Şimdi Ara

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Yönetmen:Mike Newell
    Oyuncular: Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) , Ralph Fiennes (Lord Voldemort) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Alan Rickman (Profesör Severus Snape) , Gary Oldman (Sirius Black) , Jason Isaacs (Lucius Malfoy) , Brendan Gleeson (Deligöz Moody) , Miranda Richardson (Rita Skeeter) , Maggie Smith (Profesör Minerva McGonagall) , Timothy Spall (Peter Pettigrew)
    Tür:Fantastik-Macera
    Süre:150 dakika
    Vizyon Tarihi:18 KASIM
    Senaryo:J.K. Rowling (Kitap) , Steven Kloves
    Müzik:Patrick Doyle
    Görüntü Yönetmeni:Roger Pratt

fragmanlar:
    http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=3419&size=2
    http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=3406&size=3

harry serinin bu kitabında quidditch world cup ta ilk defa ölüm yiyenleri görecek
    ateş kadehinden adı çıkınca kendini yaşı bile tutmadıgı halde üçbüyücü turnuvası içinde bulur turnuvanın görevleri çok agırdır fakat harry bunları deli göz moody nin hafif yardımları sayesinde atlatır.cho ya noel balosu için çıkma teklif eder ronla kavga eder hermonie ise harry nin rakibi krum la aşk yaşamaktadır harry bi anda zaten ünlü olmasına ragmen okulun en popüler çocugu olur fakat üçbüyücü turnuvasının sonunda voldemortun kendisiyle karşılaşır ve onun yeniden dirilmesine şahir olur.artık voldemorttan daha fazla korkmaktadır ve onla ilgili daha fazla gerçekten haberdardır....

yaptıgım çalışma ve film hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

// .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm

• yazarının "harry her kitapla 1 sene büyüdükçe olaylar da ciddileşmeli" düşüncesiyle ilerlediğini düşünmeme neden olan aşmış yemiş bitirmiş kitap... artık 3. kitapta yavaş yavaş belirmeye başlayan "salla çocukları, büyüklere daha uygun bu romanlar, iyice onların ayarında olsun kitaplar" anlayışı burada tepeye varıyor, kan gövdeyi götürüyor... sonuna kadar da "ulan bu defa sonu sürprizli değil galiba bu hikayenin" diye düşünürken bir noktadan sonra çaat çaat efektiyle tokat üstüne tokat atıp allak bullak ediyor insanı...
    Bu arada alastor moody'yi canlandıran kişinin braveheart'daki hamish olması da ilginç bir durumdur. heyecanla bekliyoruz ne diyeyim. bir de viktor krum, cedric'ten daha yakışıklı olmuş sanki. fleur delacour konusundaki hayal kırıklığımı da belirtmeden geçemeyeceğim. bu yönetmen amcalar neden altın-gümüş karışımı olarak tasvir edilen saçları saman sarısı olarak görmekte ısrar ediyor??Artıııı Quiddich maçını yöneten hakem ise Türkmüş

Walla ne diyeyim çok şekil olmuş çalışman.Ellerine kollarına sağlık

• saol dostum arkadaşlar çalışmam ve film hakkında başka yorum yapan yok mu yaw
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • Yok galiba bizden başka Harry Pottercı
    Büyüdükçe izlemek utandırıcaktı beni küçücük çocuklar arasında.Şimdi 12 yaşından küçüklere yasak ana babasız giremiceklermiş.Neyse sonuç itibariyle bu bi hayal ürünü olarak görüldü hokus pokus'dan ibaret bi hikaye olarak görüldü ama Yüzüklerin Efendisi de öyle değil mi? Orda da herşey hayal ürünü.Rowling bu kitabı çocuklara yönelik yazmaya başladı ve sonrasında yetişkin kesimi de kapsayan bi hikaye oluşturdu.Olaylar içinde sürükleniyorsunuz adeta.Şu Malfoy denen çocuğa gıcık oluyorum.Aptal aptal hareketler yapıyor. Neyse bence bu 4.film gerçekten güzel olacak.
    Yorum mu ? Al işte yazdım yukarı

