Şimdi Ara

The King's Speech (2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Dram / Tarihi
    Gösterim Tarihi : 18 Şubat 2011
    Yönetmen : Tom Hooper
    Senaryo : David Seidler
    Yapım : 2010, ABD , 118 dk.

Oyuncular

Colin Firth (6. George) , Helena Bonham Carter (Kraliçe Elizabeth) , Derek Jacobi , Robert Portal , Geoffrey Rush , Paul Trussell , Andrew Havill , Charles Armstrong , Guy Pearce

İngiliz Kraliyet ailesine konuk olmaya hazır mısınız?

Babası 5.George'un ölümü ardından, ‘Bertie’ lakaplı Albert Frederick Arthur George, tarihin bildiği adıyla Kral George VI, mecburen Krallık makamını devralır. Zira, ağabeyi Edward, Amerikalı Wallis Simpson ile beraber olmak için tahttan feragat etmiştir. Fakat yeni kralın aşması gereken ciddi bir hitabet problemi vardır: Albert, İngiliz halkına konuşmak yapmak için çocukluğundan beri başına dert olan kekemeliği yenmek zorundadır.

Bu noktada Albert'i halkına ve Kraliyet makamına hazırlamak için Avustralyalı, 'çılgın' konuşma terapisti Lionel Logue devreye girer...

Gösterildiği festivallerde beğeni toplayan film, 2010 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Erkek ve Kadın Yardımcı Oyuncu, En İyi Senaryo ve En İyi Film dahil olmak üzere 5 ödülle uzandı. Film Oscar'ında iddialı isimleri arasında...

Trailer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Helena yı Fight Club ı izledikten sonra çok begendim. Burda da iyi performansı vardır

Bende bu kadını nerden tanıyorum diyordumGerçekten güzel oyunculuk sergiliyor.

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Helena yı Fight Club ı izledikten sonra çok begendim. Burda da iyi performansı vardır

Tim Burton'ın karısı olduğundan mıdır nedir çok seviyorum ben. Uçuk kaçık, depresif karakterlere çok iyi oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 12 Şubat 2011; 16:39:21 >
  • Bluray'i ne zaman çıkıyor acaba ?

> > < <
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spider-man 2 the game (2004) hata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
    quote:

quote:

Tim Burton'ın karısı olduğundan mıdır nedir çok seviyorum ben. Uçuk kaçık, depresif karakterlere çok iyi oturuyor.

Aynen çok seviyorum bu kadını. En sevdiğim kadın oyunculardan. Ama karısı değil nişanlısı galiba
  • Abdullah Gülün korsan olarak izlediği film bu değil miydi?

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
    quote:

quote:

Aynen çok seviyorum bu kadını. En sevdiğim kadın oyunculardan. Ama karısı değil nişanlısı galiba

Özel hayatlarıyla ilgilenmiyorum ama en son Tim Burton ile ilgili bir yazıda evliler diye okumuştum.

Bu arada Abdullah Gül kötü örnek oldu bana.

Orijinalden alıntı: dodgé

Film mükemmel gerçekten.Oyunculuk muazzam.Oscar'da en iyi film adayları arasında favorim.Guy Pearce'da abi rolündeydi ve bu filmdeki halini Brad Pitt'e çok benzettim.

Bende acayip benzettim.Bir an Brad Pitt de oynuyormuş felan dedim.Ayrıca sinir bozucu bir tarafıda bu adamın eşi niye o kadar çirkindi
    .Adam sonuçta onun için krallıktan vazgeçti.
  • Dün izlemiştim, oldukça güzel ve keyifli geldi, 10 numara bir film olmuş, özellikle konuşma terapist'i Lionel karakterini film'e başka bir boyut katmış, Bu arada Kralımız şu an ki Kraliçe'nin babası oluyor, film'de şimdi ki Kraliçe Elizabeth'den parçalar görmüş olduk, bilmeyenler için bu da Kral'ın biyografik hikayesi,

http://tr.wikipedia.org/wiki/VI._George

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolivya -- 13 Şubat 2011; 23:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Dün izlemiştim, oldukça güzel ve keyifli geldi, 10 numara bir film olmuş, özellikle konuşma terapist'i Lionel karakterini film'e başka bir boyut katmış, Bu arada Kralımız şu an ki Kraliçe'nin babası oluyor, film'de şimdi ki Kraliçe Elizabeth'den parçalar görmüş olduk, bilmeyenler için bu da Kral'ın biyografik hikayesi,

http://tr.wikipedia.org/wiki/VI._George

The King's Speech (2010)

The King's Speech (2010)

The King's Speech (2010)

Bu da abisi. Kral olduğunda ilk ziyaretini Türkiye'ye yapmış.
  • Bluray'i ne zaman çıkıyor ?

> > < <
  • İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi ödülleri dağıtılmış.The King's Speech filmi süpürmüş resmen.

En İyi Film
    Zoraki Kral

En İyi Erkek Oyuncu:
    Colin Firth (Zoraki Kral)

En İyi Özgün Senaryo:

Zoraki Kral (David Seidler)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:
    Helena Bonham Carter (Zoraki Kral)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:
    Geoffrey Rush (Zoraki Kral)

En İyi Müzik:

Zoraki Kral (Alexandre Desplat)

En İyi İngiliz Filmi:
    Zoraki Kral

The King's Speech (2010)

The King's Speech (2010)

Bu arada devam filmi çekilme ihtimali varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 16 Şubat 2011; 16:21:14 >

Sadece kadro için bile izlenir.
    Helena Bonham Carter , her zamanki gibi
    Colin Firth , Oscarı alacaktır.
    Geoffrey Rush , gerçekten harika ama Bale Oscarı alacaktır.
    Michael Gambon , fazla gözükmüyor ama yine usta
    ve Guy Pearce

Aslında her oyuncu rolunun hakkını vermiş.
    Mekanlar çok kaliteli.
    Uğraşılmış herşey için.
    Oscar adayım diyebilirim.

8.5/10
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.