Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.034
Cevap
22
Favori
129.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuz06

    Aracin liste fiyati 49.500 liraydi 48e kadar once bi dustuler . En son 47.750 de anlasabildik . Arac arife gunu geldi bayram oncesi bi fiyatti bu . Sozde bayramdan sonra zam gelcek dediler ama Cellk Motor saolsun riolarda 2bin lira indirim yapti liste fiyati uzerinden .

    bende bugün test sürüşünü yaptım:) segmentine göre çok çok yeterli bir araç, ayrıca B+ olan bir araç. ancak eşim C segmenti citroen C4 ü çok beğendi.

    B segmenti araç alacak olsam hiç düşünmem alırdım. gayet başarılı olmuş. kazasız sürüşler dilerim.
  • Tesekkurler . Evet emsallerine gore gayet guzel ve yeterli . Size de hayirli olsun simdiden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2good4bad 2 kullanıcısına yanıt
    Dün 1.4 109 beygir otomatik sunrooflu olan modeli otomatik benzinli sporty aldım. Rakam 44750 sigortasi saticiya Kaskosu bana ait sekilde anlastik.hediye olarakta cam filmi verdiler ve koltuk koruma verdiler.bu haftasonuna kadar bu fiyattan alabilirsiniz bilginize.
  • Merhabalar,

    Uzun bir aradan sonra tekrar arabamla ilgili izlenimlerimi yazıyorum. Aracım 1.25 Fancy 2012 Model aracımı alalı 1 sene 5 ay olacak ekımde ve yaklaşık 27.000 km yol yaptım. Son olarak 2 gun ıcerısınde Bursa-Ankara, Ankara-İstanbul, İstanbul-Marmaris arası yaklasık 1700 km'lık yol yaptım ve size hem gecmıs hem de son uzun yol performansı ıle ılgılı ızlenımlerımı anlatacağım.

    - Aracın plastık kalıtesı ıle ılgılı aldığımız süreçten bu yana hıc bır sorun çıkmadı. plastık kalıtesınden ozellıkle aynı segmentteki (hatta ust segmentlerde bıle cogu araçta goremıyorum) araçlara gore daha ıyı kaliteye sahıp olduğunu soyleyebılırım..
    -Lastikler fabrika cıkısından 48 le cıkmıs. Forumu basından ıtıbaren takıp edenler bılırler ılk yazdıklarımda aracın suspansıyonlarının cok sert bısıklete bınıyor gıbı olduğunu soylemıstım. yaklaşık 6000 km falan o sekılde bındım (cahıllık dıyelım: )) suspansıyonlar ozellıkle 20 bınden sonra kendıne geldı ve su an tatmın edıcı sevıyelerde. Araclarını sıfır alanların ya da alacak olanların alır almaz lastık basınçlarını olcturmelerını onerırım.
    -15bın bakımına gırdı araç 270 TL'yı 6 taksıte bolduler.
    -Aracı 20 bın km den sonra ortalama yakıt gostergesını sıfırladım ve son 7bın km de duzgun devırlerde (3000 devırı geçmeden) kullanmaya dıkkat ettım ve sehır ıcı sehır dışı karışık 5.5 lıtrelık ortalamayı yakaladım. En son yukarıda bahsettıgım uzun yola cıkmadan uzun yol performansını test etmek ıcın gstergeyı tekrar sıfırladım ve 1700 kmlık yolun sonunda; 2 kışı, arka bagaj oldukça dolu vazıyette ortalama 5 lıtrelık yakıt ortalamasını yakaladım. Suratten hoşlananlar ıcın araçla daha once Istanbul-Ankara arası 190 km ye kadar cıkabıldım daha otesıne zaten ıstesende yokuş asagı olsada gecmıyor : ). araçta 4 kışıydık ve ankaraya vardığımızda ortalama 7.6 lıtre yakıt ortalaması gosterıyordu kı ondan sonra 3000 devırı geçmeme kararı aldım: )
    - ayrıca 4 kısılık aılelerın bu araçtan uzak durmalarını onerırım. ankaradan aılem geldı bursadan ıznıke 5 kışı ve arka bagaj dolu sekılde gıttık. duz yolda hızlanmalarda yavaşlamalarda bır problem yok fakat araç yokuşta oldukça yığılıyor 100 km hızın yukarısına 4. vıtese almama rağmen gecemedım. Fakat aynı yokuşta (durdane yokuşu Gemlık-Bursa arası) 2 kışı arka bagaj dolu olsa bıle rahatlıkla cıkabılırsınız hatta soldan hıc ayrılmadan yokuşu ınebılırsınız. Sonuc olarak bu araç 2 kısılık dıyebılırım (1 bebek de dahıl olabılır) buyuk aılelerın başka araçlara (ya da aynı aracın 1.6 motorolanına ) yonelmesını onerırım.
    -araçta sesle ızolasyonla ılgılı hıc bır problem yok.