• Çalışmaların güzel de ben sevmiyorum harry potteri
    ............................................................................................................................................................................
    ............................................................................................................................................................................
    .............................................................................................................................................................................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok bea güzel di valla hepsini okudum filmlerine de gittim ama fragmanlardan anladıgım kadarıyla bu film en iyisi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Emma Watson güzel kız.
    Filmlerin büyüklere yönelik yapılması iyi oluyo(Yani Rowling'in böyle yazması romanları)
    Büyüdükçe izlemek utandırıcaktı beni küçücük çocuklar arasında.Şimdi 12 yaşından küçüklere yasak ana babasız giremiceklermiş.Neyse sonuç itibariyle bu bi hayal ürünü olarak görüldü hokus pokus'dan ibaret bi hikaye olarak görüldü ama Yüzüklerin Efendisi de öyle değil mi? Orda da herşey hayal ürünü.Rowling bu kitabı çocuklara yönelik yazmaya başladı ve sonrasında yetişkin kesimi de kapsayan bi hikaye oluşturdu.Olaylar içinde sürükleniyorsunuz adeta.Şu Malfoy denen çocuğa gıcık oluyorum.Aptal aptal hareketler yapıyor. Neyse bence bu 4.film gerçekten güzel olacak.

ekşi sözlükte emma watson'ın açıklaması;

(bkz: mukemmel yaratik), (bkz: olağanustu), (bkz: amazing), (bkz: gorgeous), (bkz: muhteşem), (bkz: cok guzel), (bkz: hastasiyim), (bkz: die for you), (bkz: kill for you), (bkz: asiğinim), (bkz: yanında olamasamda), (bkz: hayatin anlami), (bkz: hayatin amaci), (bkz: yaşama sevinci), (bkz: anlatılmaz yaşanır), (bkz: seninle bir dakika), (bkz: şimdi uzaklardasin), (bkz: oxford), (bkz: londra), (bkz: ingiltere), (bkz: asalet), (bkz: aah ahh), (bkz: imkansız diye bir şey yoktur), (bkz: bekle beni)

başka bi açıklama;

(bkz: sübyancı)
    (bkz: sinem kobal)
    (bkz: 87li hatunlar)
    bu kız sayesinde 90lı hatunlarımız da oldu...

Kendisi;

asıl adı emma charlotte duerre watson. oxfordshire doğumlu. 15 nisan 1990 doğumlu. burcu koç, sağ elini kullanıyor,annesi ve babası boşanmış ve ikisi de avukat, alex isminde bir erkek kardeşi var, 2 kedi besliyor.atletik bir kız; tenis, hokey ve beyzbol oynuyor. kendini 3 kelimeyle anlatıyor: neşeli, kararlı ve her konuda en iyiyi isteyen..eğer büyülü bir yeteneği olsa bunun uçmak olmasını istermiş. harry potter galası onun ilk amerika ziyareti olmuş.brad pitt'in gelecek filmlerin birinde oynamasını istiyor ve prens william'a tutkun..

::genel bilgiler::

*tam adı: emma charlotte duerre watson
    *lakapları: em,emmy,emms
    *doğum tarihi: 15 nisan 1990
    *burcu: koç
    *ebeveynleri: anne jacqueline(doğu ingiltere takımı için hokey oynamış)ve baba chris.birkaç yıl önce boşandılar.ikisi de avukat.
    *yaşadığı yer: oxfordshire
    *kardeş: alex watson(emma'dan 3 yas kucuk,emma kadar oyunculuk işi içinde değil ama play station da çok becerikli)
    *saç rengi: doğal sarışın,ancak şimdi kahverengi
    *göz rengi: kahverengi
    *hobileri: alışveriş,arkadaşlarla gezmek ve spor
    ::favorileri::
    *hayvanlar: kediler
    *yemek: italyan(piza,makarna),tavuk
    *aktör ve aktrisler: julia roberts,john cleese,sandra bullock ve goldie hawn
    *kıyafet: gap,dkny,diesel,miss sixty
    *müzik: pop ve rock
    *şarkıcılar: samantha mumba,bryan adams,suzanne vega,dido ve kelly osbourne
    *spor: rounders ve netball(ikisi de baseball gibi),hokey,tenis,kayak,buz pateni,balık tutmak
    *hediye: cd player
    *şarkı: "papa don't preach" kelly osbourne
    *bertie bott şekerlemesi: limon şerbeti
    *kitap: harry potter ve azkaban tutsağı
    *hp karakteri: hagrid
    *quidditch pozisyonu: kovalayıcı
    *hp sahneleri: troll sahnesi,sırlar odası ve gilderoy lockhart sahneleriz
    *büyü: "petrificus totalus!"
    *mekanik araç: ipod
    *cep telefonu: nokia 3330

