Şimdi Ara

Nokia: İlk önceliğimiz Android'i vurmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
7.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Nokia tepe yöneticisi Stephen Elop, devam etmekte olan etkinlik kapsamında şirketin gelecek stratejisine ilişkin açıklamalar da yapıyor. Çalışanlarına yazdığı mektupta, "...ilk iPhone 2007 yılında satışa sunuldu ancak bizim hala o deneyime yaklaşan bir ürünümüz yok. Android kısa sürede ekosistem yaratmayı başardı ve ilk olarak üst seviyeye gelmesine rağmen şimdi artık orta segmentte de yaygınlaşıyor..." gibi samimi itiraflarda bulunan Elop, Windows Phone 7 odaklı planlarına yönelik önemli bir açıklamada bulundu.


    "İlk önceliğimiz Android'i vurmak" olacak diyen Stephen Elop, Microsoft ile yapılan işbirliğinin göründüğünden daha derin olduğunu da sözlerine ekled.








  • vurma hevesinden sonra da yere düşmek -.-
  • nokia amac androide vurmak vayhhh nokiaaa ne hallere dusurdun kendi kendini vurursun belki aparkat vuruyum derken direk yeme de !!!
  • Symbiana devat etseydin hala niye yeni bi şeyler yapıyonki merkepliğine doyma emi
  • Anlıyoz derdini nokia:Dblue çağ bunlar zorlu :D
  • o işletim sistemiyle androidi vumamazsın. bunu belki meego ile yapabilirdi ama wp7 ile değil..!!!
  • Bu adam ne kullanıyor bende istiyorum ondan. Yada biri arkadan nasıl gazlıyorsa adamı, ne söyleyeceğini bilmiyor.

    Nokia değilmiydi kontrolu elimizde olmadığı için androide sıcak bakmıyoruz.
    Sonrada gidip wp7 ye sarılıyor.

    Şurada sıcak evimde oturup çayımı yudumlarken bile bu adamdan daha mantıklı kararlar alabilirim.

    Neden meego yerine wp7 aklım almıyor ya saçmalık resmen. Bu evlilikten nokia zerre kadar karlı değil her açıdan. Nokia sadece microsfta altın tabak içinde 5 10 milyon wp7 kullanıcısı verdi. Bu her kullanıcı için lisans ödemek zorunda kaldı. Nokia zaten giriş ve orta seviyede iyi. wp7 asla ve asla giriş ve orta seviyeye inemez maliyetlerden.
    http://www.google.com/finance?q=NYSE:NOK bu açıklamalar borsayada yansımış genel kanı bu evlilik nokia severleri üzdü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GrAy
    ..Neden meego yerine wp7 aklım almıyor ya saçmalık resmen. Bu evlilikten nokia zerre kadar karlı değil her açıdan...

    nokianın karını düşünen kim!!! ceosu mu?? nokianın ceosu microsofttan yeni gelen şu adamın, microsoftun en büyük 7. hissedarı olduğu söyleniyor.. anlaşılan microsofta katacağı değer nokiadan alacağından fazla olmalı.. o yüzden sanki nokianın değilde microsoftun karını düşünüyor gibi.
  • silahı kendi kafasını sıkıp intihar etti nokia.
  • nokiadan başka telefon kullanmam diyenlere nokia ceo sundan güzel bi açıklama
  • boş laf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist


    quote:

    Orijinalden alıntı: GrAy
    ..Neden meego yerine wp7 aklım almıyor ya saçmalık resmen. Bu evlilikten nokia zerre kadar karlı değil her açıdan...

    nokianın karını düşünen kim!!! ceosu mu?? nokianın ceosu microsofttan yeni gelen şu adamın, microsoftun en büyük 7. hissedarı olduğu söyleniyor.. anlaşılan microsofta katacağı değer nokiadan alacağından fazla olmalı.. o yüzden sanki nokianın değilde microsoftun karını düşünüyor gibi.

