Şimdi Ara

HTC, Android 2.4 işletim sistemli ve 1 GHz işlemcili Desire S modelini duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC, uzun süredir üzerinde konuşulan Desire S'i nam-ı diğer Desire 2'yi Mobil Dünya Kongresi'nde düzenlediği etkinlik kapsamında tanıttı.



    Bugün tanıtılan Wildfire S, ChaCha ve Salsa'ya göre daha üst segmentte konumlandırılan Desire S, 115 x 59.8 x 11.63 mm boyutlarında ve batarya dahil 130 gram ağırlığında dizayn edilmiş. HTC'nin klasik tasarım çizgilerini taşıyan Desire S, 1 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon MSM8255 işlemci ile 768 MB RAM'in gücünü arkasına alıyor; Android 2.4 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor.



    3.7 inç boyutunda 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana ve 1.1 GB depolama kapasitesine yer verilen telefonun kapasitesi istendiği takdirde microSD kartlarla yükseltilebilmekte. Dört band GSM şebekesi ve HSPA (14.4 Mbps) alt yapısını destekleyen Desire S'de görüntülü konuşma ve fotoğraf çekimi için iki farklı kamera bulunuyor. Telefonun arka yüzünde konumlandırılan kamera 5 megapiksel çözünürlüğünde ve kameraya led flaş, otomatik odaklama özellikleri eşlik ediyor. Kameranın, 720p video kaydı yapabildiğini ekleyelim.



    Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 ve GPS üçlüsünü bünyesinde barındıran telefonda g-sensörü, ışık sensörü ve mesafe sensörü her zamanki gibi unutulmamış. Son olarak istediğiniz kulaklığı kullanabilmeniz için 3.5 mm kulaklık girişine sahip telefon, 1450 mAh bataryayla geliyor. Batarya 430 saate kadar bekleme, 590 dakikaya kadar konuşma süresi sunuyor.



    HTC Desire S'in diğer modellerle aynı şekilde 2011'in 2. çeyreğine satışa sunulması planlar arasında. HTC Desire S'i firmanın resmi sitesinde incelemek için tıklayın










  • ekran amoled herhalde?

    2.4 diyor daha 2.4 görmedim bile herhangi bir videoda....

    fiyatı güzel olursa tercih edilebilir bir cihaz....
  • Htc nin telefonları güzel buda güzel olmuş
  • Donanım olarak düşük bunlar hep. Samsung falan, motorola falan hep tegra çift çekirdek gidiyor. Bunlar hala eski işlemci kullanıyorlar.
  • bence eski ust segment modellerinin maliyetlerini dusurup orta segmente cekiyorlar. bu yuzden ust uste 1ghz tek cekirdek modeller cikiyor.
  • 2.4 mü? 2.3 olmasın o
  • dag fare dogurdu.
  • htc iyice samsung'un galaxy olayına benzemeye başladı artık desire hd desire s falan
  • HTC Apple'ın iPhone politikasını mı benimsiyor anlamadım. Öne bir kamera daha koy. Al sana yeni model. Bi de iPhone gibi S koymayı da unutmamışlar.

    Not: HTC kullananlar laf atmasın ben de Desire Kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberclops -- 15 Şubat 2011; 15:37:38 >
  • Htc beklentilerimi hiç karşıyalamadı busefer...tegra ll li telefonlar nerden legendın daha gelişmişini bekliyorum ekran çözünürlüğü 480*640 işlemcisi 1ghz şeklinde olanı oda yok...sanırım 3*5 ay sonra çıkatıracaklar elle tutulur modelleri
  • htc ne yapiyor anlammis degilim,bu cihaz ne optimus2x,ne motorola atrix ne de galxy 2s e rakib ola bilir
  • bu arada bazi kaynaklarda telin rami 768,bazilarinda ise 1,1gb gosterilmis isin aslini bilen varmi
  • adının desire s olması hiç düşünemeyeceğim kadar saçma
    çünkü htc farklılığı ile nam salmış bir marka ve bu modelinde en büyük rakibi ile benzer isim kulanmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wentworthscofield -- 15 Şubat 2011; 16:59:21 >
  • HTC bugün hem tablet hemde telefon olarak büyük hayak kırıklığı yarattı. Sanırım kendilerini HTC SENSE'i geliştirmeye fazla kaptırdılar ve donanım gelişimine pek zaman ayıramadılar. LG ve Motorola tanıttıkları tablet ve telefonlarıyla bu yıla damgasını vuracak gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mai_mai

    HTC bugün hem tablet hemde telefon olarak büyük hayak kırıklığı yarattı. Sanırım kendilerini HTC SENSE'i geliştirmeye fazla kaptırdılar ve donanım gelişimine pek zaman ayıramadılar. LG ve Motorola tanıttıkları tablet ve telefonlarıyla bu yıla damgasını vuracak gibi duruyor.

    samsungu untmamak lazim-galaxy 2s,galaxy tab2,yakin zamanlarda da nvdia ile birlikte dunyanin en guclu telefonunnu 3d ozelligi de var tanitacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mai_mai

    HTC bugün hem tablet hemde telefon olarak büyük hayak kırıklığı yarattı. Sanırım kendilerini HTC SENSE'i geliştirmeye fazla kaptırdılar ve donanım gelişimine pek zaman ayıramadılar. LG ve Motorola tanıttıkları tablet ve telefonlarıyla bu yıla damgasını vuracak gibi duruyor.


    HTC yeni cihazlarını muhtemelen önümüzdeki ay tanıtacaktır. Umarım çok geç kalmış olmazlar.
  • Rakiplerine gore ustun bir ozellikleri yok. Dual core bekliyordum HTC den ama 2011 HTC nin yili olmayacak anlasilan.
  • Üstünü bırakın çoğu özellik aşağıda bende HTC'ye yakıştıramadım..
  • Herkes şaşırmış ne diyeceklerini. Telefonlarda dual-core olsa yazılım olmadıktan sonra ne yapacaksınız o kadar donanımı. Android İşletim sistemi donanımı tam anlamıyla kullanamazken bu kadar fazla donanım hiç bir işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper#
    Herkes şaşırmış ne diyeceklerini. Telefonlarda dual-core olsa yazılım olmadıktan sonra ne yapacaksınız o kadar donanımı. Android İşletim sistemi donanımı tam anlamıyla kullanamazken bu kadar fazla donanım hiç bir işe yaramaz.

    android isletim sistemi verimsiz oldugu icin asil lazim dual-core li modeller
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.