    Ozetle eger 2+1 kısıysenız ekonomik, donanımlı ve plastık yönünden kalıtelı bır araç ıstıyorsanız 1.25 kia rio yu sıddetle onerırım. Ama performans isteyenlerin bu araçla tatmın olmayacagını düşünüyorum.




  • aracı 30 bine gelen oldumu hiç..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 2 Ekim 2013; 22:50:45 >
  • arkadaşlar bugün sabah aracımın sol ön farındaki plastik saydam kısımda çatlamalar olduğunu gördüm. dışarıdan bir darbe almamış . böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç ?
  • Rio natty 1.2 için 34 bin fiyat aldım daha uygun fiyat bulabilirmiyim acaba
  • Yeni kasa rio çok hoşuma gidiyor acaba sedan mı alsam hb mı bide az yakıt tüketimi için hangi versiyonu tercih edilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar trafikte çok sayıda rio var ama forum çok hareketsiz araç tutulmuyor gibi bir izlenim oluşuyor insanlarda rio sahipleri canlandıralım artık şu forumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 16 Ekim 2013; 18:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı 16 eylül de aldım. aldığımdan beri fazla kullanma şansı bulamadım yaklaşık 350 km yapmıştım. ortalamam 7.4 tü. dünden beri adapazarı- karadeniz ereğli karayolu ereğli şehir içi adapazarı şehir içi 5.5 ortalamaya düşürdüm. bence daha 500 küsür km deki araç için güzel bir rakam. zonguldakı bilen bilir sürekli bayır sürekli bir tırmanma halinde kullanılır araç. veri şu an için tatmin edici. bu arada araç 1.25 fancy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 17 Ekim 2013; 18:10:59 >
  • eşimde 1.4 109 ps otomatik var bayram için giresundan izmire geldik ortalama yakıt değeri 4.6 idi araç fazla yüklüydü ancak arka koltuklar yatırdık malum memlekete eli boş gidilmiyor.. ortalama hızımız da 87 görünüyor.. araca lpg taktırdık inanılmaz yakıt tasarrufu sağlıyor tavsiye ederim km de 16-17 kuruş yakmıyor uzun yolda şehir içinde dur kalktan çok rampalar var o zamanda 5.9-6.3 arası değişiyor.. ancak bu verileri ilk 10-15bin km de yakalamak imkansız özellikle 20bn km den sonra yakıt çok düştü.. şimdi 40 bin oldu gayet memnunuz..

