Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.034
Cevap
22
Favori
129.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    Vites problemi bence Kia'nın debriyaj seti tasarımıyla ilgili . Servis teknisyeni test araçlarının da baskı balata'sının değiştiğini söyledi. Soğuk'ta biraz daha belirgin olabilir ama vitesi problemini yaz ayında da yaşamıştım. Uğultu başlayınca servise götürdüm. Otoparkımız eğimli , aracı her çalıştırdığımda geri vites ile kalkmam gerekiyor. Şimdi korkudan 2 kez debriyaja basıyorum. Hem Psikolojik hem de mekanik olarak ikinci baskımda rahatlatıyorum hesapta. Şu ana kadar debriyaja yarım basmadığıma eminim. Solağım zaten. Güçlü ayağımı kullanıyorum. Debriyaj altında paspas falanda yok ki takılsın. Tamamen araç kaynaklı olduğuna inanıyorum.

    Servis teknisyeni teyit etti zaten. Kia'larda normalmiş. Ya ne normali dedim neyse uzatmaya gerek yok. Kia bir Honda veya Toyota olmadığı için aracını geri çağırmıyor normal diyor. Bence eğer uğultu geliyorsa kesin değiştirin beklemeyin.
  • Geri cagirmiyor ama ucretsiz degisim yapiyor diye biliyorum bu tarz kronik bir problrmde . Mesela Yeni Riolarda deri direksiyonda soyulmalar oluyomus araci servise goturup gosterdginizde direksiyonu direk degistiriyorlarmis .
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-rio-fancy-1.4-cvvt-sifir-ayarinda-7500km-de-141782491/detay/

    aracımı satsamda rıo gerçekten güzel araçtı...

    bi kaç arkadaşta benim gibi navi-tv bakıyordu bu araçta uygulanmış bakmak isterseniz..
  • Uygulama guzel de detaylica bi bilgi olaydi iyiydi . Nerde nasil yaptirilir kac para tutar falan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarr neredesiniz kimsenin sesi solugu cikmiyorr :D ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vakit bulunca resim ekleyecem. yeni rio cular ekleyin resimleri herkes araba nasıl oluyor görsün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuz06

    Baslangici ben yapayim o zaman :) . İste benim Sporty'm ..


    sporty nin gerçekten ayrı bir havası var. benim fancy yi de gören herkes aracın kaslı yapısına iç konsol ve gösterge dizaynına hayran kalıyor. kia rio gerçekten güzel araba...




  • Evet kesinlikle katiliyorum soylediklerinize :) . Peter Schreyer'in sihirli elleri Kia'da tasarimlar konusunda devrim niteliginde bi adim atti . Ozellikle yeni Rio'nun yanlis bilmiyorsam 4 farkli alanda odulu var . Hatta Kia'nin tum yeni modellerinin en az 1 tane tasarim odulu var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rio kendi aracım diye söylemiyorum; nasıl bir hastalık ve beğenim var kısaca anlatayım. geçen senenin mayıs ayında almayı çok istemiştim. ama fiyatı o zamanın şartlarında beni zorlamıştı krediye bulaşmak istemediğimden yeni i20 sense almıştım. aracı gördüğüm her yerde 10 sene sonrada olsa mutlaka alacağım diyordum. eylül ayında baba olunca güvenlik donanımı zengin bir araba almak istedim. clio 4 için anlaştım. almadan önce kia ya da bir bakayım dedim tamda kampanyaya denk geldim. istediğim rengide bulunca kaçırmak istemedim. clio ya üste vereceğim parada cebimde kaldı. nasip kısmet 16 ay sonrayaymış ama bakınca iyi ki geçen sene almamışım diyorum. çünkü benim baktığım dönemde henüz fancy ye süpervison ekran ve hız sabitleme gelmemişti. Allah herkese istediği arabayı almayı nasip etsin. herkese kazasız belasız sürüşler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    rio kendi aracım diye söylemiyorum; nasıl bir hastalık ve beğenim var kısaca anlatayım. geçen senenin mayıs ayında almayı çok istemiştim. ama fiyatı o zamanın şartlarında beni zorlamıştı krediye bulaşmak istemediğimden yeni i20 sense almıştım. aracı gördüğüm her yerde 10 sene sonrada olsa mutlaka alacağım diyordum. eylül ayında baba olunca güvenlik donanımı zengin bir araba almak istedim. clio 4 için anlaştım. almadan önce kia ya da bir bakayım dedim tamda kampanyaya denk geldim. istediğim rengide bulunca kaçırmak istemedim. clio ya üste vereceğim parada cebimde kaldı. nasip kısmet 16 ay sonrayaymış ama bakınca iyi ki geçen sene almamışım diyorum. çünkü benim baktığım dönemde henüz fancy ye süpervison ekran ve hız sabitleme gelmemişti. Allah herkese istediği arabayı almayı nasip etsin. herkese kazasız belasız sürüşler.

    Oncelikle bebeginiz hayirli olsun :) valla bende polomu sattiktan sonra ceed bakmaya gittim bos paketi dizel manuel icin 53 bin liraya anlasmistik fakat gorevli arkadas madem bu srac size bos geliyor donanim olarak(normalde full ceed istiyordum ama malum fiyati daha yuksekti) yeni rio nun en dolusu olan sporty'e bakin dedi . Bi baktim inceledim 3 gun gittim gittim geldim test surusleri falan derken dedim tamam budur :D karar verdik paket yaptirip geldik :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok sağolun... doğru karar vermişsiniz.
  • Merhaba,

    1.25 Fancy motor ile BP'den 4 kez aldığım 100 TL 95 Oktan benzin 300 km zor çıkardı. Bu zamana kadar Opet ve Shell alıyordum. BP'den sonra 2 kez Opet aldım.

    Eski tüketim km'yi yakaladım. Normalde 350 km giden araç BP benzin aldığımda 300 km gidiyor. Her hafta aynı yolu kullanıyorum ve farklı 2 BP istasyonundan benzin almıştım.

    Şimdi adamlara çamur atmakta istemiyorum ama paylaşmak istedim. Tecrübe eden varsa paylaşırsa bilinçlenmiş oluruz. Gerçekten benzin aldığımız yer bu kadar farkediyorsa yılda yaklaşık 3000 km benzin kazığı yenebilir veya başka bir açıyla avantajlı duruma geçilebilir. Yılda yaklaşık 900 TL az değil.

    (Ayda 500 TL gibi benzin alıyorum. Yılda 6000 TL dersem. 100 TL'de -50 km eksik gitsem 6000 TL'de -3000 km ediyor)

    Aslında BP ve Opetten benzinin lt'sini ne kadara aldım bakmadım. BP'nin ürünü performans katkılı falansa lt fiyatı yüksek olabilir yani lt olarak daha az benzin almış olabilirim , şimdi yazarken fark ediyorum. Sonuç olarak cebimden aynı parayı verip daha az gidiyorum. Yanlış değerlendirmiş de olabilirim saat geç oldu bu saatte kafa bu kadar basıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 6 Kasım 2013; 0:15:58 >




  • rio nun liste fiyatları neden bu kadar yüksek ne kadar indirim yapıyolar acaba çünkü diğer muadilleri olan yok satan polo dan bile fazla ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem742

    rio nun liste fiyatları neden bu kadar yüksek ne kadar indirim yapıyolar acaba çünkü diğer muadilleri olan yok satan polo dan bile fazla ?

    polo nun hangi donanımına göre pahalı? trendline diyorsanız yani başlangıç paketi rio nun natty ile kıyaslarsak boyut olarak büyüklüğü geçersek esp ve 6 hava yastığı standart, 5 yıl garanti gibi avantajlar var. ve daha birkaç ekstra fark var.

    fiyatlar ise polo trendline 32.100 tl

    rio natty 35300 tl

    3200 tl lik fark bu donanıma göre fazla değil.

    indirime gelirsek bayiye göre değişir. birden fazla bayiye sorarsanız güzel fiyat verene denk gelebilirsiniz.
  • -16 inç alaşım jant

    -telefon rehberi medya ekranında

    -ışıklı sürücü ve yolcu makyaj aynaları

    -süpervision gösterge paneli




  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    -16 inç alaşım jant

    -telefon rehberi medya ekranında

    -ışıklı sürücü ve yolcu makyaj aynaları

    -süpervision gösterge paneli


    hocam haklı diyosunda polo yu 45 alıyosun araba 2 ay sonra 47 oluyo 2 eli güzel ama kendisi leş, ben rio ya bitiyorum 45 liste fiyatı var 41 42 bıraksalar şimdi alırım




  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    ben 1 ay önce 37000 tl ye aldım şu anda 38800 tl. 2 ay öncede fiyatı 40000 tl idi. hesabını sen yap.
  • Ayni siniftaki bircok aracin ekstra paralara sattiklari guvenlik icin olan mevcut ozelliklerin hepsi yeni Rio'nun tum modellerinde standart . Bunu bilir bunu soylerim . Donanim,guvenlik,aksesuar,malzeme kalitesiyle fiyatinin hakkini fazlasiyla veren bir arac bence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rio alacaklar yada almayı düşünen arkadaşlar her türlü sorunuzu cevaplayabilirim. kesinlikle kafada soru işareti bırakmayacak bir araç. forumda yazılanları okursanız ikinci eldede çok canlı bir araç. donanım, yakıt durumu her türlü sorunuz cevaplanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuz06

    Ayni siniftaki bircok aracin ekstra paralara sattiklari guvenlik icin olan mevcut ozelliklerin hepsi yeni Rio'nun tum modellerinde standart . Bunu bilir bunu soylerim . Donanim,guvenlik,aksesuar,malzeme kalitesiyle fiyatinin hakkini fazlasiyla veren bir arac bence .

    oğuz hocam kesinlikle katılıyorum. bir de servisleri genelde sağolsunlar çok ilgililer.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.