Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
52.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebenswert

http://gunun-firsati.gittigidiyor.com/EGREAT-R6B-Medya-Oynatici-37171940
    şu an 139 tl

Ben E.W yi bekleyeceğim.Umarım tekrar 119 yaparlar.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • Ben pahalı aldım biraz daha pahalı satıyorum. 139 alamayanlar için iyi fiyat. Kargo ücreti fazla değilse.

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

Almayı düşünüyorum ancak bu cihazda da darkmedia'da olduğu gibi yazı font ve rengini aynı zamanda konumunu ayarlayabiliyormuyuz?

Evet ama ben daha kayıt etmeyi bulamadım. Her film için baştan yapıyorum.

http://www.electroworld.com.tr/pdf/denizli_insert.pdf

Orijinalden alıntı: tcmb
    quote:

Orijinalden alıntı: forcsf
    @sadays,
    Bu aksam veya yarin Bursa'daki magazaya ugramayi dusunuyorum. Eger isterseniz , ve stokta varsa, sizin icin bir adet alip kargoya verebilirim. Veya gelecek hafta sonu Anadolu yakasi Erenköy-Sahrayicedit civarinda elden teslim alabilirsiniz.

* 119 tl ise ben de alabilirim.

quote:

@tcmb
    Dun aksam ugrayip kendime aldim. Tekrar ugrama firsatim olursa sizin icin de alabilirim. Standinda yaklasik 15-20 adet daha vardi.
    Kar amacim yok. Elden teslim etmeyi tercih ederim. Kargoyla gondermemi isterseniz + kargo ucretini karsilarsiniz. Alabilirsem size PM'den iletisim bilgilerimi gonderirim.

*** Cihazla ilgili görüşlerimden önce @forcsf e teşekkür ederim. Kendisine yukarıda da görüldüğü üzeri isteğimi belirttiğimde daha önce hiçbir tanışıklığımız olmamasına rağmen sağolsun cihazı almış ertesi günü kargoya vermiş istememesine rağmen kendisine gönderdiğim fazla parayı da kargo ücretini kendisi ödeyerek yine cihaz alımından herhangi bir kar sağlamamıştır. Böyle bir anlayış karşısında kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyor tekrar teşekkür ediyorum.

** Cihaz beklentilerimi gayet güzel karşıladı. Görünüşü minik ve dekoratif. Menüsü kullanışlı. Ve en önemlisi avr ekranında DTS HD MA 7+1 gördüm.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B

• quote:

quote:

quote:

@sadays,
    Bu aksam veya yarin Bursa'daki magazaya ugramayi dusunuyorum. Eger isterseniz , ve stokta varsa, sizin icin bir adet alip kargoya verebilirim. Veya gelecek hafta sonu Anadolu yakasi Erenköy-Sahrayicedit civarinda elden teslim alabilirsiniz.

* 119 tl ise ben de alabilirim.

quote:

@tcmb
    Dun aksam ugrayip kendime aldim. Tekrar ugrama firsatim olursa sizin icin de alabilirim. Standinda yaklasik 15-20 adet daha vardi.
    Kar amacim yok. Elden teslim etmeyi tercih ederim. Kargoyla gondermemi isterseniz + kargo ucretini karsilarsiniz. Alabilirsem size PM'den iletisim bilgilerimi gonderirim.

*** Cihazla ilgili görüşlerimden önce @forcsf e teşekkür ederim. Kendisine yukarıda da görüldüğü üzeri isteğimi belirttiğimde daha önce hiçbir tanışıklığımız olmamasına rağmen sağolsun cihazı almış ertesi günü kargoya vermiş istememesine rağmen kendisine gönderdiğim fazla parayı da kargo ücretini kendisi ödeyerek yine cihaz alımından herhangi bir kar sağlamamıştır. Böyle bir anlayış karşısında kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyor tekrar teşekkür ediyorum.

** Cihaz beklentilerimi gayet güzel karşıladı. Görünüşü minik ve dekoratif. Menüsü kullanışlı. Ve en önemlisi avr ekranında DTS HD MA 7+1 gördüm.

tcmb , Allah'ın sevdiği kuluymuşsun
    forcsf , tebrik ederim , sizin gibi insanlar bu zamanda artık nadir bulunuyor.

• inşallah istanbulda tekrar bir indirim olurda alırız.Bu media playerların mkv filmleri 16-9 gösterme özelliği varmı acaba?

Xbox: WarDar77
    Battlefield 6 :kvardar_
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

Denizli mağzanın açılışında fiyat 119 gözüküyor.

http://www.electroworld.com.tr/pdf/denizli_insert.pdf

denizlililer hücum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Mart 2011; 17:36:26 >

• *** Cihazla ilgili görüşlerimden önce @forcsf e teşekkür ederim. Kendisine yukarıda da görüldüğü üzeri isteğimi belirttiğimde daha önce hiçbir tanışıklığımız olmamasına rağmen sağolsun cihazı almış ertesi günü kargoya vermiş istememesine rağmen kendisine gönderdiğim fazla parayı da kargo ücretini kendisi ödeyerek yine cihaz alımından herhangi bir kar sağlamamıştır. Böyle bir anlayış karşısında kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyor tekrar teşekkür ediyorum.

@tcmb

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Cihazinizi iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

Ankara da 169 dan 149 a gerilemiş tekrar. Burada 119 olacağı yok sanırım. Yarına almak lazım...

bence 149'a almamak lazım, ankara'da 119'a düşene kadar almayacağım.
  • forcsf ile hiç tanışık lığımız olmadığı halde bursadan benim için ürünü alıp istanbul da buluşarak hiçbir ücret almadan bana teslim etti.bu devirde böyle iyilik sever insanlara az rastlanır.kendisine birkez daha teşekkürler.

Orijinalden alıntı: acey

forcsf ile hiç tanışık lığımız olmadığı halde bursadan benim için ürünü alıp istanbul da buluşarak hiçbir ücret almadan bana teslim etti.bu devirde böyle iyilik sever insanlara az rastlanır.kendisine birkez daha teşekkürler.

Aynı işi denizliden yapacak olan varmı acaba.?
    fiyat denizlide 119 tl.

Denizliden alıp gönderecek arkadaş varmı acaba.?
  • Maslak mağzasında 169TL fiyat vardı.
    Geçenlerde 119'dan aldım filan dedim , birilerine telefonda sordular ve 129'dan iki tane daha aldık.

Kendim cevap vereyim bugün gittim, fiyat 149 tl... Ancak cihazın özelliklerinde optik ses çıkışı dışında coaxial digital ses çıkışı olduğu yazıyordu. Bugün gittim yerinde inceledim, coax çıkış yok cihazda. Bu nasıl bir hatadır.Bizim Philips theater da sadece coaxıal giriş var, optik yok.O yüzden bu alet şimdilik benim için yatmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozelmas -- 17 Mart 2011; 18:26:27 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.