Şimdi Ara

LG Optimus 3D, Texas Intstruments'ın çift çekirdekli OMAP4 işlemcisinden güç alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Yarın başlayacak Mobil Dünya Kongresi öncesinde üreticilerin yeni telefonları arka arkaya boy göstermeye başladı. Nvidia Tegra 2 platformunu kullanan Optimus 2X modeiyle yeni yıla hızlı bir giriş yapan LG'nin, Mobil Dünya Kongresi'ndeki yıldızı Optimus 3D olacak gibi görünüyor. Firma tarafından yapılan resmi açıklama, Optimus 3D'nin merak edilen bazı özelliklerine kesinlik kazandırdı. 4.3-inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Android tabanlı telefon, Texas Instruments tarafından üretilen çift çekirdekli OMAP4 platformunu kullanıyor. Önce Nvidia, ardından da Texas Instruments tercihlerinde bulunan LG, görünüşe bakılırsa farklı modellerinde farklı platformlar kullanarak tüm üreticilerle yakın bir işbirliği sürdürmeyi planlıyor. 1GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemci ile birlikte grafik birimi olarak Samsung Galaxy S ile benzer şekilde PowerVR SGX 540 çözümüne sahip olan telefon, özellikle 3D yetenekleri dikkat çekecek gibi görünüyor.


    Üzerinde yer alan çift lens ile yüksek çözünürlükte 3D video kaydı yapabilen Optimus 3D, LG'nin açıklamalarına göre Android tabanlı diğer telefonlara kıyasla dört kat daha fazla dijital çözümü içeriyor ve gelişmiş video kodek desteği ile video konusundaki iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor. Çekilen 3D görüntüleri, gözlük gerektirmeden kendi ekranı üzerinde oynatabilen LG Optimus 3D, aynı zamanda HDMI portu ile monitör veya televizyonlara bağlanabildiği gibi, DLNA desteği ile uyumlu cihazlara kablosuz veri aktarımı yapabiliyor. OMAP 4 platformunun, çift çekirdek, çift kanal ve çift bellek mimarisi ile web, uygulama çalıştırma ve çoklu ortam içerikleri için "muhteşem"bir deneyim sunduğu iddia edilen LG Optimus 3D'ye ait diğer detayların hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.








  • çok canlar yakacak LG bu yıl
  • KP500/COOKİE ve KM900/ARENA gibi , acısı halen geçmedi :((((

    aksesuar yok , uygulama yok , yazılım desteği yok - STABİL DEĞİL !!!
  • lg samsung olma yolunda emin adımlarla ilerliyor,keşke türkiyede de üretim üssü kursalar..
  • bu telefonda Türkiye ye gelmez.
  • bu yılın en gözde telefonlarından biri olcak gibi.. gerçekten merak uyandırıcı..
  • bakalım Apple ve diğer firmalar nasıl cevap vericek evet gelecek ekransız "3D" de gibi gözüküyor telefonlar da şuan için.3D çekim olması yanında bakalım stabil mi ? pil ömrü nasıl olucak.yeterli destek olucak mı ? en önemlisi Türkiye'ye gelicek mi?
  • inşallah eski modellerindeki gibi stabilitesi olmayan bir telefon olmaz yukardaki arkadaşında bahsettigi gibi :)
  • 3d farklıyım demek için yapılmış pek de önemli değil açıkçası...Lg nin değişik platformda ürünleri art arda çıkıyor onlarda akıllı telefon pazarındaki büyüklüğü görmüş...
  • kalitesini, stabilitesini piyasaya dusmeden bilemeyiz. bunlar uzerinden yorum yapmak bos olur.

    ama rakiplerinin onunde giderek farkli ve yenilikci modelleri pespese cikariyorlar. takdir etmemek mumkun degil.
  • lg artık işletim sistemli telefonlar kullanıyor eski modelleri unutun onlardaki gibi problemler yeni cihazlarında olmayacak zaten lg de malzeme kalitesi iyiydi şimdi android ile daha iyi duruma gelecek
  • telefonun türkiye'ye gelmeyeceği kesin gibi
    en azından bunu alacak adamın 3 boyutlu televizyonunun olması gerekir ki ikisini birden alacak çok çok az kişi bulunur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wentworthscofield

    telefonun türkiye'ye gelmeyeceği kesin gibi
    en azından bunu alacak adamın 3 boyutlu televizyonunun olması gerekir ki ikisini birden alacak çok çok az kişi bulunur


    niye?
    telefonun kendi 3d gosteren ekrani var. kac kisi fotolarini tvye baglayip ordan izliyoki 3dfoto icin 3d televizyon sart olsun. telefonu gectim fotograf makinasindaki fotolara bile makinanin kucuk ekranindan bakilmiyormu.

    bence urune deger katan farkli bir ozellik. buyuk maliyet getirmeyecekse olmasini isterim.
    fotolar disinda telefonda 3d film izleyebilmekde guzel olur.

    turkiyeye gelip gelmiyecegini neye dayanarak soyluyorsunuz. gelmese bile yurtdisindan getirtilir. problem degil. neleri getirttik bunumu getirtemiycez. yurtdisi gezisi olan bir pasaporta bakar.
  • Telefon işlemci olsun kamera vs özellikleri olarak çok iyi lg baya iyi atılım yapmaya başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.