Şimdi Ara

Killzone 3'ün Müziğini Dinlemek İsteyen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Killzone 3'ün demosu ve halka açık betası sayesinde oyuncular 23 Şubat'ta piyasaya çıkacak oyuna olan meraklarını gideriyor. Şu ana kadar Killzone 3'ün hep grafikleri konuşuldu, ama ya diğer yönleri? Mesela müzikleri.

Görsel olarak oldukça iyi olan oyunun müzikleri de etkileyici. Aşağıdaki videoda oyuna ait bir parçayı dinlemeniz mümkün. Tamam belki bu parça bir baş yapıt değil, ama oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

• sony yapti oyunlari müzikleri şahane oluyo örneyin mgs serisisin müzikleri şahanedir
  • sırf bu muzikten dolayı oyunu gec acıyorum killzone2 de aynı sekilde onun muziği daha bir guzeldi menude bos bos gezinmek için bahane
  • Açılmıyor,..
  • bu muzık oyun esnasındayken.. arkadan gelse gzl olur .... multıplayer betada . menudeyken çalıyordu.. çok gzl bır muzık.. tam oyun esnasında .... çalsa etkıleyıcı olur .:D
  • Hayatımda dinlediğim en iyi etkileyici müzikleri MW2'de dinledim özellikle Mass Effect 2 ve Metal Gear Solid 4'te harika müzikler var buda süper çalışma olmuş :)
  • yüzüklerin efendisi gibi bence :)
  • İnsanı gaza getiriyor hafiften :))
  • hayatımın en etkileyici müziğini uncharted da dinledim.oyunu büyük hevesle almıştım.o menüde çalan müzik beni öyle bir gaza getirdi ki;oyun boyunca bir eksi bulamadım oyunda.uncharted 2 nin müziklerinden umutsuzdum.ama önce değişen arka fon müziği sonra da dramatik müzikler sayesinde uncharted 1 i unuttum :D
  • Benimde hoşuma gitmişti bu müzik.
  • oyun kısacık zaten müziğini dinleriz:D
  • çok güzel bir soundtrack ama MW2'ninkiler yanında biraz sönük kalıyor ayrıca crysis warhead'ın müzikleride çok güzeldi özellikle menüde çalan, metro 2033'te de çok güzel müzikler vardı ama hiç duyulmuyordu nedense.

bu arada benim donanımhaber üyeliğim var ama buraya kabul etmiyor yeniden üyelik ldım ama ondada hata veriyor siz nasıl giriyorsunuz bilgi veriseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.