Şimdi Ara

LG, IPS panelli 20-inç monitörünü kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • iPhone 4 için Apple'ın ekran tedarikçisi olan LG, Flatron serisi monitör ailesine IPS panelli yeni bir model ekliyor. IPS206T-PN kod adını taşıyan 20-inç boyutundaki monitör, Siyah ağırlıklı görünümü ve ince kasa tasarımıyla şık bir görünüm sergiliyor. 1600 x 900 piksel çözünürlüğünü destekleyen ve 6ms tepki süresi ile gelen monitör, 250cd/m2 parlaklık, 5,000,000:1 dinamik karşıtlık oranı ve 178/178 derece yatay/dikey görüş açısı sunuyor.


    LED backlit arka aydınlatmaya sahip olan monitör, görüntü aktarımı için D-Sub ve DVI konnektörlerini kullanıyor. LG Japonya tarafından yakın zamanda satışa sunulacak monitörün, yurt dışında 210$ civarı bir fiyatlandırma ile sunulması bekleniyor.




  • IPS panellerin bu kadar ucuz versiyonları üretildimi yaa!! ilginç.. profesyonel monitör olmadığı açık ama ev için yinede tn panellere tercih edilir..
  • Ben LG ve Samsung sadece giriş seviyesi ucuz paneller üretiyor sanıyordum. IPS panelleri de sadece Apple'in kullandığını. Meğer üreticisi LG'ymiş... Şimdiye kadar Machintos'ları pahalı yapan başlıca unsurlardan birinin ekranları olduğunuz düşünmekteydim. Gerçi hem fiyat hem çözünürlük hem de ebat olarak az...
  • ipsleri görmeye başlıyor yavaş yavaş seneye bu zaman kaplarlar piyasayı bizde nasiplniriz.
  • türkiyeye gelirmi? orası muamma..
    bide arka aydınlatması RGB LED mi? yoksa beyaz LED mi?
    fiyat ucuz olduğuna göre beyaz LED dir,
    beyaz LED ise renk başarımı nasıldır?
    herşey karanlıkta bir bilmece
    sorular var, cevap bekleyen sorular..
  • şu ips ler pva lar yaygınlaşsında kurtulalım artık tn panellerden.
  • Ürünler Türkiye'de piyasaya çıkmış durumda. Vatan bilgisayarda 763 TL fiyat çektiler bu haftasonu.

    Aslına bakarsanız bu panel giriş seviyesinin biraz daha üzerinde kalıyor. Zaten pek çok markaya IPS panel üreten firma kendi panelini, kendi monitöründe kullanıyor yani.

    Hiç bu monitörü kullanmış olanlardan ses yok yalnız. İş için IPS panel arayışındayım ve genel anlamda firmaların verdiği bilgilerden başka kullanıcı incelemesine rastlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.