Daha sürükleyici, daha korkunç ve daha karanlık… USG Ishamura’dan sonra Necromorph saldırısı Sprawl istasyonunda devam ediyor. Dead Space 2 ile ilkinden çok daha büyük bir maceraya giriş yapıyoruz.
İlk yorum benden harika oyun 2 kere bitirdim doymadım :D
Hemen izliyorum. İlk defa sizin puanlamanıza göre oyunu alıp almayacağıma karar vereceğim. Hadi bakalım
oyunu ilk çıktıgı gün edindim .Geçekten güzel oyun olmuş aksiyon full diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna
Hemen izliyorum. İlk defa sizin puanlamanıza göre oyunu alıp almayacağıma karar vereceğim. Hadi bakalım
Kesinlikle almalısın.
oyun müthiş :D Verilen puanlar genellikle iyi, oynanabilirlik ise 8.8 alabilirmiş....
İlkinin gerisinde kalmayan bir devam oyunu, pek rastlanası bir durum değil...
aksiyonu korkudan daha çok sevdiiiiim için bu oyun en kısa sürede indrcek yada alıcam
İnceleme çok güzel olmuş.Oyunda gerçekten mükemmel.
Güzel inceleme olmuş teşekür ederim
İnceleme cidden çok güzel olmuş. Ersin abi iyice geliştirdi kendini. Teşekkürler...
öyle her gün genel:9 oyun bulunmaz saldırı düzenliyyorum oyuna karşı!
on numara oyun
Arkadaşlar ben chapter 15 te bi koridordan geçiyorken oyun hiç birşey demeden atıyo. Lütfen bana chapter 16 save dosyasını atabilirmisiniz yalvarırım
quote:
Orijinalden alıntı: haydaralper
Arkadaşlar ben chapter 15 te bi koridordan geçiyorken oyun hiç birşey demeden atıyo. Lütfen bana chapter 16 save dosyasını atabilirmisiniz yalvarırım
Zaten 15 bölüm...
Çok özür dilerim ben save dosyasına bakmışım çok save yaptığım için chapter 7 de oyun atıyo chapter 8 atarsanız çok sevinirim
08.43'te çıkan bölümü oynarken çok tırstım,hakkaten sesler muhteşem
Güzel bir inceleme olmuş.Teşekkürler.
yardım eden yok mu
Daha bitireli 2 gün oldu fakat dayanamayıp yeniden başladım :) İncelemede çok güzel olmuş eliniz diliniz dert görmesin :) Dead Space 3 düşünülüyormu acaba bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi . Selametle