Şimdi Ara

Sony'nin 3. Çeyrek Finansal Durumu Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Sony de diğer firmalar gibi 3. çeyrek finansi verilerini dünyayla paylaştı. Sony'nin konsollarının tatil sezonunda firmayı biraz hayal kırıklığına uğratarak bundan önceki dönemde yükselen grafiğini biraz bozduğunu söyleyebilirizi. Oyun satışları ise bu periyotta artış gösterdi.

*Tatil sezonunda toplam 6.3 milyon PS3 satıldı.

*Aynı periyotta PSP, 3.6 milyon adet sattı

*Playstation 3 oyun satışları ikiye katlandı.

PlayStation 3, 31 Aralık ile biten 3 aylık süreçte 6.3 milyon adet sattı. Geçen seneki aynı sürece göre 0.2 oranında bir düşüş söz konusu. Ancak Sony, bu rakamın beklentilerini karşıladığını belirtmiş.

Toplam Playstation 3 satışları 47.9 milyona ulaşmış durumda. Xbox 360 satışları ise 50 milyon civarında. Bu veriler en son CES'te verilmişti.

PSP satışları geçen seneye oranla düşüş sergileyerek 3.6 milyon adet satmış. Oyun satışları ise 57.6 milyon adet ile geçen seneki 29.3 milyonluk rakamı neredeyse ikiye katlıyor.

Her ne olursa olsun, Sony'de işler yolunda gibi görünüyor.

• 2011'de PS3 oyunlarıyla Xbox 360'ı geçemesse daha hiç geçemez.
    Uncharted 3, Killzone 3 boru mu yahu :)
  • ps3ün bu sene niğmetlerinden %100 faydalanacağımızı düşünüyorum.killzone 3, infamous 2, uncharted 3, L.A.Noire, Fear 3 gibi yapımlarla ve daha çıkacak farklı yeni projelerle farkındalık yaratacaktır.bu sene 2010 gibi ps3ün yılı olacağına inanıyorum ve xboxı rahat sollayacağını düşünüyorum

2011 kesinlikle sony'nin yılı en kral ps3 exclusiveleri patlıycak ardı ardına bu sene. türkçe içerikli oyunlarda geliyor. tr cephesi için güzel haberler. bu senenin de ardından kopyacı korsancı tayfa dışında kimsenin oyun oynamak için Xbox tercih ediceğini düşünmüyorum.

www.cagricankaya.com
  • Katılıyorum bu sene PS3 exclusivleri patlar bizim dilimizde oyun olmasıda çok hoş birşey bende en kısa zamanda bir PS3 alamyı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: cagri0155

Xbox zaten yaratılıştan hata bi alet. officially epic fail.

2011 kesinlikle sony'nin yılı en kral ps3 exclusiveleri patlıycak ardı ardına bu sene. türkçe içerikli oyunlarda geliyor. tr cephesi için güzel haberler. bu senenin de ardından kopyacı korsancı tayfa dışında kimsenin oyun oynamak için Xbox tercih ediceğini düşünmüyorum.

Aşırı cahil fan alert alın bunu dışarı!

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Kinect çıkmasaydı ben de sizinle aynı görüşte olabilirdim ama, koskoca GT5 bile tahtından edemediyse başka hiçbir oyun tahtından edemez. GT5 çıkmadan da aynısını diyordunuz, Xbox epic fail, tahtından indirelecek, Xbox devri bitti diye ama gördük efenim.

Tabi tabi daha düne kadar yerden yere vuruyordunuz simdede ps3 aliyorsunuz Jailbreak cikti ya tabi alirsiniz Hahahahahahaha :DDDD

ORJİNAL
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.