    bizde bulabilirsek ön döşe orjinal navi bakıyoruz.. bilgisi olan varmı..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Haftasonu bu aracı test edeceğim.
    Başlık altında dizel kullanan pek görmedim açıkcası. Herhangi bir yorum yapabilecek var mı dizel natty için?
  • 1.25 fancy için bugün 38500 lira fiyat aldım. Ama ben aralık, ocak ayını bekleyeceğimi söyledim. Bence daha uygun fiyata veya krediye 0 faizle alabilirim. Ama satış müdürü o tarihte bu arabayı bulamayacağımı, bulsamda daha fazla bi fiyatla alabileceğimi söyledi. Sizcede haklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draper D kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben 1.4 crdi sporty kullaniyorum .Aracim suan 3015 kmde . Bizim araclarda motorlar ayni sadece donanimlari natty,fancy ve sporty olarak 3 donanim grubuna ayriliyor. Ben araci sifir aldigim icin ilk zamanlarda biraz hantal kaliyordu ama km yaptikca daha atak,seri,kullanimi zevkli bir hale geldi . Ben gayet memnumum aracin motorundan . İlk bin bin besyuz devirde biraz yavas kaliyor ama bin besyuz devirden sonra turbo devreye girdigi icin o yavasligo fazlasiyla unutturuyor diyebilirim . Her turlu isteginize karsilik veriyor ama tabi biraz hareket isterseniz onun da karsiligini yol bilgisayarindaki yakit ortalamasinda gosteriyor :) . Natty yeni Rio'nun en bos paketi . Diger iki pakete gore donanim acisindan daha zayif ve fiyat olarak daha uygun . Eger biraz daha imkanlari zorlama firsatiniz varsa Fancy paketini inceleyin . Natty ye gore daha donanimli bir arac :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 19 Ekim 2013; 22:04:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley1010 kullanıcısına yanıt
    O soyledikleri biraz satis politikasiyla alakali . Ben de ayni dusunceye sahiptim bana da aynisini soylediler . Seker bayraminin arifesinde arabayi aldim bayramdan sonra 2bin lira indirim geldi katalog fiyati uzerinden . Suan da da yine Riolarda 1500 liralik bir indirim soz konusu katalog fiyati uzerinden yanlis bilmiyorsam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Degerler cok guzel . Valla bende orjinal navigasyon bakiyorum . İnternette sahibinden de falan tv-navigasyonu olan ve komple gogus degisimi ile takilan sistemler gorunuyor. Komple gogus dedigim cd calarin oldugu kisim bir butun parca halinde cikartip tv-navigasyonlu ekrana uygun butun parca takiliyor diye resimlerde gosteriliyor. Ama uygulanmis arac uzerinde daha gorme firsatim olmadi . Fiyat olarak 1000-1500 lira arasi rakamlardan bahsediyorlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Evet trafikte de sayi olarak yeni Rio da artis var ya da bendeki algida secicilikten oturu artik daha dikkatli bakiyorum :) . Ozelikle Anadolu Grubunun artik sirket araclari hep yeni Rio :) . Ama normalde de gozle gorulur bir artis var :) . Ben maltepede oturuyorum . Hemen yakinimda kartalde tek-kar kia var . Oranin etkisi oldugunu dusunuyorum maltep-kartal muhitinde oldukca artis var Riolarda :) . Sadece Maltepe de bile kendi aracim haric 6-7 tane duzenli olarak Sporty Rio goruyorum desem yalan olmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sahibinden de gördüm 890 tl ye kadar düşen fiyatta var ancak aradım konuştum türkçe menü değil bende bayie sordum onlarda kore değil çin malı dediler yakında orjinali gelecek die bekliyorum..

    ayrıca rıo nun yada kıa nın araçlarını bi fiat bi reno kadar göremeyiz çünkü onların yarısı kadar bayisi var ve onların yaptığı reklamın onda birini yapsa yeter adamlara..

    ki bayiye girip araçları donanımlarını gören asla başka araçlarada bakmıyor aynı paraya adamlar mikra corsa veriyor ama teneke jant arka camlar manuel elle açılıyor o denli boş ve tipsiz küçük araçlar..

    ancak bütün bunlara rahmen fazla satmasınıda istemiyorum şahsen çünkü bi ayrıcalık gibi geliyor bana aracımın tek tük olması ve talep artarsa fiyatlar artar o zamanda biz alamayız..




  • Kesinlikle en son paragrafta yazdiklariniza katiliyorum . Bende Rio yu tercih ederken ozellikle piyasada cok olmamasi yuzunden ekstra ilgimi cekti . Herkeste ayni araba olunca hir cazibesi pek kalmiyor . Ama digerlerinin yaninda bizim araclar daha marjinal kaliyor goze geliyor dikkat cekiyor :) . Ben bayiye ceed diye gittim bos kasasi icin . Son full rio aldim ciktim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wesley1010

    1.25 fancy için bugün 38500 lira fiyat aldım. Ama ben aralık, ocak ayını bekleyeceğimi söyledim. Bence daha uygun fiyata veya krediye 0 faizle alabilirim. Ama satış müdürü o tarihte bu arabayı bulamayacağımı, bulsamda daha fazla bi fiyatla alabileceğimi söyledi. Sizcede haklı mı?

    ben 16 eylül de trafik sigortası hariç 37000 tl ye aldım 1.25 fancy kia da değişik bir fiyat politikası var ben bu fiyatı en son şubat mart gibi almıştım diğer zamanlarda 40000 lirayı bulmuştu aldığım fiyatlar arabayı bulmanız zor olabilir stoklar eridimi araç yok diyorlar geldi mi de zamlı fiyattan verebilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.