Şimdi Ara

RIM, Blackberry App World 2.1'i yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Akıllı telefon dünyasındaki yarış hızla sürerken, firmalarda kullanıcılarına sundukları hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. Blackberry ile akıllı telefon pazarının en önemli oyunucularının başında gelen RIM, uygulama mağazası Blackberry AppWorld 2.1'i kullanıcıların hizmetine sundu.


    Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Blackberry AppWorld 2.1'de geliştiriciler tıpkı iOS ve Android'de olduğu gibi uygulamalarına yeni yazılım geliştirme kiti ile gelen Blackberry Ödeme Servisi ile uygulama için ödeme seçeneklerini rahatlıkla entegre edip, kullanıcılara ücret karşılığı oyunlarda yeni bölümler, yeni içerikler sunabilecekler. Ayrıca geliştiriciler, Blackberry App World Vendor Portal ile, uygulamalarının satış performansını daha yakından takip edebilecekler.











  • pek işe yarar uygulama yok Blackberry AppWorld, ios ve android in çok gerisinde. yetişmesi pek de düşünülesi değil. yerini korusa yeter, ama onuda yapabilceğini zannetmiyorum, zibil gibi android tel. çıkmakta ios biraz daha tutunacak ama son kullanıcının fiyat/performans isteğine kimse karşı duramaz. eğer dünya uzaylılar tarafından istila edilip insanları değiştirmezse galip andoid olacaktır diye tahmin ediyorum. android pazarı domine edecektir yakın zamanda. aslında her hangi bir şirket çıkarmış olsaydı ios'u bu uygulama desteğini sağlamış olsa bile, andoid karşısında bu kadar güçlü duramazdı. apple'ın fanlarının sağlam olmasından kaynaklanıyor çünkü android ios'un sağladığı desteği bedavaya sağlıyor. tabi adroid çok model olması uygulamaların uyumluluk sorunu yaşamasına neden oluyor bu da tembel tel. üreticilerinin suçu her markanın kendine ait app marketi olmalı ve andoid marketteki her uygulamayı kendi modellerine adapte etmeli. böylelikle akıllı telefon pazarınıda benimba kış açımdan dinlemiş oldunuz. artık her akıllı telefon haberine kopyalar yapıştırırım. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.