Şimdi Ara

Msi k7n2 delta lsr ve k722 delta platinum'a overclock ilacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu boardların oc ve stabilite özürlülüğünü Guardian Bosskiller'ın yaptığı modlu biosla çözebilirsiniz. B62 modded biosla denedim. Ramlerimin el vermemesinden dolayı pek birşey yapamadım ama bundan önceki resmi b30, b40 ve b50 bioslarla bu değerleri bile alamıyordum. Şu anda 191*9 kullanıyorum sistemi. Elinde bu boardlardan olupta oc yapamıyorum diye şikayet edenler varsa kurcalasın.

Bu bios k7n2 delta fsr için değildir. Sadece K7N2 Delta LSR ve K7N2 Delta Platinum içindir.

Bosskiller'ın modlu biosunda stabilite ve oc için gerekli ayarlar:
    quote:

Recommend settings in Cell Menu:
    High Perfomance Mode: Manual
    Dynamic Overclocking: Private(1%) or Sergeant(3%) (gives automaticly boost in percent to CPU,FSB,AGP Card when CPU reach 100% usage.when activity is lowered for 3-4secs gain normal state)
    CPU Interface: Optimal - gives best results in memory read. also some video card like Galaxy 6600GT gives problems(frooze, lockup PC when this setting is set to Aggresive)
    NV/ATI Speed UP: Auto
    Adjust DRAM Freq(FSB:DRAM): 1:1
    FSB Spread Spread Spectrum: Disable (available on 100,166,200 FSB)
    AGP Spread Spread Spectrum: Disable (available on 100,166,200 FSB)
    Adjust AGP Frequency: Manual
    -AGP Clock Value: 66
    All other settings configure as you like depending of hardware that you have.

http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=84715.0

Beta bios'u isteyenler bana pm atsın..

Modlu bios'u yükledikten sonra bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden ne BOSSKILLER ne de ben sorumlu değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 11 Kasım 2005, 20:51:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.