Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 ile ilgili yeni spekülasyonlar öne sürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • ''Evrim kaderdir'' sloganıyla karşımıza çıkan Samsung'un, Barselona'da düzenlenecek büyük etkinlik kapsamında Galaxy S'in yeni varisini sergilemesi teknoloji severler tarafından merakla bekleniyor ve yeni telefonun lansman günü olarak 13 Şubat gösteriliyor.



    Lansmana sayılı günler kala Kore merkezli Nocutnews sitesinin öne sürdüğü ve ve sizlerle de daha önce paylaştığımız bilgilere göre ''Seine'' kod adlı telefon, çift çekirdekli Orion işlemciden güç alacak; Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemi, 1 GB RAM, 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera, 1920 x 1080 piksel (Full HD) video kaydı, NFC (Near-Field Communications), 4.3 inç boyutunda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED Plus dokunmatik ekran gibi zengin teknik özellikleri bünyesinde barındıracaktı.



    Bugün ise Samfirmware cephesinden yeni bilgiler geldi. Samfirmware'ın güvendiği kaynaklar, önceki söylentileri doğrulacak şekilde çift çekirdekli Orion işlemciden (1 GHz veya 1.2 GHz), Android 2.3 işletim sisteminden, 8 megapiksel kameradan ve NFC teknolojisinden bahsetmiş. Ancak RAM ve video kayıt çözünürlüğüne ilişkin bilgiye yer verilmediğini görüyoruz. Bunların yanısıra telefonun kapasitesinin 32 GB'a kadar bellek kartları aracılığıyla arttırılabileceği, görüntülü konuşma için telefonun ön kısmında 1.3 MP'lik kameranın konumlandırıldığı, led flaşın ve Bluetooth 3.0'ın unutulmadığı söyleniyor. Son olarak da Super AMOLED Plus dokunmatik ekranın boyutunun 4.5 inç olma ihtimali söz konusu.



    Her zaman olduğu gibi söylentilerin tutarlı çıkmasını diliyor ve lansman gününü merakla bekliyoruz.








  • çözünürlüğün artık qwga olmasını beklerdim.. yani 960x540 çözünürlük böylesi güçlü altyapısı olan bir telefona çok daha iyi yakışırdı. sanırım samsung bir dönem gaza fazla bastı 800x480 çözünürlüğündeki panellerden fazla üretti şimdi boşa gitsin istemiyor. LG ve motorola yeni telefonlarında artık yavaş yavaş bu çözünürlüğe geçiş yapıyorlarken samsungun bir tane örnek telefonu yok... sanki panel üreticisi değil... bu konuda sanırım lg daha iyi ama o da ancak apple söz konusu oldumu kalitenin dibine vuruyor.. kendi telefonlarındaki ekranlar bile iphonedaki kadar yüksek çözünürlük sunmuyor..
  • ya bu 4.3 " ekranlar standart olmaya başladı . e neremizde taşıycaz biz bunları geçmeyin 3.5" i . e hadi 3.7 olsun ya !
  • 4.5 mi o_O
  • bence ne kadar büyük okadar iyi elbet biyere koyarız telefonu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    çözünürlüğün artık qwga olmasını beklerdim.. yani 960x540 çözünürlük böylesi güçlü altyapısı olan bir telefona çok daha iyi yakışırdı. sanırım samsung bir dönem gaza fazla bastı 800x480 çözünürlüğündeki panellerden fazla üretti şimdi boşa gitsin istemiyor. LG ve motorola yeni telefonlarında artık yavaş yavaş bu çözünürlüğe geçiş yapıyorlarken samsungun bir tane örnek telefonu yok... sanki panel üreticisi değil... bu konuda sanırım lg daha iyi ama o da ancak apple söz konusu oldumu kalitenin dibine vuruyor.. kendi telefonlarındaki ekranlar bile iphonedaki kadar yüksek çözünürlük sunmuyor..


    sorun amoledin henuz bu cozunurluklere ulasamamasindan kaynaklaniyor. bizzat steve jobs'un samsungun bu cozunurluge ulasmasina vakit var gibisinden bir beyani var.

    samsung'un durumu tercihden ziyade teknik kisitlamalardan kaynaklaniyor ama lg'nin derdi nedir bende anlamis degilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 5 Şubat 2011; 0:59:34 >




  • İngilizce halini bilmiyorum ama slogan Türkçe haliyle tam bir skandal. Evrim kelimesi ve kader yan yana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 5 Şubat 2011; 1:33:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homebird

    İngilizce halini bilmiyorum ama Slogan türkçe haliyle tam bir skandal.Evrim kelimesi ve kader yan yana.


