Şimdi Ara

SAPPHİRE RADEON HD 6870 BLOK PROJEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi barhonda plaza projem bitmek üzere
    sırada kullanmakta olduğum hd 6870 cf kartlarımın blok projesi var yapıp yapmamak konusunda tereddütte kaldım ama sonunda başlamaya karar verdim.
    yapamasam bile en kötü ihtimalle bakıra verdiğim para çöpe gidecek ( yinede denemeye değer diye düşünüyorum ) çizimler bitti bir kaç gün içinde gerekli olan bakırıda almış olucam.
    cnc makinamız arızalı olduğu için blok pantografta yapılıcak bakırı aldıktan sonra klişeleri hazırlayıp işleme başlıyacağım...bloğun tabanı bakır üstü ise pleksiden olucak

umarım istediğim tarzda performanslı bir blok çıkarabilirim....yakında fotoları konuya ekleyeceğim.

• merakla bekliyorum nasıl birşey ortaya çıkacak..şimdiden kolay gelsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

merakla bekliyorum nasıl birşey ortaya çıkacak..şimdiden kolay gelsin hocam

aynı merak bendede var
    şimdi bakırı araştırıyorum

ayrıca yardımların için sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum
  • her zaman hocam elimizden geldiğince..
  • Mod mükemmeldi eminim aynı performansı bundada göstereceksin hocam Takipteyim
  • umarım hocam
    sağolasın
  • yapmaya çalıştığım blok EK-FC6870 - Nickel

bunlar orjinal resimleri

orjinalini yapanlar en ince detaylarına kadar inceleyip yapmışlardır.....kartımı riske atmamak için birebir aynısını yapıcam

blok için çizimler hazır

önce kartımız

çizimleri kartta denemek için aydınger kağıdına çıkarttım

bu fotodada gördüğünüz gibi herşey yerli yerinde

sıra çizimlere göre klişe hazırlayıp alıcağım bakıra pantograf ile işlemeye geldi....bu arada pleksinin çizimide hazır

şimdilik bu kadar hayırlı forumlar dilerim........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla süper..çizim tamamdır..tıpkısının aynısı..bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya
  • bence orjinale çok yakın olucak
  • hocam fiyatları aldın mı?bakır ve sarı malzemenin fiyatları ne kadar civarı?
  • Şimdiden çalışmanızı ve fikirlerinizi taktir ettim doğrusu. Devamı için başarılar dilerim büyük bir heyecanla bekliyorum.
    Mevcut bloklardan bile daha iyisini çıkartıcak gibisiniz :)
  • Takipdeyim hocam kolay gelsin.
  • teşekkür ederim
  • bence sadece gpu uzerine tek blok yap işlemci bloğunu ekran kartına uygun hale getir çünkü daha iyi sogur belleklere normal bakır sogutucu takarsın daha rahat oc olur bu sayede
    maliyette azalır
  • dediğinizde mantıklı
    ama acaba bellekler ne kadar ısınıyor pasif soğutma ne kadar etkili olur bilmiyorum
  • drr5 bellekler zaten çok ısınmıyor uzerini hazır satılan bellke soutcularından takarsın olur gayet yeterli olur bakır bellek sogutucusu takmaya dıkkat et
  • anladım hocam öneri için çok sağolun ama ben orjinale yakın yapmak niyetindeyim
  • Nasıl bir sonuç ortaya çıkacağını merakla bekliyorum, kolay gelsin hocam
  • sağolun hocam
  • yanlız dikkatimi çekti bloğun yanındaki o turuncu yuvarlak sekil sanki blok tabanı vapoer xlerin tabanınla aynımiş gibi yanı sıvı iletimi gibi bişe olsa erk yada ban mi uçtum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.