Şimdi Ara

Move Tüfek-Silah Aparatları Karşılaştırmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malum gelecek killzone3 ü move ile oynamak isteyenler tüfek/tabanca aparatları kullanacaklar

internetten bulduklarımı kendimce karşılaştırdım

1-Sony sharp shooper

bu sony nin kendi aparatı. özgür kirazcı 110-120 tl ye satılacağını söylüyor. ilk baktığımda gözüme çarpan silahın navigation controlunun sol elle kullanılacağı. bu sanki biraz tuhaf olcak gibi.ne bileyim kabzanın arkasında olsa daha mı iyi olurdu acaba

http://www.hepsisony.com/?urun-2899-Killzone-3--Turkce----Motion-Controller-Sharp-Shooter--Keskin-Nisanci-.html

2-Ps3 move machine gun

Logic3 markalı bu tüfek ilk görünüş olarak biraz oyuncak silaha benzese de basit ama kullanışlı bir görüntüsü var.navigation contoller kabzanın arkasında.tüm işleri sağ elle yapabilcez sol el sadece silahı tutacak gibi grünüyor. fakat el bombası atmadır ne biliyim dipçiklemedir bunları nasıl yaparız bilmiyorum.85 lira gibi bi fiyatı var.sanki sharpshooterdan daha kullanışlı gibime geliyor

http://www.oyunsepeti.com.tr/PS3-Move-Tufek-Machine-Gun,PR-17406.html

3-Ps3 Move Battle rifle

bir m16 görüntüsündeki bu tüfek siyah oluşu ve karizmatik görünüşüyle bizleri etkiliyor. bir önceki modeldeki gibi navigation kabzada bulunuyor.tüfek üzerinde ayarlanabilir tuşlar mevcut. 29,99 dolar lık fiyatıyla çok iyi dursa da amazonun türkiyeye göndermemesi sonucu sadece hayallerde yaşıyor

http://www.amazon.com/PS3-Move-Battle-Rifle-Playstation-3/dp/B003XPHE1W

4-Ps3 Move Assault Rifle

İşte budur dedeirten CTA harikası.hem move ile hem de move olmadan(ne kadar zevkli olur onu bilemem) kullanılabilen kazirza ötesi alet. bir m16 görüntüsündeki bu cihazda da kabzada bulunan navigation contoller ile hareket edip tüfeğe taktığımız move ile nişan alıyoruz.58,99 luk fiyatıyla göz kamaştıran bu alet ne yazıkki türkiye de bulunmuyor.CTA digital in web sayfasından tüm local store lara baktım çoğuna üye oldum ama nafile. sedece bi tanesi gönderiyodu türkiyeye o da 70 dolar shipping istiyodu.bulsak alınacak olan tüfek budur bence

http://www.amazon.com/gp/product/B004ECANOS/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B003E8LA7M&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1F9C9XEEDFWATGZNDTNY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkerk -- 9 Şubat 2011; 14:55:49 >

• 4-Ps3 Move Assault Rifle

Alınacak olan bu olmalı ama malesef bende türkiyede satan bi yer bulamadım.
  • Bu paketlerin içinde Move'da olucak mı ?
  • Aceleye gerek yok bence. KZ3 çıksın yerli yabancı oyuncular bu tüfekleri alıp deneyecek. Oynanmadan özelliklere göre bakmak saçma oluyor. Kimi çok özellikli olup kullanışssız olur kimi az özellikli olup kullanışlı olur amaç zaten rahat oyun oynamak. Fiyatı da düşer hem. 99 TL ye rahat bulunur bence ilk hafta sonunda Sharpshooter. Oyunla, move la falan yapıstırıp kampanya falan da yaparlar. Oyun cıkmadan almak mantıklı gelmiyor bana, ben oyun cıktıktan 1-2 hafta sonra alacağım.
  • Sony sharpshooter harii hepsi navigation ters elde. Bana göre yanlış çünkü hardcore oyuncu ateş ederken hareket eder. Bu şekilde hem tetiğe basıp hem de hareket etmek zor. Hem de ds3 den düşünürsek sol elle adamı yönlendirip sağ elle ateş ediyoruz genelde. Tip olaraksa ml16 en güzeli, bir de siyat yada kamuflaj olursa çok güzel olur. Ben çin malı olanları bekleyeceğim. Türkiye fiyatları hala pahalı.
  • ben de oyun çıktıktan sonraki kampanyaları bekleme niyetindeyim.hatta bu paketi eşime doğumgunu hediyem olarak sipariş edicem
  • Ulen çocuklar gibi cıv cıv diye bunla oynamak bana ters..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu 4 numaralı aparatı biraz araştırdım ve iyiye benziyor ayrıca bi usb ile mw2 ve black ops ta oynanıyormuş.gittigidiyor da birisi satıyor belki alabilirm
  • Para tuzağı bunlar beyler,bu plastik parçasına değmez 100-200 liralar.
    Mis gibi Joystick reyiz var
  • fanteziye gerek yok bir süre sonra yorucu ve sıkıcı olur en iyisi 1-2 sene sonra ele ayağa düştüğünde birini alıp merak gidermek hem o zaman 3d tvlerde ucuzlar zaten bence 3d tv olmadan bu aparatlar mantıksız.
  • DS3 for the win!
  • bu kadar plastik ağırlıklı bir aksesuarın bu kadar pahalı olması saçma, yan sanayi ürünlerini sabırsızlıkla bekliyoruz... diğer bir yandan ds3 ile karşılaştırmak saçma şuan itibariyle, daha bu aksesuarla oynayan aramızda yok, bir gelsin zaten hiç kimse bir yerde denemeden almamalı, belki dendiği gibi yorucu belki de çok dah akullanışlı olacak...ama şurası kesin ds3 ile adam indirmekten çok daha gerçekçi daha hissedilebilir olacak...