::ilginç bilgiler::
    *uçan arabayla nereye gitmek ister diye sorulduğunda cevabı: avustralya
    *oda rengi: açık pembe
    *tırnaklarını yemiyor
    *sete bir kere arkadaşlarını getirmiş.çok eğlenceli olduğunu düşünüyor.
    *evcil hayvanları: 2 kedi(bubbles ve domino),bir tavşan(rosetta)
    *eğer bir elf olsaydı adı: gilraen carnesir
    *hannah adında bir kuzeni vardı ancak emma 7 yaşlarındayken kanserden öldü(bu bilgi doğru mu bilmiyorum)
    *amerika'ya ilk gidişi hp'nin new york galası içindi
    *amerika'da yaptığı röportajlar: the rosie o'donnell show, the today show, live on regis and kelly, oprah, jay leno, the wayne brady show, the early show, the view, mtv trl (total request live) ve the caroline rhea show.
    *tom onu "çok çekici ve iyi" buluyor.ancak çıkmıyorlar!
    *büyükannesinin adı freda watson ve emma'yla çok yakın.emma 4 yaşındayken büyükannesine bir prenses,bir peri ya da bir aktris olmak istediğini söylemiş.
    *roald dahl'ın kitaplarını seviyor.
    *babası ona bütün harry potter kitaplarını okumuş.
    *babasının ona okuduğu ilk kitap "charlie and the chocolate factory"(bu arada bu kitabı bende buldum ve okudum.çok eğlenceli ama canınız acayip çikolata çekiyor=),neyse bence siz de okuyun)
    *emma,imzasını isteyen hiçkimseyi geri çevirmedi.
    *harry potter filmlerinden sonra amerikalı liseli bir genç kızı oynamak istiyor.
    *hala noel baba'yı seviyor.
    *emma'nın yılbaşı listesi: daha fazla kıyafet!
    *favori dudak parlatıcısı: stila
    *12.doğumgününü sırlar odası'nın setinde kutladı.o,repliklerini söylerken herkes bir anda "mutlu yıllar" şarkısı söylemeye başlamış.percy'yi oynayan chris rankin:"biraz utanmış gozüküyordu" diyor.
    *tanınmış olmanın bazen korkutucu olduğunu söylüyor.
    *ilk filmini bitirince ailesi,o ve arkadaşları için bir disko partisi düzenledi.
    *emma; sebzelerden,klasik müzik ve operadan,matematik,latince,coğrafyadan,ona dan veya rupert'la çıkmasını söylemelerinden nefret ediyor.
    *emma; müziği,sporu,talkshowları,eğlence parklarını,oyunculuğu,şarkı söylemeyi,arkadaşlarıyla gezmeyi,alışveriş yapmayı,konuşmayı,müzik dinlemeyi,e-mailleri ve hello kitty ürünlerini seviyor.
    *britney ya da christina dendiginde: hiçbiri
    *radyo istasyonlarının şarkıyı bitmeden bölmelerinden nefret ediyor.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.

• 3. film ilk iki filme kıyasla daha çok büyüklere hitap ediyo. Ben 3. film için geleceğe dönüşten beri görmediğim güzel duygular uyandıran bir film diyebilirim. 4.film için büyük beklentim var umarım en az 3 kadar ii olur

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Emma Watson güzel kız.
    Filmlerin büyüklere yönelik yapılması iyi oluyo(Yani Rowling'in böyle yazması romanları)

ekşi sözlükte emma watson'ın açıklaması;

(bkz: mukemmel yaratik), (bkz: olağanustu), (bkz: amazing), (bkz: gorgeous), (bkz: muhteşem), (bkz: cok guzel), (bkz: hastasiyim), (bkz: die for you), (bkz: kill for you), (bkz: asiğinim), (bkz: yanında olamasamda), (bkz: hayatin anlami), (bkz: hayatin amaci), (bkz: yaşama sevinci), (bkz: anlatılmaz yaşanır), (bkz: seninle bir dakika), (bkz: şimdi uzaklardasin), (bkz: oxford), (bkz: londra), (bkz: ingiltere), (bkz: asalet), (bkz: aah ahh), (bkz: imkansız diye bir şey yoktur), (bkz: bekle beni)

başka bi açıklama;

(bkz: sübyancı)
    (bkz: sinem kobal)
    (bkz: 87li hatunlar)
    bu kız sayesinde 90lı hatunlarımız da oldu...

