzay kozmetikten alışveriş yapmadım fiyatları daha uygun olan başka yerler olunca pek denemedim.

    Bir de N11 satıcıları var.Eminönü-Sirkeci civarı olanlardan :))) Gerçi birkaç sene önce anlık N11 indirimlerinde 100tl çek indirimi ile Gio 200ml 49TL'ye almıştım ve gayet güzel çıkmıştı.Sanırım parfümbank ya da bayerkozmetikti satıcı.

    Haa bu arada bir bilgi vereyim parfüm severlere.O çok özlediğim Gucci Pour Homme I geri döndü tabi ismi ve şişesi Bentley olarak :)))

    Şu ürünü özlediğim Gucci Pour Homme I'e oldukça benziyor.En kısa zamanda almayı düşünüyorum.Zaten parfümü yapan da Gucci Pour Homme I'i yapan Tom Ford ve Michel Almairac ikilisinden Michel Almairac'ın parfümü olması bu benzerliği açıklıyor

    http://www.hizlial.com/bentley-absolute-edp-100ml-erkek-parfumu/10890755?gclid=CjwKEAiAstCyBRDiqu75hvnX82kSJACgYI_QqvRJMwPm2Mle23jSultYyKF_dXUpAW10Oen9PcfjMRoColrw_wcB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 25 Kasım 2015; 10:17:48 >




  • Hadi ya.. Bu kadar güçlü mü ? Bu kadar güçlü olmasından hiç hoşlanmıyorum. Kullanan farklı kişilerle konuştuğumda kalıcılık çok iyi projeksiyon o kadar güçlü değil demişlerdi bir TF Tobacco Vanille gibi ortalığı kaplamıyor demişlerdi.

    Şişeli almadan önce küçük ml'lerde dekant kullanmaya karar verdim.
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Düzenli kullanmadım ama ilk sıktığınızda gerçekten güçlü bir açılışı var bence.Ben o kısım boğar dedim.Düzenli olarak kullanmadığım için bilemeyeceğim belki de düzenli kullandıkları için bir süreden sonra alışıyor olabilirler.

    Dediğin gibi dekant olarak kullanman en iyisi.

    Ayrıca gönderdiğim Bently'i de hafife atma.Piyasada artık olmayan bir kokunun muadili olması açısından koleksiyonda mutlak bulunması gereken türden.Sınırlı üretim diye biliyorum.
  • Evet bu konu çok iyi oldu, parfümler hakkında bayagi bilgili kişiler var gibi görünüyor

    Erkeksi parfumleri seviyorum ama her tarz parfum önerisi alabilirim. Daha önce Avondan Elite Gentleman isimli parfümü aldım. Kokusu çok güzel ama üstüme sıkınca hiç kokmuyor ve kalıcı değil.

    Bütçe olarak cok aşırıya kaçmasın yeter

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bentley'i hafife atmıyorum ancak kısıtlı bütçe içerisinde manevra yapmaya çalışıyorum. Minumum parayla maksimum sayıda koku denemem lazım, sonrasında zaten kesin kararımı verip max 4 şişeli bir parfüm takımı oluşturmayı planlıyorum.

    Aslında şu anda biraz belli oldu, Aventus, Terre EDP, Dior Homme serisinden bir parfüm, ve yazlık bir parfüm.
  • Aventus' denemişsinizdir kesin..ama, ben mağazada denedim isli sisli bir ananas kokusu, yani o kadar para vermeye değer mi bilinmez! Paco Rabanne Black XS L'Exces denenebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Kasım 2015; 21:58:40 >
  • ten uyumuda önemli fakat kalıcılık ve farkedilirik bakmından lacoste red mi daha iyidir bvlgari aqva mı hepsiburada'dan satın alacağım
  • antonio banderas king seduction absolute nasildir? kokusu agirmi acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dior Homme Parfum ve Prada Luna Rossa Extreme kullanan var mı ?
  • Slazenger yeşil parfümü kullanan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROSSMANN orjinal parfüm fiyatlarında iddalı, göz atmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu. Ben de tavsiye alıcam. Daha önce Christion Dior home intense kullandım. Koku güzel ama herkes alamıyor kokuyu nedense. Şu an Bleu de Chanel kullanıyorum bu da güzel.

    Arastırma yaptım netten. Her tene her koku gitmiyor.

    Hermes çok güzel dediler. Terre D Hermes. Ben sıktım kimse yanıma yaklasmıyor. Ben de acayip leş bir hal aldı.

    Sonra Yves Saint Laurent L Home sıktım. Koku acayip gitti bana herkes bayıldı.


    İki parfüm önerisi isticem sizden ? Bunlara premium diyorum ben.

    1-YSL l Home
    2-Ysl Nuit De L Home
    3-YSL L HOME İNTENSE
    4-DG THE ONE
    5-DG İNTENSO
    6-TOM FORD BLACK ORCHİD
    7-CHANEL ALLURE
    8-BULGARİ İN BLACK

    Bunlar en yaygınları. Bunların dısında tom ford'un grey ve noir'i de var. Ama hiçbir yerde olmadıgı için koklayamıyorum.

    Bir de bunlardan daha düşük olan parfüm önerisi.

    Yazlık olabilir. Hafif.

    Aqua Di Gio olabilir.

    Black Code, invictus, aqua marine gibi gibi.

    İstedigim bir marka, ağır kendini gösteren koku.

    Bir de hafif koku




  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Birbirinden çok farklı, çok alakasız kokular yazmışsınız. Parfümden beklentilerinizi ve yaşınızı yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.