    +1

    Motorola Atrix - LG Optimus 2X - Galaxy S2 kapışırlar artık. Bu yılın favori modelleri belli oldu. Ama ram olarak olarak Motorola LG'yi eledi şimdi Samsung ne yapacak ona bakıcaz.
  • Selam
    Birbirlerini elesinler bu kaliteyi artirir, fiyatlarla alabilme konusunda bizi elemesinler bari
    Saygilar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prorocker

    ya bu 4.3 " ekranlar standart olmaya başladı . e neremizde taşıycaz biz bunları geçmeyin 3.5" i . e hadi 3.7 olsun ya !

    Hadi ne sizin dediginiz,

    quote:

    Orijinalden alıntı: theformul
    bence ne kadar büyük okadar iyi elbet biyere koyarız telefonu..

    Nede sizin deginiz olsun

    4 veya 4.1 ideal bence! daha önce I8910 3.7 kullanicisi olarak söylüyorum
    Saygilar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 5 Şubat 2011; 1:53:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: almila1299


    quote:

    Orijinalden alıntı: homebird

    İngilizce halini bilmiyorum ama Slogan türkçe haliyle tam bir skandal.Evrim kelimesi ve kader yan yana.


    +1

    Motorola Atrix - LG Optimus 2X - Galaxy S2 kapışırlar artık. Bu yılın favori modelleri belli oldu. Ama ram olarak olarak Motorola LG'yi eledi şimdi Samsung ne yapacak ona bakıcaz.


    motorola atrix de 1 gb ram var ama gyro sensörü yok bildiğim kadarıyla.. dolayısıyla lg optimus 2x de hala yarışın içinde..
  • Abartmanın sonu yok. 4.5" ekran artık telefon olmanın ötesine çıkmak gibi bir şey. Büyük ekranda her şey daha güzel görünüyor o başka da cep telefonunun taşınabilirlik özelliği gittikçe dibe vuruyor. Yakında bu gidişle 4 GB bellekten aşağısında verim alamazsınız falan da der bunlar, sürekli yeni telefon almaya zorlarlar insanları
  • ekran cok buyuk cerceve boyutu ince olursa telefonun boyutunu cok etkilemez ama bu kadar buyuk ekran cerceveyle beraber pide kuregi gibi olur ayni zamanda cozunurluk dogruysa gecen sene cikmis iphone4 de yetisememis demektir enteresan zaten bu cozunurluk muhabbetine iphone4 aldim aslinda androidci adamimdir ben :) ama ekran gercektende iphonede daha keskin duruyor ... ustelik soglentiler dogruysa yaza cikacak iphone daha guclu ve keskin ekrana sahip olacak yani simdi bu ozellikler cok iyi duruyor ama yeni iphone cikinca nasil yarisacak birde andro 2.3 le geliyomus bari 3.0 yapsaydiniz
  • Bence ekran en fazla 4.3" olmali daha büyük olursa telefon olmaktan çikar tablet ile telefon arasinda kalir. Benim Galaxy S yetiyorda artiyor isterse bütün sayfa flash ile hazirlansin isterse HD oyun olsun isterse HD film olsun hepsine yetiyorda artiyor... ama bakarsiniz telefon uygun fiyatli olur o zaman bi Galaxy S dalgasi daha yapabilir. O kadar ekran yapacaklarsa bence biraz çözünülüğü arttirmalari iyi olurmuş. Belki daha önceki mesajlarda dendiği gibi fiziksel.birşeydir belki performans icindir belki de güç tüketimi içindir bilemiyorum ama biraz daha yüksek olsa çözünürlük fena olmazdi.

    Bu arada android 3 sadece tabletler için çikicak...
  • Kızlar atıyo çantaya yallah.. Biz nabıcaz? Büyük cepli mi pantolon aldırmaya çalışıyorlar bize anlamadım ki
  • ince olduktan sonra 4.3inch pantalon cebinde cok rahatsiz etmiyor. en azindan n95 gibi eski kalin smartphonelardan daha az rahatsiz ediyor.
    ama 4.5inch.... daha ne kadar buyutecekler merak ediyorum. artik tablet olculerine geldi.

    kizlara gelirsek, evet atiyorlar cantaya yallah ama cantada makyaj malzemeleriyle langir lungur tasina tasina her turlu elektronik esya 3ayda pelt oluyor.
  • Çerçeveyi minimum tutarlarsa 4.5 inç sorun yaratmaz. Ama bu cihazın en fazla 4.3 olacağını tahmin ediyorum.
  • 0.2 inç cm vurunca ne yapıyoki bu kadar dert yanıyosunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theformul

    bence ne kadar büyük okadar iyi elbet biyere koyarız telefonu..


  • Artık çıksa da görsek ve alsak şubatın 13 inde açıklanırsa acaba amerika'da ne zaman satışa çıkar mart'ın ortasına kadar zamanım var..:=)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.