Ben Web Page Maker kullanıyorum ama elimde sadece programın kendi içinde bulunan templateler var.. indirdiğim templateleri açmıyor web page maker uuzantısı wss o yüzden galiba uzantısını değiştiriyorum indirdiğim templatenin fakt açmıyor.. bu program için özel templateler mi var nerde bulurum
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
En basiti Frontpage daha profesyoneli Dreamreaver, bu programı hiç duymadım
Web page Makeri bilmeyenler için anlatıyorum. En basit drop/drag (sürükle bırak) web sayfası editörüdür. Dikkat edin Web sayfası dedim çünkü html editör değildir. Yani html dosyalarını düzenleyemez. Ama özellikle kullanım açısından birşeyleri editlemeyecek ve sıfırdan başlayacaksanız en iyisi diyebilirim. html editörlüğü dışında fronpage veya dreanweaverdan çok daha iyidir. Çünkü hemen hemen her özellik olabildiğince basit eklenebilmektedir. Son versiyonlarında çeşitli hazır java içerikler ve kendi mailform'unuzu oluşturmanızı sağlayan bir özellik de vardır. Siteyi <div> yani katman olarak kodlar. Ve neredeyse tüm tarayıcılar için optimize eder. kaldıki eklediğiniz Flash objeler bile web page maker ile html'ye eklendiğinde üzerine birkere tıklamak yada enter'a basmak zorunda kalmazsınız. Daha sayayım mı
Ayrıca wss templateler için tekrar teşekkürler @yellowmoon
Arkadaşlar ben bu program ile çalışıyorum... programın mantığını çözdüğünüz zaman bir kaç şey hariç herşeyi yapmak mümkün... ( ziyeretci defteri gibi...onuda PHP sayfaya link ile halledersiniz) bir kaç örnek... www.yucepen.com.trwww.guventeknoloji.com.trwww.ideakent.net
Türkçe karekterleri ayarlamak çok basit arkadaşlar...ben ingilizce versiyonundan örnek vereyim... programı açın - boş bir yere sağ tuş-properties-appearance- (aşağıda) Caharacter Set- orayı UTF8 e alın, türkçe karekterler otamatik olarak çalışacaktır... kolay gelsin...
Arkadaşlar wpm ile bende uğraşıyorum ve ortaya çok güzel siteler çıkıyor.Fakat heryerde aynı templatesler var.Elinde değişik templatesi olanlar burada paylaşabilirmi acaba???
Wpm ile yaptıgım bazı sitelerr....
http://ovaakcaeml.award space.com/ award ile spcae arasında boşluk bıraktım cunku hata veriyo görünmüyo
arkadaslar web page makerla calısıyorum. www.firikit.leve-net.com ve www.ayvalik.leve-net.com yaptıgım siteler template bulnalar yardımcı olabilirse sevinirim.yanlız en büyük sorun türkce destegi.Krakrter sorunu var nasıl cozeriz bilen varmı
arkadasım flas templateleri kullanmazsın bu webpage makerda ancak oldukca kullnıslı ve türkçe olması sebebiyle kullanıyorum ve yapılamayacak sey yok gibi gorunuyor.mutlaka eksileri var fakat tasarım aheveslendirmek için oldukça başarılı bir program.Fals templatelere gelince adope ile değiştirebilirsin fakat flaş decompiler ile cevirip acman lazım...
Bu programla birde tablo yapabilsek.Yapamadım yapabilirmiyiz?hep image
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
arkadaslar web page makerla calısıyorum. www.firikit.leve-net.com ve www.ayvalik.leve-net.com yaptıgım siteler template bulnalar yardımcı olabilirse sevinirim.yanlız en büyük sorun türkce destegi.Krakrter sorunu var nasıl cozeriz bilen varmı
Arkadaşım türkçe karakter sorunu hiiiç yok. format page properties menüsünden iso ayarını iso-8859-9 yapacaksın okadar. Bazı arkadaşlar da html editleyemezsin diyor. Aynen onuda yapabilirsin import özelliği var ister bilgisayarından ister uzak siteden bir sayfayı import et ve editle. Yani olay biraz kasma meselesi uğraşınca çok güzel şeyler çıkıyor. Ticari siteler olduğu için örnek vermiyorum. Tavsiye ederim kullanın çok kullanışlı bir program.
Bu programla birde tablo yapabilsek.Yapamadım yapabilirmiyiz?hep image
Teşekkürler templateler için, çok güzel bir program bende bunu yıllardır kullanıyorum. bakın örnek vermek gerekirse http://speakyweb.biz bunu o program ile yaptım ve daha sonra dreamweaver ile düzenledim.