İlk olarak internet ortamında "Playstation Phone" adıyla ortaya çıkan Xperia Play hakkında yeni bilgiler Sony Ericsson tarafından, bu akşam yapılan basın konferansıyla açıklandı.
Mart ayında piyasaya sunulacağı açıklanan Xperia Play'in çıkışı için, 20'den fazla şirketle anlaşılmış. Çıktığı gün 50'den fazla oyun seçeneğiyle çıkacak olan Xperia Play'in pil ömrü, oyun oynarken 5 saatin üstüne kadar çıkabiliyor.
Ayrıca Xperia Play'in pil ömrü, kesintisiz olarak MP3 dinlerken 30.5 saate kadar yükseliyor. Xperia Play'in tanıtım videolarına baktığımızda, konsolun çıkışında EA, Gameloft gibi mobil oyun devlerinin de imzasının bulunacağını görüyoruz.
Görüntülere, tanıtım videolarına ve Xperia Play'in teknik özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgiler yayınlandıkça sitemizde bulabileceğinizi unutmayın.
Pspden bırz duşük kalıte ama unutmamalı bır telefon
bunu alacağıma yazın çıkacak olan iphone 5 i alırım.
"this is just the start" :)
bende iphone alacağıma Xperia X10 alırım.çok kral telefon !
Teşekkür ederiz bilgiler için , güzel telefon olacak
Kardeşim yeter ama her yere iphone lafını sıkıştırıp durmayın. Bana ne ne alacağınızdan. Telefon hakkında yorum yapın yeter.
gerçekten sıktı iboy lar. kardeşim konuyla ne lakası var senin iphone alıp almayacağının !
psp oyunlarını emülatörle çalıştıracağı söyleniyor ama psp deki god of war lar olacak mı acaba
Güzel alet de fiyat olarak 700 den fazla olursa alınmaz onun yerine bir tane telefon ve psp 300 al daha ucuz olur.
psp den daha yüksek kaliteli oyunları olması lazımdı bence alete hasta oldum ama oyunlar çok tırt şimdilik.bir de ngp ps3 gücünde geliyor,bu alet psp gücünde gelemiyor sanırım o garip.telefon olması bence çok zorluk çıkartmamalı apple yapsaydı belki de donanımı çok çok daha güzel olabilirdi.
Kendine ait oyunları olacak cihazın, PSP oyunlarını çalıştırma işi yattı galiba, herkes o sebeple bekliyordu ama hayal kırıklığı olabilir, zaten NGP göründükten sonra albenisini yitirdi artık..Yeni gelecek telefonlar ile de rekabet edemeyecek gibi telefon olarak..Arc'ın bir alt modeli olur..Bakalım ne kadar kar edecekler..
Arkadaşlar bunu bir oyun konsolu değilde telefon olarak değerlendirmeniz gerekir bence. Oyun konsolu niyetine almayın sakın, az daha dişinizi sıkın ngp adlı harikulade bir cihaz geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme