Şimdi Ara

iPod Touch 64 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iPod Touch 64 GB var. Londradan geldi. Makina sağlam çalışmaktadır. Kablosu ve kulaklığı var. Orjinal kulaklığın sağ tarafı ses vermiyor fakat her kulaklık uyumlu. Almak isteyene Philips kulaklıkta vericem. Arkada kablo girişinin yarım santim üstünde ufak bir göçük var. Alıncak plastik bir kılıfla rahatlıkla kapatılabilir. iPod'un 4.2 güncellemesi yapılmıştır ve içinde 50GB+ müzik arşivim var. Metal sevenlerin hoşuna gidecektir. 5700 küsür şarkı ediyor. Beğenmezseniz iTunes'dan yeni kitaplığınızı kopyalarsınız. Fiyat tekliflerinize açığım. Blackberry Torch 9800 ile takas olur. Sadece İstabul içi teklif olursa daha iyi olur. Fiyat 400 TL diyelim ama takas tercihim. Üzerine Philips 4GB mp3 ve Nokia E63 koyucam 3 aylık. Sağlam bir blackberry ile takas etmek istiyorum.

Dikkat: Cihaz 3. nesil.

iPod Touch 64 GB

iPod Touch 64 GB

iPod Touch 64 GB

iPod Touch 64 GB

iPod Touch 64 GB

iPod Touch 64 GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanyalcinoz -- 7 Şubat 2011; 20:25:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forumda fiyat belirtmek zorundasın. Konun kitlenir.
  • Sagol kardesim belirttim fiyat.

• iyide o fiyata nasıl satmayı düşünüyorsun?
  • yani fiyat belirt denmiş fiyatını uçur denmemiş hiç araştırmadan sormadan nasıl bu fiyatı yazıyosun anlamadım

http://www.genismarket.com/157-apple-ipod-touch-64-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-495-dolar.html
  • Ya formaliteden yazdım diye duşunun. Blackberry ile takas istiyorum.

Neyse değiştirdim fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanyalcinoz -- 6 Şubat 2011; 18:12:10 >

• sıfır ürün fiyatları , kulaklık sorunlu diyorsun + hafif bir göcük var vb.

http://forum.donanimhaber.com/m_45915349/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_46553144/tm.htm

LİNKLERE BAKARSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD MİNİ RETİNA 64 GB
    10 yıl önce açıldı
    iPhone 14 Pro 128 GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz tecrubesizim kusruma bakmayın. O fiyatı zorunluluktan yazdım yoksa takas düşünüyorum. Ve aksilik olmazsa blackberry storm 9550 ile takas olacak sanırım.

• 4g değil mi bu cihaz ?
  • Beyler ürün 3.nesil.
    Arkadaşla takas için buluştuk ama ben de sizin gibi 4.nesil zannetmiştim. 3.nesil olduğunu görünce vazgeçtim.

Ürünü denedim, bir sorunu yok. Ekranı temiz. Arkasında çizikler var. Çöküntü de çok fazla değil.
    İlan sahibi güncellemeleri yapacaktır. Fiyat düzenlendikten sonra değerlendirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 7 Şubat 2011; 15:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Beyler ürün 3.nesil.
    Arkadaşla takas için buluştuk ama ben de sizin gibi 4.nesil zannetmiştim. 3.nesil olduğunu görünce vazgeçtim.

Ürünü denedim, bir sorunu yok. Ekranı temiz. Arkasında çizikler var. Çöküntü de çok fazla değil.
    İlan sahibi güncellemeleri yapacaktır. Fiyat düzenlendikten sonra değerlendirebilirsiniz.

Evet bugün kılpayı kaçırdım Blackberry'i.

Fiyat 400 TL diyelim ama takas tercihim. Üzerine Philips 4GB mp3 ve Nokia E63 koyucam 3 aylık. Sağlam bir blackberry ile takas etmek istiyorum.

• Stış güncel arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.