    Aynen hocam Microsoft bir anda Nokia'yı kendisine kattı çok güzel bir oyun oynadılar Demekki büyük firmaların oyunları böyle oluyor en başından beri tasarlanmış birşey. Bugünü bekleyen Microsoft şimdiden kendi adamların koymaya başladı. Elop'da kendine düşeni yapıp fazla rahatsızlık vermeden çok konuşuyor.




  • Nokia Amerika lılar tarafından feth edildi. Stephen Elop u da planlanmış bir olayın başrol oyuncusu olarak görüyorum. 2-3 sene içinde iyi yürüttü olayı ve sonunda istedikleri konuma getirdiler. Fin' liler in herşeyi olan bu firmayı nasıl böyle teslim ettiklerine inanmak zor. Olan MeeGo ya oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 13 Şubat 2011; 22:25:17 >
  • ac tavuk kendini dari abarinda sanirmis.
  • Yanlış Strateji. Tamamen yanlış bir yolda ilerliyorlar. Hepsinin başı bu Fatih Ürek Kılıklı herif bence. Nokiayı batıracak tek bir salak.
  • Biz millet olarak böyle senaryolar, şehir efsaneleri üretmekte oldukça başarılıyız. Kim kimi nasıl ele geçirmiş arkadaşlar? iki şirketin aralarında yaptıkları anlaşmayı ne kadar biliyorsunuz da Nokia'yı ele geçirdiler vb. yorumlar yapıyorsunuz? eğer Win Phone 7 kullanacağı için Nokia elden gitmişse bu gün Android kullanan tüm markalar çoktan Google'ın güdümüne girmiş demektir. En azından Nokia'nın Symbian ve MeeGo (geliştirmeye devam edecekler) platformları var peki diğerlerinin neyi var? daha 2 gün önce lanet Symbian öcü Symbian diye Nokia'ya sallayanlar şimdi Win7 bahane ederek sallamaktalar. Hırs yapmayın rahat olun ;)
  • Şu dönemde Nokia'yı Osmanlı Devletinin gerileme ve dağılma dönemine benzetiyorum, ıslahatlar yapmaya başladılar. Nokia için oyunun sonu yaklaşıyor Keşke MeeGo'ya tam destek verselerdi de en azından özgür yazılım kazansaydı. Şimdi kazanan da olmayacak.
  • Android'i vurmakmı :D:D:D:D
    Nokia'mı :D:D:D:D
    Windows Mobile ilemi :D:D:D:D
    Hiç güleceğim yoktu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEnergy

    Biz millet olarak böyle senaryolar, şehir efsaneleri üretmekte oldukça başarılıyız. Kim kimi nasıl ele geçirmiş arkadaşlar? iki şirketin aralarında yaptıkları anlaşmayı ne kadar biliyorsunuz da Nokia'yı ele geçirdiler vb. yorumlar yapıyorsunuz? eğer Win Phone 7 kullanacağı için Nokia elden gitmişse bu gün Android kullanan tüm markalar çoktan Google'ın güdümüne girmiş demektir. En azından Nokia'nın Symbian ve MeeGo (geliştirmeye devam edecekler) platformları var peki diğerlerinin neyi var? daha 2 gün önce lanet Symbian öcü Symbian diye Nokia'ya sallayanlar şimdi Win7 bahane ederek sallamaktalar. Hırs yapmayın rahat olun ;)

    http://www.mobilbekcisi.com/3552/nokia-nasil-microsoftun-onunde-diz-coktu

    Nokia sadece Ceo'su Microsoft çalışanı değil birçok üst düzey çalışanları Microsoft'tan ayrılanlar (ajanlar ) tarafından ele geçirilmiş durumda.

    Yazının sonunda;
    Uzun lafın kısası, Microsoft 3 yıl içinde çok akıllıca bir plan ve ABD kökenli yatırımcıların büyük desteğiyle, Nokia’yı sindirmiş ve gayrıresmi olarak bünyesine dahil etmiştir. Tüm Nokia sevenlere geçmiş olsun!




  • Nokia intihara devam ediyor Ve haberi olmayacak kadar yetersizler ya da bilinçli oolarak bitiriliyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.