Şimdi Ara

Blizzard Yeni MMO'su Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Anlaşılan, çıktığı günden bu yana MMO piyasasının başından inmek bilmeyen ve 6 yıldan uzun bir süredir aktif olarak hayatına devam eden World of Warcraft'ın yerine yine bir Blizzard oyunu geçmek üzere... Blizzard CEO'su Mike Morhaime, yeni MMO projeleri hakkında konuştu.

Mike Morhaime, "Bir ortama yeni şeyler getirmek istiyorsanız, alışagelmiş kalıbı bozup, baştan başlamak zorundasınız. 6 yıldan uzun bir süredir yaşadığımız World of Warcraft deneyiminden bazı dersler çıkardık."

"Blizzard olarak bizim amacımız "WoW'un devamı olan bir oyun" yapmak değil, yeni projemizdeki amacımız tamamen özgün bir oyun yapmak." şeklinde konuştu. 

Blizzard'ın yeni MMO projesinin resmi duyurusu hâla yapılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde internete sızan Blizzard'ın planlamalarına göre bu oyunun adı "Titan" olacak ve bu oyun 2013'ün son çeyreğinde piyasaya çıkacak.

• Hadi canım. Eğer oyunun adı Titan ve benzeri isimler olursa yunan mitolojisiyle ilgisi olacak. Sabırsız bir şekilde bekleyeceğim 2013'ün son çeyreği çok geç ama ne yapalım.
  • inşallah bu oyun kötü olur da wow'un oyuncu kitlesinde bir azalma olmaz.2030 a kadar sürsün wow.hatta blizzard oyun yerine ek paket yapsın :D
  • wowu artık bırakmak istiyorlar.ama hayran kitlesini de biliyorlar.
  • Yeni MMO'nun vakti geldi.Gerçi yenisi çıkana kadar en az 2 ek paket gelir WOW'a ama xD 6 yılda buna bekleriz artık.
  • Bence MMO FPS yada yaşam simülasyonu tarzı birşey olabilir...
  • önce diablo 3 ü yapıp bitirsinler bence
    adamlar resmen oyuncularla dalga geçiyor
    neymiş 250.000 hayran olursa bir tane görsel veririz
  • @akasha_ether

sana kötü bi haberim var:250.000 değil 2 milyon hayran o :D
  • O günleri göreblirsek oyunu değerlendririz . Blizzard yaptımı tam yapıyor ama bekletmesinide çok iyi biliyo :F
  • @ Promozom ben de zamanında oynadım bayagı cok ama tamamen zaman kaybı oldugunu düşünüyorum suan. 2030, bayaa bi bagımlısın sanırım sana tavsiye oyundan kurtulman bende zamanında bagımlıydım allaha sükür kurtuldum.
  • Arkadaşlarınla oynayıp eğlenebiliyorsan zaman kaybı olmaz.
  • keske non-target olsa oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.