Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Guitar Hero oyunun gitarını kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün piyasayı gezdim biraz hem ps2 hemde pc ile oynamak için gitar baktım piyasada her yerde kontorland marka gitar var ama gel gelelim google da gitarın adını aratıp nerde konuya girsem millet şikayetçi bi tasco marka bi gitar var onun hakkında bi yorum bulamadım ama satıcısı bayaa iddalı konuşmuş gittigidiyorda ki satış ilanında

Bu iki gitardan birini kullanan varsa bi zahmet beni de bilgilendirsin alırsak elimizde mi kalır bu kontorland marka gitar nasıldır nedir bi yardım bekliyorum

• bu ne yahu ben yardım alamadan 10 dk. içinde ikinci sayfaya düşmüş konu, millet bu hızla yazmaya devam ederse ben yardım alamadan çöp olup gidecek gibi başlık
  • Kontorland gitar kötünün iyisi.Orijinal gitarda expertte Raining Blood çalmama rağmen Kontorland de Muse de düştüğüm oluyor
  • Bende daha önce kontorland kullanıyordum daha sonra gittigidiyordan sattım kurtuldum, En kalitelisini istiyorsan Tasco Cowboy Wireless Siyah Gitar al başın ağrımasın, ayrıca fiyatıda çok uygun 80 - 90 TL. civarında ve orjinalle birebir kalitede. Bende 2 adet gitar 1 adet Bateri var, şu ana kadar çok memnunum, ayrıca 2 yıl garantili, Kontorlandın gitarı beş para etmez, çocuk oyuncağı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifietto -- 14 Şubat 2011; 19:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifietto

Bende daha önce kontorland kullanıyordum daha sonra gittigidiyordan sattım kurtuldum, En katlitelisini istiyorsan Tasco Cowboy Wireless Gitar al, başın ağrımasın, ayrıca fiyatıda çok uygun 80 - 90 TL. civarında ve orjinalle birebir kalitede. Bende 2 adet gitar 1 adet Bateri var, şu ana kadar çok memnunum, ayrıca 2 yıl garantili.

Baterin ne marka orijinal mi?Büyük ihtimalle ben de alacağım da.
  • bende bundan var memnunum kanka

• Pc için hangi guitar hero oyunu güzel ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittigidiyorda ki arkadaş benim bu başlığım için google da aratın yorumları görün demiş bende burdan kendisine sesleniyorum biraz indirim yap ban aözel alaıcam vallahi gitarı
  •  Guitar Hero oyunun gitarını kullanan var mı?
  • Frets on fire ile uyumlu mu tascolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Pc için hangi guitar hero oyunu güzel ?

Gh 3 en iyisi bence . Ayrıca istersen GH:Metallica şarkılarını da GH3 e atarak oynayabilirsin forumda bir konusu vardı onun .
  • Frets on fire klavye ile oynanan bir oyundur, ona özel bir gitar yoktur. Joy to key programını indirerek ayar yapıyorsunuz, Frets on fire'de oynanıyor.
  • Gittigidiyorda tasco gitarı satan arkadaşa (yukarıda adresi verilmiş) dün havaleyi yaptım bir kaç saat önce gitar elime ulaştı çok iyi paketlemişler fatura, kullanım kılvavuzu vs. herşey eklenmiş gitarda sağlam birşeye benziyor, kontorland marka gitarı incelediğimde yanlış hatırlamıyorsam sapın gitara temas eden yerinde 4 pin vardı bu gitarda 7 pin var biraz daha tefarruatlı olması beni sevindirdi ama ben yıllardır klavyeye alıştığım için pek oynayamadım notaları kaçırıyorum sürekli canım sıkıldı vallahi İnşallah çabuk öğrenirim zira parmaklar f1,f2,f3,f4 tuşlarında durmaya alışmış sürekli yan yana duruyor parmaklarım haliyle notaları da kaçırıyorum bu gidişle ben bu gitarı adam gibi kullanamadan satarım gibime geliyor

Gitar hakkında detaylı bilgileri ilerde yazarım

• GH alıp masraf yapmadan önce işin zevkine varmak için Frets on Fire deneyin bence. Hem çok fazla şarkı seçeneğiniz var, istediğiniz şarkıları bulabiliyorsunuz, hemde masrafsız, klavye ile oynanabilen bir oyun. Belkide beğenmeyeceksiniz bu işi, o yüzden masraf yapmadan önce bu oyunu deneyin derim
  • bende emektar ps2 için ful set bakıyorum lakin yurtdışındaki fiyatlara bakınca kafayı yiyor insan.
    http://www.amazon.com/gp/product/B001ABLHIC/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1FMS73N2AFMNKWT4FBZC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

orjinal guitar hero world tour band set 90$. gitar,bater,mikrofon,oyun... bizse burda çakma gitarlara aynı parayı ödüyoruz nerdeyse..
    ben bateri ve gitar beraber almak istiyorum. var mı bu tasco'nun baterisini kullanan?

• Arkadaşlar ben de gitar bakıyorum iyisinden ama wii için. Bu gitarın wii uyumluları var mı? yoksa hangi markaları tercih edebilirim ve ankara'da nerelerde bulabilirim. nereye gitsem kontorland görüyorum başka birşey bulamıyorum.
  • Bu gitara bayılıyorum, gerçek gitar boyutunda hemde.

Warbeast:

edit: Resim çekik gözlü bir bayan olmuştu onu yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowStep -- 4 Mart 2011; 18:32:51 >
  • Tasco'nun wii uyumlu gitarının desteklemediği bir oyun var mı? İnternette bulduğum yerde GH 5, metallica ve World Tour uyumlu yazıyor. Rock band ile ya da GH 3 ile de çalışır mı acaba?
  • yok mu yardım edecek?
  • la övenlerin hepsi yeni üye 1 mesaji olan üye cakmadınızmı hala adam her mesajında site ismi yazio şikayet edildi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.