Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.638
Cevap
326
Favori
1.615.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hugo boss bottled kullanıyordum yıllardır..hep de 30 ml alırdım bana aylarca giderdi..hepsini netten almışımdır hepsiburada ve missperadan

    ama şimdi 30 ml hiç bulamıyorum..100 ml de 125 liraya var en az..bu parayı da veremem şuan..

    bottled kokusuna yakın ve kalıcılık konusunda biraz daha iyi parfüm öneriniz var mı ? 30 ml araştıracam tabi yine.

    edit:HUGO BOSS BOTTLED SPORT yakın mıdır acaba kokusu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 6 Nisan 2015; 14:38:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    HAKGÜN68 'in yani Halil abinin yorumlarına değerlendirmelerine ve satmış olduğu parfümlere sonuna kadar kefilim gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

    Gökhancığım neredesin sevgili kardeşim, güzel sözlerin için teşekkür ederim, lakin açtığın konuya biraz ilgi göster lütfen :)

    Çok şükür Halil Abi şimdi biraz bütçeyi başka yerlere kanalize ettiğim için fazla zaman ayıramıyorum parfümlere. Bi de konunun ilk sayfasına baya emek ayırıp düzenlemeler yaptığım halde yönetimin hiçbir fikrimi almadan tek bir kalemde ilk mesajının içeriğini sildikten sonra konudan soğunma oldukça açıkçası. ABD yolculuğu öncesi siparişlerini bekliyorum abi




  • moschino forever sailing veya fendi acqua bu modeller ixorada hangi model olarak geçiyor yardim edebilecek var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 26 yaşındayım ve fazla terleyen bir insanım. Kalıcı bir Parfüm önerebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankara Esans

    Arkadaşlar bir çok niş parfüm markası, amber, sandal ve ud kokuları dahil bir çok çeşiti ankara esansda bulabilirsiniz...

    İnternet sitenizi inceledim fakat ne yazık ki doyurucu bir bilgiye/içeriğe rastlayamadım, bu konuda siteniz aracılığıyla daha net ve somut bilgiler verirseniz en azından Ankara'da ikamet eden parfümseverler için anlamlı olacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 13 Nisan 2015; 16:06:39 >
  • Arkadaşlar 3 tane parfüm alıcam tavsiyeye ihtiyacım var.. Kalıcı olsun ve ağır koksun istiyorum..

    Aventus Creed

    Bvlgari Extreme

    Bvlgari Aqua

    Diesel fuel for life

    Jil Sanders

    Joop Homme

    Ungaro Pour L'Homme III Emanuel Ungaro for men

    Bunların hiçbirinin kokusunu bilmiyorum ama bana bunlardan 3 tane tavsiye de bulunur musunuz kriterlere göre..? Teşekkürler saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blocktrade B kullanıcısına yanıt
    bu parfümler ağır olmaz kardeşim yazlık olur ama güzel olur
    Aqua marine
    creed aventus
    gün içinde tazelemek gerekebilir.
  • Arkadaşlar hepsiburada dan indirimde olduğu için eternity aqua aldım. İlk iki üç gün hiç dikkat etmedim ancak sonra farkettim kalıcılık hiç yok ve kokusunun eternity aqua nın yanında çok sönük. Üretim tarihine baktım mayıs 2014. Şuan 9.Gün. Aradım müşteri hizmetlerini bir iş günü içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Parfümün bozuk olduğuna eminim daha önce kullandığım kokusunu, kalıcılığını bildiğim bir parfüm. Sormak istediğim ürün değişimi yapılır diye bekliyorum bu süreçte sıkıntı çıkarırlar mı? Tekrar yazayım parfümün bozuk olduğuna eminim. Daha önce başına benzer bir olay gelen var mı? Bu konuda zorluk çıkardılar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okank.

