Şimdi Ara

Dead Space 2 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
25.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha sürükleyici, daha korkunç ve daha karanlık… USG Ishamura’dan sonra Necromorph saldırısı Sprawl istasyonunda devam ediyor. Dead Space 2 ile ilkinden çok daha büyük bir maceraya giriş yapıyoruz.

• İlk yorum benden harika oyun 2 kere bitirdim doymadım :D
  • Hemen izliyorum. İlk defa sizin puanlamanıza göre oyunu alıp almayacağıma karar vereceğim. Hadi bakalım
  • oyunu ilk çıktıgı gün edindim .Geçekten güzel oyun olmuş aksiyon full diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Hemen izliyorum. İlk defa sizin puanlamanıza göre oyunu alıp almayacağıma karar vereceğim. Hadi bakalım

Kesinlikle almalısın.
  • oyun müthiş :D Verilen puanlar genellikle iyi, oynanabilirlik ise 8.8 alabilirmiş....
  • İlkinin gerisinde kalmayan bir devam oyunu, pek rastlanası bir durum değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aksiyonu korkudan daha çok sevdiiiiim için bu oyun en kısa sürede indrcek yada alıcam
  • İnceleme çok güzel olmuş.Oyunda gerçekten mükemmel.
  • Güzel inceleme olmuş teşekür ederim
  • İnceleme cidden çok güzel olmuş. Ersin abi iyice geliştirdi kendini. Teşekkürler...
  • öyle her gün genel:9 oyun bulunmaz saldırı düzenliyyorum oyuna karşı!
  • on numara oyun
  • Arkadaşlar ben chapter 15 te bi koridordan geçiyorken oyun hiç birşey demeden atıyo. Lütfen bana chapter 16 save dosyasını atabilirmisiniz yalvarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydaralper

Arkadaşlar ben chapter 15 te bi koridordan geçiyorken oyun hiç birşey demeden atıyo. Lütfen bana chapter 16 save dosyasını atabilirmisiniz yalvarırım

Zaten 15 bölüm...
  • Çok özür dilerim ben save dosyasına bakmışım çok save yaptığım için chapter 7 de oyun atıyo chapter 8 atarsanız çok sevinirim
  • 08.43'te çıkan bölümü oynarken çok tırstım,hakkaten sesler muhteşem
  • Güzel bir inceleme olmuş.Teşekkürler.
  • yardım eden yok mu
  • Daha bitireli 2 gün oldu fakat dayanamayıp yeniden başladım :) İncelemede çok güzel olmuş eliniz diliniz dert görmesin :) Dead Space 3 düşünülüyormu acaba bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi . Selametle
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.