Kendisi;

asıl adı emma charlotte duerre watson. oxfordshire doğumlu. 15 nisan 1990 doğumlu. burcu koç, sağ elini kullanıyor,annesi ve babası boşanmış ve ikisi de avukat, alex isminde bir erkek kardeşi var, 2 kedi besliyor.atletik bir kız; tenis, hokey ve beyzbol oynuyor. kendini 3 kelimeyle anlatıyor: neşeli, kararlı ve her konuda en iyiyi isteyen..eğer büyülü bir yeteneği olsa bunun uçmak olmasını istermiş. harry potter galası onun ilk amerika ziyareti olmuş.brad pitt'in gelecek filmlerin birinde oynamasını istiyor ve prens william'a tutkun..

::genel bilgiler::

*tam adı: emma charlotte duerre watson
    *lakapları: em,emmy,emms
    *doğum tarihi: 15 nisan 1990
    *burcu: koç
    *ebeveynleri: anne jacqueline(doğu ingiltere takımı için hokey oynamış)ve baba chris.birkaç yıl önce boşandılar.ikisi de avukat.
    *yaşadığı yer: oxfordshire
    *kardeş: alex watson(emma'dan 3 yas kucuk,emma kadar oyunculuk işi içinde değil ama play station da çok becerikli)
    *saç rengi: doğal sarışın,ancak şimdi kahverengi
    *göz rengi: kahverengi
    *hobileri: alışveriş,arkadaşlarla gezmek ve spor
    ::favorileri::
    *hayvanlar: kediler
    *yemek: italyan(piza,makarna),tavuk
    *aktör ve aktrisler: julia roberts,john cleese,sandra bullock ve goldie hawn
    *kıyafet: gap,dkny,diesel,miss sixty
    *müzik: pop ve rock
    *şarkıcılar: samantha mumba,bryan adams,suzanne vega,dido ve kelly osbourne
    *spor: rounders ve netball(ikisi de baseball gibi),hokey,tenis,kayak,buz pateni,balık tutmak
    *hediye: cd player
    *şarkı: "papa don't preach" kelly osbourne
    *bertie bott şekerlemesi: limon şerbeti
    *kitap: harry potter ve azkaban tutsağı
    *hp karakteri: hagrid
    *quidditch pozisyonu: kovalayıcı
    *hp sahneleri: troll sahnesi,sırlar odası ve gilderoy lockhart sahneleriz
    *büyü: "petrificus totalus!"
    *mekanik araç: ipod
    *cep telefonu: nokia 3330