bilkerk eline sağlık, umarım listedeki alternatifleri arttırabiliriz, performans / fiyat olarak en iyisini seçmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Ulen çocuklar gibi cıv cıv diye bunla oynamak bana ters..

aynenşöyle bişey yapsalar alırım ama

bang bang piuvv

• Hand Connon iyimiş yahu
  • Killzone 3'ü move ve navigasyon cihazıyla denedim. Hedefi tutturmak kolay ama çömelme fonksiyonunu gamepad olmadan kullanamadım. Ayarı vardır ama fazla kurcalamadım. Movela navigasyonu ayrı ayrı kullanmak çok yorucu ve kafa karıştırıcı. Tüfek aparatı çok faydalı olacaktır. Ama jetpack olayını gamepad olmadan nasıl kullanacağız anlamadım.
  • quote:

Ulen çocuklar gibi cıv cıv diye bunla oynamak bana ters..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

fanteziye gerek yok bir süre sonra yorucu ve sıkıcı olur en iyisi 1-2 sene sonra ele ayağa düştüğünde birini alıp merak gidermek hem o zaman 3d tvlerde ucuzlar zaten bence 3d tv olmadan bu aparatlar mantıksız.

3D olayı hikaye bence. Denediğim hiç bir 3D oyundan keyif alamadım. Özellikle hareketli sahnelerde çok gölgelenme oluyor. Herşeyi 2 görüyorsun. GT5'te 3D oynayacağın zaman da çözünürlük düşürüyor. Killzone'da ise mide bulandırıyor. Bu arada içimizdeki çocuğu öldürmeyelim. Mesela ben 40 yaşındayım ve bu aparatı mutlaka alacağım. Maalesef Türkiye'ye 1 tanesi gelecek ve dışarıdaki fiyatının 2 katına.
  • Bence bu şeyin en güzel yanı şu:
    Bilirsiniz pc oyuncularının geneli konsolda fps oynayanlara konsolda fps oynanmaz,mouse kadar hızlı tepki vermez durumuna karşı kendilerini dumur edebiliriz.
    Ayrıca bununla oynana kz3 ve socom 4 ile konsol fps'leri basit ve arcadedir lafına karşı da dumur edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

fanteziye gerek yok bir süre sonra yorucu ve sıkıcı olur en iyisi 1-2 sene sonra ele ayağa düştüğünde birini alıp merak gidermek hem o zaman 3d tvlerde ucuzlar zaten bence 3d tv olmadan bu aparatlar mantıksız.

3D olayı hikaye bence. Denediğim hiç bir 3D oyundan keyif alamadım. Özellikle hareketli sahnelerde çok gölgelenme oluyor. Herşeyi 2 görüyorsun. GT5'te 3D oynayacağın zaman da çözünürlük düşürüyor. Killzone'da ise mide bulandırıyor. Bu arada içimizdeki çocuğu öldürmeyelim. Mesela ben 40 yaşındayım ve bu aparatı mutlaka alacağım. Maalesef Türkiye'ye 1 tanesi gelecek ve dışarıdaki fiyatının 2 katına.

3D diğerlerinde hikayeydi bence..Ama Killzone3'ü denemelisiniz.teknosa mağazasında denedim 3D TV ile müthiş oluyor..Tüfekle müfekle oynadığımı düşünemiyorum bile..

• Sharpshooter'ı deneyite beğenmeyen yok. Herkes çok memnun. Diğer silahları da kullananalrın yorumları da gelsin en mantıklı seçimi yapıp alırız ama ben yüzde 99 Sharpshooter alacağım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.