Şimdi Ara

Total War: Shogun 2'nin Demosu Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Sega Avrupa, merakla beklenen Total War: Shogun 2'nin demosunun tarihini bugün açıkladı. Shogun 2'nin demosu 22 Şubat tarihinde oyunculara sunulacak.

Total War: Shogun 2'nin demosunun tam olarak neleri içereceği açıklanmasa da oyuncuların savaş alanlarında ordularını yönetmelerine ve yeni Shogun 2 haritasında ufak bir senaryoya eşlik etmelerine izin vereceği duyuruldu. Oyunun demosu 22 Şubat'ta Steam üzerinden indirmeye sunulacak.

• arkadaşlar bu sega hangi oyunu yapsa yüzüne bulaştırdı.bence paranıza acıyın....
  • sega oyunu yapmıyor sadece dağıtıyor
  • sega dağıtıcı firma dostum creative assembly yaptı oyunu ki bence en iyi strateji oyunlarını yapan firmalardan biridir ;)
  • quote:

arkadaşlar bu sega hangi oyunu yapsa yüzüne bulaştırdı.bence paranıza acıyın....

Milletin sevdiği herşeye bu bok atma sevdası nerden? CA turn-based türünün en kaliteli oyunlarını yapıyor.
    He ben barut savaşlarına iki oyundur doyamadım tekrar kılıçlara özellikle hiç ilgimi çekmeyen asya savaşlarına dönmesini beğenmedim. Kişisel görüşüm
  • paranıza acımayın.her zerresini hakeder total war!
  • @1
    Tamam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen forever total war serileri :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.