Şimdi Ara

LG'nin Tegra 2 ve Android 3.0'lı 3D tableti Mobil Dünya Kongresi'ne geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • LG ve mobil telefon operatörü T-Mobile, dün yaptıkları açıklama ile ilk detayları CES 2011'de ortaya çıkan G-Slate isimli yeni tablet bilgisayarı resmi olarak duyurdular. Amerika pazarı için hazırlanan bu tabletin uluslararası versiyonunu Optimus Pad adı altında duyurması bejlenen LG, gelen son bilgilere göre Mobil Dünya Kongresi 2011'de beklenen tanıtımı yaparak Optimus Pad'i katılımcıların beğenisine sunacak.


    8.9-inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde 3D ekrana sahip olan tablet, Nvidia'nın 1GHz'de çalışan çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisinden güç alıyor. Honeycomb kod adlı Android 3.0 işletim sistemiyle gelecek olan tablet, üzerinde yer alan iki adet kamera ile 3D görüntü kaydına olanak tanıyacak ve 32GB depolama kapasitesi sunacak.


    Yüksek tanımlı video oynatma ve modern oyunlar için gelişmiş grafik hızlandırma özelliklerine sahip olan LG Optimus Pad, ihtiyaç duyduğu gücü 6400 mAh kapasiteli pilden alıyor. Samsung Galaxy Tab 2 ve iPad 2 yeni nesil tablet bilgisayarlarla sıkı bir mücadele içerisine girmesi beklenen tablet, 3D yetenekleriyle rekabeti lehine çevirmeye çalışacak.








  • özellikleri çok iyiymiş.. çok sıkı tabletler yolda...!! hem donanım hemde android 3 ile yazılım olarak çok daha iyi artık tabletler.. gerçi android 3 öncesi cihazlara tablet bile denemez.. örneğin galaxy tab!!!
  • Fiyat, fiyat ve fiyat... İşte bütün mesele bu (:
  • Özellik oalrak diğerlerini ezer geçer.
  • lg fena geliyor bu sene en iddialı markalardan biri olacak gibi görünüyor
  • 6400 mah bataryanotebooklarda bile 4000 mah civarı bataryalar varken bu cihaza bu batarya mükemmel olmuş lg 2011 lideri olacak heralde
  • Bazı arkadaşları hakikaten anlayamıyorum. Daha cihaz çıkmamış, ciddi bir deneme süreci yaşanmamış ama kağıt üstünde yazılanlara bakıp "ezer geçer, yılın lideri, patlama yapar" gibi hiçbir gerçekçi temeli olmayan şeyler yazıyorlar. sadece bu başlıkta da değil, forumun genelinde var. aynı durum henüz çıkmamış bazı cihazları kötülerken de görülüyor. Birçok ciddi firma ürünlerini getirme konusunda Türkiye'yi sallamıyor ama maşallah bizde herkes pazarlama stratejisini, işletme bilimini, teknolojiyi yemiş yutmuş. Bizim millet herşeyi bilir zaten. Okumasına, incelemesine, araştırmasına ve denemesine gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hadesperado

    Bazı arkadaşları hakikaten anlayamıyorum. Daha cihaz çıkmamış, ciddi bir deneme süreci yaşanmamış ama kağıt üstünde yazılanlara bakıp "ezer geçer, yılın lideri, patlama yapar" gibi hiçbir gerçekçi temeli olmayan şeyler yazıyorlar. sadece bu başlıkta da değil, forumun genelinde var. aynı durum henüz çıkmamış bazı cihazları kötülerken de görülüyor. Birçok ciddi firma ürünlerini getirme konusunda Türkiye'yi sallamıyor ama maşallah bizde herkes pazarlama stratejisini, işletme bilimini, teknolojiyi yemiş yutmuş. Bizim millet herşeyi bilir zaten. Okumasına, incelemesine, araştırmasına ve denemesine gerek yok.

    benim lg için yılın lideri olur yazmamın nedeni bu cihaz değil ardı ardına bir sürü yeni teknolojiye sahip cihazlar çıkarıyorlar cep telefonlarında yeni bir teknoloji olan nova'yı kullanıyorlar bu yüzden yazdım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.