Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...
Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim BozukCeryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık.. - 31 Temmuz 2010 - 201 :/ .
yalan söyleme burdaki resimde baban ve senin küçüklüğünü görüyoruz
harrier imzanda hata war
quote:
harrier'in imzasindan alinti: DÜNYADA BİNLERCE İNSAN CESARETSİZLİĞİ YÜZÜNDEN KEŞFEDİLEMEMİŞTİR. DÜNYA 100 YILDA BİR LİDER YETİŞTİRİR O ZAMAN SIRA TÜRKİYEDEYDİ.
T yazmayi unutmuşun
Sezsizliğimin feryatlarında, içinden çıkılmaz bir durumdayim. Farkettim, kendimden bir şeyler kaybetmişim. Anlatmak çok zor ama; destanlar yazılmış zamanla anlatılmış masallarla insana. Belki küçük bir öykü bu, belki umudun yorumu, belki de yaşamın başı bu. Anlamak burda zordur, inanmayi gerektirir. Düşünmeden kabullenmek, özgürlüğü terk etmektir. İnancim burda sonsuz, derinlerde umudum. Kalmışım tek başıma, kurtulmayı ummuşum. Yorumum yok, kalmışım, ummuşum. Ufak bir kalbin içinde haps olmuşum.
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: gerekmez
bende hülya avşar ile kaya çilingiroğlu çıktı.
+
Bunlara ek olarak Mustafa Sandal,Petek Dinçöz,Nez,Seda Sayan vs. gibileri de ekleyebiliriz.
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
hadi len
tmm bu kadar sevildiğimi ben de bilmiyodum ama öğrenmiş oldum, bundan sonra siz sevenlerime daha çok layık olmaya çalışacağım bu arada şunu da belirtiyim; yakında hayatımı anlatacağım kitabım satışa sunulcak theSINNER : Back in Action