Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (760. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
727.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

TV serisinde BB Murder Case'den tek cümleyle bahsedilmesini anlayabilirim fakat L's Successor'da var hatta görünüyor demek biraz zorlama olmuş. Death Note wiki'sinde bile 2. rewrite'da cameo'su olduğundan bahsedilmiyor. (Genelde bir animede varolan cameo sahnelerin doğruluğunun resmi dökümanlarda geçen ifadelerce de onaylanabilmesi gerekir, böyle birşey okumadım açıkçası) ki normal Wikipedia'da bile yok

Arka tarafta diğerlerinden farklı dikkat çeken kaç kişi var orda ? 3. Biri Mello, biri Near diğeride BB olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

WTF?
    Ane Doki bitmiş
    Hiç aklıma gelmemişdi biteceği

He ben de şaşırdım. Valla 2 gün önce bitirmiştim bölümlerini. Len bugün seri bitti. Apaşıp kaldım.

Bu kadına yazık yav 3 tane serisi iptal edildi. Bir Ichigo herhalde dayanabilen.

I''s'a başlayem mi?
    Okudun mu nasıl seridir kendileri?

I"S e önceden bi göz attım ama çizimleri nedense pek hoşuma gitmedi ve başlamadım, ondan bişey diyemicem

Edit:
    Şimdi tekrar bi göz atiyim dedim bu sefer nedense çizimleri kötü gelmedi
    ve bitirdim seriyi, çok güzel diyemem ama okumaya değer
    Ya aslında iyi güzel de işte Suzaku, Kimi No Iru Machi filan gibi romance mangalarının yanında sönük kalıyor

Bakumanı okuduö (güncele yetiştim)
    Epeyi güzel bi seriydi, ayrıca manga yapımı hakkında bir sürü bilgi de içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Ocak 2010; 21:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Ben çok merak ettim Death Note'un şu çıkarılan kitabını. Bir sahne buldum, BB'nin yer aldığı. Acaba kitabında geçen olaylar daha sonradan anime olarak çekilebilir mi ? L'yi tekrardan görmek kadar hiçbir şey mutlu etmezdi beni...

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Sonuna kadar izleyin. Special'da bile olmayan bir sahnede var.

Kitabını merak etmeye başladım
  • Obi Wan a hasta oldum.
    http://www.atom.com/funny_videos/sw_gangsta_rap_chronicles/

Bu daha iyiymiş

http://www.atom.com/funny_videos/sw_saber/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 17 Ocak 2010; 1:51:28 >
  • Online oyun geçmişi olan biri olarak sana gelsin bu mai-dono.

http://www.youtube.com/watch?v=LuzvozqNhNk

Adamlar oyun üzerinden klip çekip mtv'de yayınlatıyorlar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Online oyun geçmişi olan biri olarak sana gelsin bu mai-dono.

http://www.youtube.com/watch?v=LuzvozqNhNk

Adamlar oyun üzerinden klip çekip mtv'de yayınlatıyorlar ya.

Granado Espada için yapılır ama Yıllar önce ben oynarken pek fazla oyun içinde adam yoktu yada ben görmüyordum ama pc kaldırmadığı için silmek zorunda kaldım yirmili levellerde. Yinede gözüm kalmıştı. Şu an kaldırır olarak gösterse de high quality de kaldırmadıkça o oyunun güzelliğini low quality ile bozamam. Müzikleri de ayrı bir güzeldi. Soundtrackları hemen indirmiştim
  • izlenesi anime tavsiyesi alınır....

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

izlenesi anime tavsiyesi alınır....

Bu gecelik Bus Gamer izle..3 Bölüm.

Çokta güzel bence

not:emolara videoyu izletmemiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 18 Ocak 2010; 1:17:20 >
  • Ota görmesin bunu bu kız Koreli.
  • Dün 4 Koreliye tercümanlık yaptım.

Sabahta bindirdim otobüse yolladım.

İnsanın Asyalılara karşı zaafı olunca ayrı bir şevke geliyor.
    Normalde ağzımı bile açmam.
    Aralarında bir tane de asyalı kız olunca dil kendi kendine açıldı.
  • Okulda, orda burda sevdiğim animelerin açılışını söylüyorum, gören deli sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Okulda, orda burda sevdiğim animelerin açılışını söylüyorum, gören deli sanıyor.

Ohoo o bir şey mi ben bazı hocalara senbonzakura çekiyordum.
  • Bir soru: Hellsing Ultimate ne ayak? Yarım kaldı gibime geldi.

Neyse bu da bitti sırada Soul Eater var sırada bekleyen en az 20 seri anime daha var. Dersi ne zaman çalışıcam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Ocak 2010; 17:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Okulda, orda burda sevdiğim animelerin açılışını söylüyorum, gören deli sanıyor.

Dün anime tarzı dövüş oyunu indirdim gece onun başındaydım dilime takılmış okulda millete karakterlerin sözleri söyleyip duruyorum bişey de anlamıyolar ben de ondan diyip geçiyorlar.
  • @them öneri için sağol bus gamer ve Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora scan oluyor işlem bitince printleme yapıcam... bazı kelimeler cız olduğundan bu tip cümle kurulmuştur. saygılar....

win 7 ye çapraz geçiş yaptım darısı diğerlerine... mükemmel....
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

aşağıdaki seyirliği şans eseri buldum en kısa sürede izlenesi birşeye benziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 18 Ocak 2010; 19:07:35 >
  • Narutonun açılış müziklerinden birinde Gazla gidelim beklemeye gerek yok diyor türkçesinde o şarkının adı neydi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Narutonun açılış müziklerinden birinde Gazla gidelim beklemeye gerek yok diyor türkçesinde o şarkının adı neydi ya

bu videodaki ilkini soruyorsan adı rocks mı neydi....

• jrking, şu cyborg girl'ü nereden bulabiliriz?
  • @jrking

http://www.cizgiport.com/Naruto_1_sezon-izle/47_bolum/index.php

Usta bunun ilk dakikalarında çalan şarkı.
  • Naruto 2nd opening diye aratırsan çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.