Daha yeni Crysis 2 için üzülürken bir darbe haberi de Killzone 3 için geldi. Bugün Crysis 2'den sonra Killzone 3'ün de korsanların eline düştüğü açıklandı.
25 Şubat'ta çıkışını yapacak olan Killzone 3'ün böylelikle çıkışına 2 hafta kala internetteki çoğu paylaşım (torrent vs.) sitelerine düştüğü belirtildi. Gerçekten bu kötü oldu. Crytek'in ve Guerilla'nın seneler süren emeklerinin bir kaç kendini bilmez yüzünden 'hiç'e sayılması beni gerçekten çok üzüyor.
Türkiye raflarındaki yerini Türkçe dil seçeneğiyle süsleyeceği kesinleşen bu 2 oyunun satışlarının sadece Türkiye'de değil tüm dünyada etkilenmemesi tek dileğimiz.
Oyunun erken veya geç düşmesi neyi değiştireceki ? sonuç itibariyle korsan oynayacaklar oyun çıktıktan sonrada oyunu korsan oynayacaklar. Orjinal alan insanlarda yine orjinal alacak.Şahsen internete erken düşmüş geç düşmüş pek bir şey ifade ettiğini sanmıyorum.
Üzücü bir haber ama bana sanki bunlar reklam gibi geldi.Bu firmalar bu kadar gevşek olamaz.
boykot etmek lazım. crysis 2 yi mutlaka orijinal alalım arkadaşlar killzone 3 üde.
tüh ps3 ün adı kirlendi. ps3 oyunculuğunu öldürmeye çalışıyorlar. bak bak bak !
bana da reklam gibi geliyor ama bakalım..ayrıca zaten her türlü internete düşecektir kopyaları o yüzde erken çıkmış geç çıkmış takılmamak gerekir böyle şeylere.orjinal alan zaten orjinal alır.mesela ben killzone 3 ü kesin orjinal alıcam ki zaten ps3 ü kırdırtmadım çünkü internetten böyle bedava oynamanın zevki paylaşılmaz.
Arkadaşlarında dediği gibi orjinal alan öylede böylede alır :) Bende Crysis 2 yi bekliyorum.
Açıkçası her iki firma için de üzüldüm. Üstelik son 2 hafta kala korsanların eline düşmesi firmaların bu konuda alabilecekleri güvenlik tedbirinin ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor. Buna rağmen Crysis 2'nin torrentini arayan arkadaşlarahttp://goo.gl/cY0VO adresinde video hazırladık. İzlesinler...
arkadaşlar böyle güzel oyunları daha fazla oynamak istiyorsak tabiki orjinal almamız gerekiyor. ben de eski bir korsancıydım ama yaklaşık 1 yıldır orjinal oyun alıyorum. online oynamanın keyfini hiçbirşey vermiyor. yanlız umarım şu killzone 3 de betasında oynayamadığımız türkçe seçeneği oyun çıktığında halledilmiş olur. çünkü birtürlü multide türkçe seçeneği ile oynanmıyor oyun.
Bu ne hız valla hiç affetmiyorlar yakaladıklarını öpüyorlar:)
Adamların affı yok.
orjinallerini almamız lazım adamlar türkce yapıyorlar oyunları korsana düşmesede yoksa türkçe oyun gelmez
bu kaçıncı sızıntı adamlar herhalde bu sürümleri masa üstünde bırakıyor isteyen istedigi gibi alsın diye 1 olur 2 olur bu kaçıncı hiçmi tedbir almaz insan bence bu işin içinde başka amaçlar ve çıkarlar var eger reklamsa etkili oluyor ama kesin olan bu işten birilerinin çok büyük kazancı ve çok büyük bir kesiminde kaybı oldugu
Pişti
Parası yetenler lütfen orjinal alsın eğer paranız yetmiyosa da en azından uzun süredir beklediğiniz türkçe çıkıcak oyunlara para biriktirip onları alın ne biliyim uc3 drake decempion ı bekliyosanız biriktirmeye başlayın yılda bir tane orjinal alsan türkiye de ki oyun sektörü adına kardır.Ama kabul etmek lazım askeri ücretle yaşayan birinin gidip 180 lirayı bir oyuna vermesi (internetten alırsa daha ucuz 100 gibi) akıllı bir iş değil.
Korsan sadece PC'de olmuyormuş değilmi?
Herkes PC düşmanı..
quote:
Orijinalden alıntı: Rayquaza
Korsan sadece PC'de olmuyormuş değilmi?
Herkes PC düşmanı..
Ama konsol da bir o kadar da orjinali satılıyor PC de oda yok.
quote:
Açıkçası her iki firma için de üzüldüm. Üstelik son 2 hafta kala korsanların eline düşmesi firmaların bu konuda alabilecekleri güvenlik tedbirinin ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor. Buna rağmen Crysis 2'nin torrentini arayan arkadaşlarahttp://goo.gl/cY0VO adresinde video hazırladık. İzlesinler...
ps3 oyunculuğunu öldürmeye çalışıyorlar. bak bak bak !
Bence de öldürmeye çalışıyorlar bunların hepsi aslında bir komplo... XD
artık ps3 e her oyun xboxa oldugu gıbı 1 hafta hatta bazıları 1 ay once dusuyor nete... boyle haberlerı de yapın boylekı her haltın pc yenmedıgı bellı olsun mıllet mvs3 beklerken arkadasım uyanık spor 10 gun once oynuyordu e bızde bır el attık artık