Şimdi Ara

takım elbise nerden alınır nasıl alınır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
60.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hafta sonunda önemli bi görüşmem var takım elbise almam gerekiyor ama nerden alsam karar veremedim uygun fiyat ve kaliteli takım elbise nerden alınır?
    alırken nelere dikkat edeyim hiç takım elbise giymedim şuana kadar çok zor olacak



  • İyi günler biz ler 40 yıllık giyim firmasıyız.


    Sizi istanbul ve Anadolu bölgesindeki satış Bayiilerimizden Uygun ve kaliteli ürünlerden bir tanesini öneririm.

    149,50 tl yede mevcut Can Tekstil

    Nano altılyıldız 1. kalite 312 tl etiketli ürünlerde mevcut.
    altınyıldız takım elbise nano kumaşı


    TÜRKİYE GENELİNDE BAYİİLİKLER VERİLECEKTİR.
    pierre cassi Mens wear
  • [size=3]Takım Elbise Fiyatlarında ki Artış[/size] 
    Dünyada ve ülkemizde ekonomik olarak bunlar yaşanırken piyasalarda da son günlerde farklı bir durum konuşuluyor. Takım elbise fiyatlarında son bir kaç aydır yaşanan hızlı yükseliş takım elbise alıcılarını bir hayli şaşırttı. Bunun nedeni olarak dolar kurunda yaşanan artış olarak görülse de, aslında gerçek neden biraz daha farklı .

    Yıllardır ülkemizde üretilen takım elbiselerin kumaşları yurt dışından ithal edilirdi. Yurt dışı kumaş firmaların üretmiş oldukları kumaşlar ülkemizde ki kumaş fiyatlarına oranla çok daha ucuz olur ve kalite bakımından da benzerlik gösterirdi. Ülkemiz kumaş üretimi bakımından dünyada sayılı ülkeler arasında bulunsada, maliyetlerin yüksek olması nedeniyle halkımız tarafından rağbet görmezdi.

    Yaşanılan ekonomik krizin etkileriyle hükümetimiz tarafından bir takım önlemler alındı. Bu önlemlerin piyasalara yansıması ilk olarak takım elbise başta olmak üzere diğer elbise fiyatlarında oldu.

    Yurt dışından ithal edilen kumaşlara yerli üreticiyi korumak ve yerli ekonomiyi ayakta tutabilmek amacıyla %40 oranında gümrük vergisi kondu. Konulan bu gümrük vergisi nedeniyle yerli takım elbise üreticileri yurt dışından kumaş ithalini durdurarak tamamen yerli kumaş üreticilerinin ürünlerini kullanmaya başladılar. Bu nedenle takım elbise fiyatlarında yaklaşık 2 kat bir artış gerçekleşmiş oldu.

    Yerli kumaştan üretilen takım elbiseler, kaliteli ve %100 yün içeren kumaşlardan üretildiğinden ithal kumaşlara göre çok daha kaliteli olmaktadırlar. Fakat kullanım esaslarına iyi uyulmadığı takdirde çok kısa sürede yıpranabilmektedirler.

    kaynak

    Böyle bir haber okudum :) 2 katına çıkmış sanırım takım elbise fiyatları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.