::ilginç bilgiler::
    *uçan arabayla nereye gitmek ister diye sorulduğunda cevabı: avustralya
    *oda rengi: açık pembe
    *tırnaklarını yemiyor
    *sete bir kere arkadaşlarını getirmiş.çok eğlenceli olduğunu düşünüyor.
    *evcil hayvanları: 2 kedi(bubbles ve domino),bir tavşan(rosetta)
    *eğer bir elf olsaydı adı: gilraen carnesir
    *hannah adında bir kuzeni vardı ancak emma 7 yaşlarındayken kanserden öldü(bu bilgi doğru mu bilmiyorum)
    *amerika'ya ilk gidişi hp'nin new york galası içindi
    *amerika'da yaptığı röportajlar: the rosie o'donnell show, the today show, live on regis and kelly, oprah, jay leno, the wayne brady show, the early show, the view, mtv trl (total request live) ve the caroline rhea show.
    *tom onu "çok çekici ve iyi" buluyor.ancak çıkmıyorlar!
    *büyükannesinin adı freda watson ve emma'yla çok yakın.emma 4 yaşındayken büyükannesine bir prenses,bir peri ya da bir aktris olmak istediğini söylemiş.
    *roald dahl'ın kitaplarını seviyor.
    *babası ona bütün harry potter kitaplarını okumuş.
    *babasının ona okuduğu ilk kitap "charlie and the chocolate factory"(bu arada bu kitabı bende buldum ve okudum.çok eğlenceli ama canınız acayip çikolata çekiyor=),neyse bence siz de okuyun)
    *emma,imzasını isteyen hiçkimseyi geri çevirmedi.
    *harry potter filmlerinden sonra amerikalı liseli bir genç kızı oynamak istiyor.
    *hala noel baba'yı seviyor.
    *emma'nın yılbaşı listesi: daha fazla kıyafet!
    *favori dudak parlatıcısı: stila
    *12.doğumgününü sırlar odası'nın setinde kutladı.o,repliklerini söylerken herkes bir anda "mutlu yıllar" şarkısı söylemeye başlamış.percy'yi oynayan chris rankin:"biraz utanmış gozüküyordu" diyor.
    *tanınmış olmanın bazen korkutucu olduğunu söylüyor.
    *ilk filmini bitirince ailesi,o ve arkadaşları için bir disko partisi düzenledi.
    *emma; sebzelerden,klasik müzik ve operadan,matematik,latince,coğrafyadan,ona dan veya rupert'la çıkmasını söylemelerinden nefret ediyor.
    *emma; müziği,sporu,talkshowları,eğlence parklarını,oyunculuğu,şarkı söylemeyi,arkadaşlarıyla gezmeyi,alışveriş yapmayı,konuşmayı,müzik dinlemeyi,e-mailleri ve hello kitty ürünlerini seviyor.
    *britney ya da christina dendiginde: hiçbiri
    *radyo istasyonlarının şarkıyı bitmeden bölmelerinden nefret ediyor.

what the hell are you talking about?
    çalışma güzel olmuş ama
    1. si konuyla tam olarak ne alakası var
    2. si biz abaza mıyız

• SAĞOL KARDEŞ AMA BU KADARI DA DEĞİLDİ CANIMBen de alıntı yapsam nolcaktı acaba?Sayfanın birini doldururduk heralde.Neyse,sonuç itibariyle güzel çalışma yapmışın sağol.Biz elbette abaza değiliz albus.Bu sadece fikirdir,düşüncedir.Abazalık farklı bişi.Neyse boşverin.Filmi izleyin,fikirlerinizi,görüşlerinizi paylaşın

• ewet arkadaşlar film 18 kasımda çıkıyo inşallah yer bulabilirim
    ilk seansa da gitmeyecem ki garanti olsun
    zaten fitaş bunu 3 salona birden falan koyar öglen gittigim de de yer bulurum
  • ellerinize saglık cok güzel olmus calışmalarınız. ya ewt ya 18 kasım Allahım cok mutluyum varya sevinçten ölebilirim herhalde bi 10 kez sinemasına giderim.simdiden 5 kez kitabı okudum bu en az bin kat artar(yok biraz abarttım galba)
    bu arada calısmalarını ancak bugun görebildim yani epey bi zamandır girmiodum.yani demek istediğim bizde
    harry pottercıyız herhalde
  • haryy poter serilerinin hastasıyım..

bence cok kaliteli..

emma konusundan cok büyütülüyo..
    cok aşiri bi güzelligi yok bence..
    abartılıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

haryy poter serilerinin hastasıyım..

bence cok kaliteli..

emma konusundan cok büyütülüyo..
    cok aşiri bi güzelligi yok bence..
    abartılıyor..

ya güzel kız şimdi hakkını yemeyelim hele makyaj falan baya iyi oluyo ama filmden konuşurken geregi yok
  • yaw yukarda paso kızdan bahsetmişler o yusden dedim

• emma güzel değim beğenmiyorum ben + harry potteride sevmiyorum
  • Birinci film belkide ilk olması anlamında çok beğenmiştim. ikinci film bence bir rezaletti. üçüncü film ise film çocuklar gibi büyümüştü yetişkin olmuştu ve üç film arasında en iyisi idi. gelelim döndürcü filme. bence ateş kadehi harry potterın dönüm noktası herşeyin miladı. çünkü asıl macera bundan sonra başlıyacak ve artık harry potter çocuklar için değil büyükler için birfilm. Eğer hayallerimdeki gibi olursa oscar bile olur
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.