Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...
Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim BozukCeryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık...
yalan söyleme burdaki resimde baban ve senin küçüklüğünü görüyoruz
T yazmayi unutmuşun
Sezsizliğimin feryatlarında, içinden çıkılmaz bir durumdayim. Farkettim, kendimden bir şeyler kaybetmişim. Anlatmak çok zor ama; destanlar yazılmış zamanla anlatılmış masallarla insana. Belki küçük bir öykü bu, belki umudun yorumu, belki de yaşamın başı bu. Anlamak burda zordur, inanmayi gerektirir. Düşünmeden kabullenmek, özgürlüğü terk etmektir. İnancim burda sonsuz, derinlerde umudum. Kalmışım tek başıma, kurtulmayı ummuşum. Yorumum yok, kalmışım, ummuşum. Ufak bir kalbin içinde haps olmuşum.
"devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır." ekşisözlük