    Arkadaşlar hepsiburada dan indirimde olduğu için eternity aqua aldım. İlk iki üç gün hiç dikkat etmedim ancak sonra farkettim kalıcılık hiç yok ve kokusunun eternity aqua nın yanında çok sönük. Üretim tarihine baktım mayıs 2014. Şuan 9.Gün. Aradım müşteri hizmetlerini bir iş günü içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Parfümün bozuk olduğuna eminim daha önce kullandığım kokusunu, kalıcılığını bildiğim bir parfüm. Sormak istediğim ürün değişimi yapılır diye bekliyorum bu süreçte sıkıntı çıkarırlar mı? Tekrar yazayım parfümün bozuk olduğuna eminim. Daha önce başına benzer bir olay gelen var mı? Bu konuda zorluk çıkardılar mı?

    Benim başıma gelmişti. Ama mizudan almıştım parfümü. Bvlgari aqva almıştım yaz için ama parfüm limon kolonyasından daha kötü kokuyordu. Bende ykmde kokladım yanından bile geçmiyordu brnim aldığımın.

    Ama parfüm orjinaldi forumada konu açmıştım bozulmuş dediler. Aradım mizuyu ikna edemedim. En sonunda parfümü gönderiyorum size eğer gerçek aqva gibi kokuyorsa sizde kaldın dedim. 1 hafta sonra bana 2 parfüm yolladılar biri ultraviolet diğeri aqva ydı :D

    Sizde hocam arayın yollayın. Sonuçta paranızla rezil olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Daha önce bellamolada benzer bir olay başıma geldi ürünü geri gönderdiğimde ürün yetkili servise gönderilmeden param iade edilmişti. O konuda çok iyi bir firmaydı. Bakalım en geç yarın geri dönüş yaparlar. Sonucu tekrar buradan yazaram.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepsiburada dan parfüm aldım bvlgari pour homme soir yalnız normalde parfümlerde ilk basışta parfüm gelmez sonraki basmalarda gelmeye başlar kullanılmamış olduğunu gösterir, bu aldığım parfümde direkt ilk basışta sıktı, üzerinde parfümania diye bir bandroll var ambalajlı ama emin olamadım bvlgarinin resmi distribitörü kimdir parfüm orjinal midir?
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Kalıcılığı nasıldır kardeşim başka güzel kalıcı ve ağır kokan ben buradayım diyen parfüm tavsiyen var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blocktrade B kullanıcısına yanıt
    tabiki var ama yazın sıkılırmı bilmem yada ben sıkmam diyeyim sana
    T.Mugler pure havane
    Custome national homme
    TF Tabacco Vanille
    L'instant guerlain kalıcı ve ağır diyorsan
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim. Birde sizce tester mi alayım yoksa sitede sıcak fırsatlardan eser kozmetik firması satış yapıyor doldurma alan herkes memnun ordan almak mı daha iyi olur paket halinde satıyor 8 6 li kendin seçiyorsun paketi 100 küsür TL..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah gönderdim parfümü arkadaşlar. Gelişmeleri burdan yazarım ancak dediğim gibi hepsiburada da benzer sorun yaşayıp da sıkıntı çıkardıkları oldu mu? 20 gün boşu boşuna beklemeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Eserden bende alışveriş yapıyorum gerçekten çok iii bire bir yaptığı parfümler var
    creed orj çok pahalı bence ordan almaktansa önce eserden al
  • terre d'hermes edition limited flacon h Hakkında yorum alabilir miyim




  • Merhaba arkadaşlar, İxora Warrior isimli bir parfüm çıkarmış. Yurtdışındaki önemli "burun"larla çalışmışlar. 125ml ve 99TL ama Gölcük mağazası tanıtım amaçlı 70TL'den satıyorlar. 1 hafta boyunca bu fiyat devam edecekmiş. Parfümü denemek için hem tenime hemde kıyafetime sıkmak istedim. Ten ile kıyafette birbirinden çok farklı duruyorlar. Kıyafetteki yansımasını hem ben hemde çevremdekiler çok beğendi :) Yürürken parfümün benimle gelmesi çok hoşuma gitti :) Daha önce Terre Hermes kullanıyordum ama havaların ısınmasıyla bu yeni kokuyu deneyeceğim gibi . Tester'ı ile denemenizi tavsiye ediyorum ;)
  • Arkadaşlar bugün dönüş yaptılar parfümü aldıkları firma ile bir sıkıntı yaşanmış sanırım paramı iade ettiklerini söylemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.